ΔΥΟ ΑΝΤΙΒΑΛΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΕΚΤΟΞΕΥΣΑΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ! - ΤΙ ΕΙΔΑΝ ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΡΑΝΤΑΡ! - ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ!

ΣΠΑΕΙ
0

 Σε αιφνιδιαστική εκτόξευση πυραύλων προχώρησαν σήμερα σε κοινή άσκησή τους ΗΠΑ και Ισραήλ, για την δοκιμή της Αεράμυνας του Τελ -Αβίβ!

  Την εκτόξευση κατέγραψαν αστραπιαία τα Ρωσικά Ραντάρ και ενημερώθηκε αμέσως ο Πρόεδρος Πούτιν!

 Σύμφωνα με την ρωσική καταγραφή, "δύο βαλλιστικά αντικείμενα" εκτοξεύθηκαν από το κέντρο της Μεσογείου προς τις ανατολικές ακτες! Μια περιοχή - προσθέτουμε - όπου βρίσκονται τα Αμερικανικά Πλοία Κρούσης!

  Αργότερα το Ισραήλ αναγκάστηκε να παραδεχθεί ότι εκτόξευσε Αντιβαλλιστικούς Πυραύλους Arrow 2, εναντίον πυραύλου στόχου Ankor (Sparow) που προφανώς αφέθηκε από πολεμικό αεροσκάφος, στα πλαίσια κοινής άσκησης Ισραήλ - ΗΠΑ!

 Μόλις αφέθηκε ο Sparow από αεροσκάφος, τα ραντάρ του Ισραηλινού Συστήματος Arrow 2 αντέδρασαν κεραυνοβόλα, εκτοξεύοντας τους αντιβαλλιστικούς πυραύλους, που καταστρέφουν τον επιτιθέμενο πύραυλο στον αέρα και σε απόσταση ασφαλείας, μακριά από τον στόχο.

 Όμως οι Ρώσοι επιμένουν ότι εκτοξεύθηκαν από τη θάλασσα, δηλαδή από αμερικανικά πλοία και πιθανώς ήταν "βαλλιστικά άσφαιρα"! Μόνο και μόνο για προκαλέσουν δοκιμή της Ισραηλινής Αεράμυνας!

 Δυστυχώς Ισραηλινές πηγές επιβεβαιώνουν το ΣΠΑΕΙ, ότι πλέον δεν πάμε για λίγα χτυπήματα κατά της Συρίας, αλλά για γενικευμένη καταστροφή της Συρίας, που θα περιλμαβάνει πιθανότατα χερσαίες επιχειρήσεις από Τουρκία και Ισραήλ, με κίνδυνο να εξελιχθεί σε γενικευμένο Περιφερειακό Πόλεμο, με τη συμμετοχή Χεζμπολάχ και Ιράν
Όπως είχαμε εξηγήσει, το Ψήφισμα War Powers του 1973, θα μπορούσε τραβηγμένα να καλύψει τον Ομπάμα μόνο για πόλεμο 2 μηνών και μετά θα έμενε μετέωρος. Εφ΄ όσον όμως αποφασίστηκε Ολική Δράση, τότε ίσως απαιτηθεί πολύς καιρός... κάτι που θα του εξασφαλίσει μια επίσημη Έγκριση από το Κογκρέσο...

   Εκτιμώντας όλα αυτά η Ρωσία αποφάσισε και αποστέλλει ήδη από χθες το Αναγνωριστικό Πλοίο Priazovye, στην περιοχή Κρίσης, γεμάτο ραντάρ και συστήματα εντοπισμού, προκειμένου να καταγράφει και το πέταγμα της μύγας και ίσως βοηθήσει ανεπίσημα την Συριακή Αεράμυνα, γιατί επισήμως η Ρωσία δεν θα εμπλακεί, απ΄ ότι φαίνεται μέχρι τώρα τουλάχιστον...

   ΣΠΑΕΙ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)