ΦΙΛΟΡΩΣΙΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΔΗΣΣΟ ΚΑΙ ΝΤΟΝΕΤΣΚ - ΟΥΚΡΑΝΙΚΑ ΤΑΝΚΣ ΣΕ ΛΟΥΓΚΑΝΣΚ!

ΣΠΑΕΙ
0
Πάνω από 5.000 Φιλορώσοι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν σήμερα στην Οδησσό, τέταρτη μεγαλύτερη πόλη της Ουκρανίας, για να υποστηρίξουν το Δημοψήφισμα της Κριμαίας! (στην φωτογραφία προστατευμένα με γυαλί ερείπια αρχαιοελληνικής αποικίας στην Οδησσό).
 Οι διαδηλωτές υποστηρίζουν ότι θα συγκεντρώσουν υπογραφές για να πραγματοποιηθούν παρόμοια Δημοψηφίσματα σε πολλές άλλες πόλεις της Ουκρανίας, για να σκεπαστούν και αυτές από την Ρωσική Σημαία!

ΝΤΟΝΕΤΣΚ
Παράλληλα στο Ντονέτσκ, 1.000 Φιλοφώσοι Διδηλωτές πολιορκούν και έχουν ήδη μπει στο κτίριο του Περιφερειακού Εισαγελλέα, κρατώντας ρωσικές σημαίες και φωνάζοντας ότι "το Ντονέτσκ είναι μια ρωσική πόλη"!

ΛΟΥΓΚΑΝΣΚ
Εν τω μεταξύ και σύμφωνα με την τηλεόραση της Ουκρανίας, το Κίεβο απέστειλε με τρένο άρματα μάχης και στρατιώτες στο ακριτικό και μακρινό Λουγκάνσκ, στα ανατολικά σύνορα με Ρωσία, τα οποία όμως οι κάτοικοι που είναι Φιλορώσοι, εμπόδισαν να κατέβουν, χωρίς να υπάρξουν μάλιστα πυροβολισμοί. 
  Οι κάτοικοι είναι γύρω από το τρένο, σε έναν σταθμό 10 χιλιόμετρα μακριά από το Λουγκάνσκ, αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν την εκφόρτωση των τανκς!


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)