ΝΕΑ ΣΦΑΓΗ ΤΗΣ ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ: ΚΑΤΕΣΦΑΞΑΝ 24 ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ!

ΣΠΑΕΙ
0


 Νέα φρικτή σφαγή των Τρομοκρατών Ισλαμιστών της Αλ Κάιντα, κατακρεουργώντας 24 επιβάτες λεωφορείου, επειδή ήταν Κούρδοι!

   Η οργάνωση των αδίστακτων φονιάδων Al - Nushra Front, που καθοδηγείται από την Αλ - Κάιντα και στοχεύει στην απόλυτη Εθνοκάθαρση των Κούρδων της περιοχής, ώστε να δημιουργήσει το "Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και της Εγγύς Ανατολής" (κάτι που συμφέρει όλως περιέργως την ...Τουρκία), επιτέθηκε σε επιβάτες λεωφορείου, προερχομένου από την πόλη Ταρτούς και διαπιστώνοντας ότι ήταν κάτοικοι από τα περίχωρα του Ras al-Ain, κοντά στον Ευφράτη - όπου έχουν σχηματιστεί Ομάδες Πολιτοφυλακής Κούρδων - ακριβώς για την προστασία των χωριών από τα παρακλάδια της Αλ Κάιντα -  τους κατέσφαξε εν ψυχρώ!

   Ανάμεσα στα θύματα υπήρξε μία μητέρα με το βρέφος της 40 περίπου ημερών! Η σφαγή έγινε γνωστή από οικογένειες των θυμάτων, σε Σιιτικά μέσα, καθώς τέτοιες ειδήσεις είναι ανεξήγητα κομμένες από τη Δύση...

   Η σφαγή έγινε στην περιοχή του Talkalakh (κοντά στη Χομς), με εξωφρενικά βασανιστήρια και διαμελισμό των θυμάτων σε κομμάτια!

   Οι Ισλαμιστές μετά τη σφαγή έβαλαν φωτιά και έκαψαν το λεωφορείο! 

 Επίσης έχει αναφερθεί και ένας ακόμη αποκεφαλισμός στο χωριό Almanager κοντά στο προαναφερθέν Ras al-Ain!

   Ακόμη, όπως αναφέρει το Κουρδικό Πρακτορείο, η Αλ Κάιντα εκτέλεσε εν ψυχρώ μπροστά στα μάτια του κόσμου, τρεις νεαρούς Κούρδους στην πόλη της Raqqa, δίπλα στα σύνορα της Τουρκίας!


   Όλες αυτές οι ακραίες Ισλαμιστικές Ομάδες των Φονιάδων, καθοδηγούνται από την Αλ Κάιντα, η οποία χρηματοδοτείται εργολαβικά (!), με σκοπό τώρα την παρεμπόδιση της δημιουργίας Κουρδικού Κράτους που θα ελέγχει Τίγρη και Ευφράτη, αλλά και αγωγούς και την δημιουργία στη θέση του ενός Ισλαμιστικού Κράτους, που επιθυμούν κάποιοι Σουνίτες, οι οποίοι φαίνεται πως βρίσκονται πίσω από όλη αυτή την ιστορία και έχουν τη δυνατότητα να ξοδεύουν πολλά πετροδολάρια, πακτωλούς χρημάτων, για να χρηματοδοτούν και να στρατολογούν αυτές τις Οργανώσεις!


  Η Αλ Νούσρα στη Συρία, είναι ό,τι ο αδίστακτος UCK στο Κόσσοβο! Και μάλιστα μέλη του UCK αγωνίζονται στο πλευρό της!

  Στα Βαλκάνια δημιούργησαν το Ισλαμικό Κόσσοβο, προχωρώντας σε εθνοκάθαρση κατά των Σέρβων!

 Στην Μέση Ανατολή, θέλουν να δημιουργήσουν το "Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και της Εγγύς Ανατολής", πολεμώντας κατά Άσαντ, Σιιτών, Αλεβιτών, Ορθόδοξων Χριστιανών και επιχειρώντας εθνοκάθαρση των Κούρδων!


   Αυτούς τους αδίστακτους φονιάδες, τα παγκόσμια καθάρματα θα βοηθήσουν τελικά οι ΗΠΑ εάν χτυπήσουν τη Συρία;
   (φωτογραφίες αρχείου)

    ΣΠΑΕΙ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)