ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΚΡΟΥΕΦΚΣΙ: ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ! - ΚΑΤΑΦΩΡΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ!

ΣΠΑΕΙ
0

 Το ΣΠΑΕΙ αποκαλύπτει τη νέα τεράστια πρόκληση των Σκοπίων και την κατάφωρη παραβίαση της Ενδιάμεσης Συμφωνίας από τον ίδιο τον Γκρούεφσκι, που πρόσφατα τόλμησε να σύρει την Ελλάδα στο Διεθνές Δικαστήριο με την παραπάνω ακριβώς κατηγορία, ενώ είναι ο ίδιος που την παραβιάζει, όπως αποδεικνύουν τα φωτογραφικά ντοκουμέντα, που είναι στη διάθεση του Υπουργείου Εξωτερικών για τα περαιτέρω!

   Τη Δευτέρα 2-9-2013, αρχή της νέας Σχολικής Χρονιάς στα Σκόπια, ο Πρωθυπουργός Νίκολα Γκρούεφσκι, εγκαινίασε στην περιοχή του Δήμου Αεροδρομίου, το νέο Δημοτικό Σχολείο "ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ", με το όνομα δηλαδή αλλά και το εξοργιστικό έμβλημα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, όπως τον απεικονίζουν με λεοντή Ηρακλή τα αρχαία ελληνικά νομίσματα, με τα εξώφθαλμα ελληνικά γράμματα και την ελληνική γραφή: "ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ"! 





   Αυτή τη φορά, χρησιμοποίησε όνομα και σύμβολο που ρητά απαγορεύει η Ενδιάμεση Συμφωνία, εγκαινιάζοντας ένα Δημοτικό Σχολείο, στο οποίο οι μαθητές είναι προφανές ότι θα διδαχτούν με την είσοδό τους ακόμη, το μέγα ιστορικό ψέμα και απάτη ότι δήθεν ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν "πρόγονός τους", δήθεν "εθνικά Μακεδόνας" και δήθεν "δικός τους"! Και ας έζησε σχεδόν 900 χρόνια πριν την κάθοδο των Σλάβων στην Χερσόνησο!


   Η παραβίαση της Ενδιάμεσης Συμφωνίας, έγινε από τρεις ταυτόχρονα ανώτερους θεσμικούς παράγοντες των Σκοπίων:

  1. Τον Πρωθυπουργό Νίκολα Γκρούεφσκι

  2. Τον Υπουργό Παιδείας και Επιστημών Σπίρο Ριστόβσκι

  3. Τον Δήμαρχο Αεροδρομίου, Ίβιτσα Κονέβσκι!

  Και οι τρεις παραβρέθηκαν στα εγκαίνια του Σκοπιανικού Σχολείου "Αλέξανδρος Μακεδών", επισημοποιώντας με τον πλέον εμφανή και αδιάψευστό τρόπο την παραβίαση της Ενδιάμεσης Συμφωνίας, όπως δείχνουν οι φωτογραφίες! (πατήστε για μεγέθυνση)



    Αυτό έχει πολύ μεγάλη σημασία, γιατί σε άλλες περιπτώσεις ο Γκρούεφσκι, αποφεύγει να δίνει το όνομα του "Αλεξάνδρου", ακριβώς για να μην φανεί παραβάτης, όπως με το γιγάντιο Μνημείο του Μεγάλου Αλεξάνδρου, που το ονόμασε "Πολεμιστή" για να διαφύγει τις επιπτώσεις, από μια Αθήνα που ούτε θέλει να τα ψάχνει, ούτε θέλει να αντισταθεί...

   Τώρα όμως η ονομασία είναι ρητή, όπως και το έμβλημα: πρόκειται για επίσημη κλοπή ονόματος και μορφής της Ελληνικής Ιστορίας, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ότι το Όνομα είναι το Όχημα του Αλυτρωτισμού και του αναμφισβήτητου Σφετερισμού και Οικειοποίησης-Κλοπής της Ελληνικής Ιστορίας και του Ελληνικού Εδάφους στον βορρά, που από αρχαιοτάτων χρόνων ονομάζεται ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!


      Εκπρόσωπος της Παγκόσμιας Επιτροπής Μακεδονικού Αγώνα, δηλώνει σχετικά:

   "Η Ενδιάμεση Συμφωνία πρέπει τώρα να καταγγελθεί από την Αθήνα! Υπάρχουν αμέτρητα ντοκουμέντα παραβίασης, όπως αυτό, που είναι ξεκάθαρο! Ο Γκρούεφσκι υποχρέωνει τα παιδιά των Σχολείων να γίνουν κάτι που ποτέ δεν ήταν: Μακεδόνες! Κλέβοντας ελληνικά ονόματα, σύμβολα, μορφές, ήρωες! Αλλά δεν τολμά να μάθει στα παιδιά και την γλώσσα των πραγματικών Μακεδόνων, που ήταν η Ελληνική!

Η Παγκόσμια Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα, κάνει άλλη μια φορά έκκληση στην Κυβέρνηση, πριν φύγει από τα πράγματα με άδεια χέρια στο Σκοπιανό, ας κάνει τουλάχιστον ένα μεγάλο βήμα που να μείνει στην Ιστορία! Και να αποτελέσει κυματοθραύστη της Προπαγάνδας! 

 Ας δώσει το Παλατάκι Θεσσαλονίκης για να μετατραπεί σε Μουσείο Μεγάλου Αλεξάνδρου, το μοναδικό στον κόσμο, στο ωραιότερο σημείο και στο ωραιότερο κτίριο της Θεσσαλονίκης! 

   Στο Μουσείο αυτό, θα τοποθετηθούν και τα ευρήματα του αναμενόμενου Τάφου της Αμφίπολης, πιθανόν της Ρωξάνης, της συζύγου του Μεγάλου Αλεξάνδρου ή μελών του βασιλικού οίκου των Μακεδόνων!

   Αυτές είναι απαντήσεις, που θα μείνουν στον αιώνα! Αυτές είναι κινήσεις υψηλού Πολιτισμού, σε μια προπαγάνδα χαμηλού μεσαιωνισμού"!

   ΣΠΑΕΙ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)