ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΔΥΣΗ: Η ΥΠΕΡΔΝΕΙΣΤΕΡΙΑ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΟΠΩΣ Η ΚΡΙΜΑΙΑ! - ΜΗΛΟ ΤΗΣ ΕΡΙΔΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΟΔΗΣΣΟΣ! ΡΩΣΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ Ο ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΠΟΝΤΟΣ!

ΣΠΑΕΙ
0
Η αποσχεισθίσα Δημοκρατία της Υπερδνειστερίας ζήτησε την άμεση Ένωσή της με την Ρωσία, με αίτημα του Πρόεδρου του Ανωτάτου Συμβουλίου της Μιχαήλ Μπουρλά!
  Ο Μπουρλά (φωτό 2) ζήτησε από την Μόσχα την εισαγωγή ενός απλουστευμένου Νόμου, που θα επιτρέπει και άλλες αυτόνομες ή αποσχισθείσες περιοχές να ενωθούν με την
Ρωσία, με πρώτη την Υπερδνειστερία!
  Πραγματικά ανακλήθηκε το σχετικό Νομοσχέδιο που θα αφορούσε την Ένωση με την Κριμαία, ώστε να γίνει πιο απλό και πιο γενικό, διευκολύνοντας νέες Αιτήσεις και Προσαρτήσεις!
    Ο κ. Μπουρλά, υπενθύμισε δε στη μητέρα Ρωσία, ότι η Αποσχισθείσα από την Μολδαβία Δημοκρατία της Υπερδνειστερίας - μια αυτόνομης περιοχή στα σύνορα Μολδαβίας - Ουκρανίας που δεν είναι διεθνώς αναγνωρισμένη αλλά ντε φάκτο υπαρκτή και φρουρούμενη από Ρωσικό Στρατό - έχει εκπεφρασμένο Δημοψήφισμα των κατοίκων της από το 2006, οι οποίοι σε ποσοστό 97,2% είχαν ψηφίσει Ένωση με τη Ρωσία!

   Η ΚΡΙΜΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Η ΑΡΧΗ
  Όπως γράφαμε, η Κριμαία είναι μόνο η αρχή και έπεται καυτή συνέχεια, καθώς η Ρωσική Αυτοπεποίθηση που πηγάζει από την οικονομική και ενεργειακή της δύναμη και η χονδροειδής περικύκλωση της από το ΝΑΤΟ, την ωθούν σε κινήσεις αποφασιστικές και ακαριαίες, που θα της εξασφαλίσουν ζωτικό χώρο και διέξοδο σε αγωγούς, πλοία, πληθυσμούς, εμπόριο!
  
  Η Ένωση της με την Υπερδνειστερία την ξαναφέρνει πιο κοντά στην καρδιά της Νοτιαανατολικής Ευρώπης και στις περίφημες "Ηγεμονίες της Μολδοβλαχίας", ένα μόλις βήμα πριν τα Βαλκάνια όπου στενάζουν απελπισμένοι και απομονωμένοι οι Σέρβοι και τρωγοπίνουν οι φιλοαμερικανοί UCKάδες του Κοσσόβου, ετοιμάζοντας τα νέα Σχέδιά τους ενός νέου βαλκανικού μακελειού, που περιλαμβάνουν και την Ελλάδα!
   Το πλησίασμα της Άρκτου λοιπόν αρκεί για να τους χαλάσει τα σχέδια...

   ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Η ΟΔΗΣΣΟΣ
   Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Η Υπερδνειστερία θα πάει "πακέτο" με την αρχαιοελληνική μας Οδησσό, που σφύζει από διαδηλώσεις Ρώσων, οι οποίοι ζητούν επίσης την Ένωση του ζωτικού αυτού λιμανιού στη Ρωσία, συλλέγοντας ήδη υπογραφές δίκην Δημοψηφίσματος!
   Με δυο λόγια και δυο κινήσεις και με μια Ουκρανία χωρίς Ναυτικό, με Αζοφική (καλημέρα Μαριούπολη), Κριμαία και Οδησσό, ο Εύξεινος Πόντος θα μετατραπεί σε Ρωσική Λίμνη!
   Και μετά έρχεται η σειρά της Τουρκίας!
   Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)