ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΡΩΣΩΝ ΑΠΟ ΗΠΑ ΚΑΙ Ε.Ε. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ! - ΚΑΜΙΑ ΚΥΡΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΚΟΣΣΟΒΟΥ!

ΣΠΑΕΙ
0
Κυρώσεις κατά 11 ατόμων  που ενεπλάκησαν στην ρωσική επέμβαση στην Κριμαία, αποφάσισε ο Λευκός Οίκος, μετά το σαρωτικό Δημοψήφισμα 97%!
   Ανάμεσά τους δύο Σύμβουλοι του
Πούτιν, ο Αντιπρόεδρος της Ρωσικής Κυβέρνησης, η Πρόεδρος της Άνω Βουλής της Ρωσίας, Βουλευτές της Δούμας, ο έκπτωτος Πρόεδρος Γιανουκόβιτς και ο Πρωθυπουργός της Κριμαίας Αξιόνοφ, ο οποίος τελικά αποδείχθηκε πολύ άξιος για την όλη υπόθεση!
   Στα 11 αυτά άτομα απαγορεύεται η είσοδός τους στις ΗΠΑ και παγώνουν τα περιουσιακά τους στοιχεία!

   ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ Ε.Ε.
   Παράλληλα και η Ε.Ε. δια των Υπουργών Εξωτερικών αποφάσισε παρόμοιες κυρώσεις σε 21 άτομα, που εμπλέκονται στην Απόσχιση της Κριμαίας και στα οποία θα απαγορευθεί η είσοδος στην Ε.Ε. και το πάγωμα των περιουσιακών τους στοιχείων!

   ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ;
   Όμως ΗΠΑ και Ε.Ε. δεν είχαν επιβάλει ακόμη και αυτές τις αστείες κυρώσεις, σε κανέναν από τους δολοφόνους και καταστροφείς του UCK, για την απόσχιση και μάλιστα τη βίαιη απόσχιση του Κοσσόβου! 
   Απεναντίας, είχαν βάλει το πάνοπλο ΝΑΤΟ να βομβαρδίζει νυχθημερόν έναν ολόκληρο ανυπεράσπιστο λαό, τους Σέρβους, ακόμη και ανήμερα του Πάσχα!
   
   ΓΕΛΟΙΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ
   Οι Κυρώσεις αυτές φυσικά και είναι γελοίες, καθώς φοβούνται για χρειάζονται τη Ρωσία και τον Φυσικό Αέριο της!
 Γιατί η Ρωσία δεν πια η διαλυμένη άθεη κομμουνιστική χώρα, αλλά μια Ορθόδοξη Χριστιανική Υπερδύναμη! Με εθνόσημό της όχι το σφυροδρέπανο, αλλά τον Δικέφαλο Βυζαντινό μας Αετό!
   Αυτόν που εμείς εδώ, σαν καλοί Φραγκοθρεμμένοι απαρνηθήκαμε και ξεχάσαμε!
   Στη Ρωσία, όμως είναι ιερό τους σύμβολο και αποτελεί τα δυνατά φτερά τους!
   ΣΠΑΕΙ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)