70.000 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΟΤΣΑΛΑΝ! - ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ!

ΣΠΑΕΙ
0
Μεγάλη Κουρδική κινητοποίηση σε όλο τον κόσμο για την αποφυλάκιση του Αμπντουλάχ Οτσαλάν που κρατείται φυλακισμένος στην Τουρκία, μετά από σύλληψή του στην Κένυα το 1999 και αφού είχε υποχρεωθεί να εγκαταλείψει την εκεί Ελληνική Πρεσβεία (άλλη μια επιτυχία του Σημίτη)!

Χιλιάδες υπογραφές συγκεντρώνονται από πολίτες, φορείς και προσωπικότητες από όλες τις χώρες του κόσμου!

   Η μεγαλύτερη πάντως κινητοποίηση γίνεται στην Ιταλία, όπου και η εφημερίδα Μοντ στην ιταλική της έκδοση έκανε πρωτοσέλιδο το Αίτημα Ελευθερίας του Κούρδου Ηγέτη!
   Στην Ιταλία έχουν συγκεντρωθεί σχεδόν 70.000 υπογραφές, με την πλέον βαρύνουσα αυτή του Νομπελίστα θεατρικού συγγραφέα Ντάριο Φο!

   Όλα αυτά γίνονται εν όψει των τουρκικών δημοτικών εκλογών της 30ης Μαρτίου, μετά τις οποίες θα Ανακηρυχθεί μονομερώς η Αυτονομία του Κουρδιστάν, στην Νοτιοανατολική Τουρκία!

   Παράλληλα, η μεγάλη πίεση που υφίσταται ο Ερντογάν κυρίως από τον Φετουλάχ Γκιουλέν και τις Μυστικές Υπηρεσίες ΗΠΑ και Ισραήλ, δεν μπορεί παρά να τον υποχρεώσουν να δει στους Κούρδους έναν αναγκαίο σύμμαχο, που δεν πρέπει να απελπίσει...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)