ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ! ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΗΠΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΑΕΡΙΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΜΕ ΕΚΠΤΩΤΟ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΣΠΑΕΙ
0
Μεγάλο διεθνές παιχνίδι πίσω από το εσπευσμένο κλείσιμο του Κυπριακού, με πρωταγωνιστές Ισραήλ και ΗΠΑ, που έχουν αποφασίσει ο Αγωγός Φυσικού Αερίου Ισραήλ-Κύπρου, να περνάει από την Τουρκία και σε καμία περίπτωση από τον Ελληνικό υποθαλάσσιο χώρο! 

  Επειδή - συν τοις άλλοις - κάτι τέτοιο θα διευκόλυνε την εκμετάλλευση και του Ελλαδικού Φυσικού Αερίου που υπάρχει σε τεράστιες ποσότητες στην Κρήτη... με αποτέλεσμα η Ελλάδα να γίνει μεγάλος παραγωγός ενέργειας και ευρωπαϊκός ενεργειακός κόμβος, όπως σχεδίαζε η Κυβέρνηση Καραμανλή, που έπρεπε να πέσει...Και έπεσε...

   ΘΑ "ΦΥΓΟΥΝ" ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ
  Ισραήλ και ΗΠΑ θεωρούν βέβαιο ότι ο Ερντογάν αργά ή γρήγορα θα πέσει με τη τη ...βοήθειά τους και έτσι δεν θα υπάρχει πρόβλημα συνεννόησης και εκμετάλλευσης, της μεγάλης επιχείρησης και του ενεργειακού εφοδιασμού της Ευρώπης, ύψους δεκάδων δισ. δολαρίων!
   Ουάσινγκτον και Τελ Αβίβ θέλουν συνεννοήσιμους και υποταγμένους Τούρκους στα πράγματα, χωρίς πολλά γιατί και με μικρές απαιτήσεις, ενώ ο Ερντογάν είναι πολέμιος του Ισραήλ και των ΗΠΑ!
  Η απόφαση είναι αμετάκλητη και έχει ρυθμιστεί έτσι ώστε να συνάδει με την "Ασφάλεια" των Κοιτασμάτων και Αγωγών της Δύσης!

   ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ
   Το μόνο επομένως εμπόδιο στους ξένους σχεδιασμούς, είναι η Κύπρος και η νόμιμη Κυβέρνηση της Λευκωσίας, η οποία δεν θα δεχόταν με κανέναν τρόπο το Φυσικό Αέριό της να περάσει στο Ψευδοκράτος και να μεταφερθεί μέσω Τουρκίας, η οποία καν δεν αναγνωρίζει την Κυπριακή Δημοκρατία!
   Έπρεπε επομένως να λυθεί άρον άρον το Κυπριακό, με "εντυπωσιακές" προσφορές, όπως Ελληνική Γλώσσα στα Κατεχόμενα, Βαρώσια, Μοναστήρια, Χρέος κ.α., προκειμένου να ξεγελαστούν οι "ιθαγενείς" και να πουν "ΝΑΙ" στο Δημοψήφισμα του Σχεδίου Αννάν Νο2!
   Τότε τα "δύο κράτη" θα έχουν μια χαλαρή ομοσπονδιακή Κυβέρνηση, που θα αναγνωρισθεί από την Τουρκία και θα αρχίσει το "αλισβερίσι". 
  Τα κοιτάσματα της Κύπρου θα περάσουν ουσιαστικά σε Τουρκικό Έλεγχο και το Ισραήλ θα εξάγει απευθείας στη Δύση μέσω του Τουρκικού Αγωγού, γεμίζοντας ευρώ!

   Στην δε σημερινή ελεύθερη Κύπρο ("κάτω Ομόσπονδο Κράτος") θα απομείνουν κάτι ψίχουλα... που θα κλαίνε σε κάποια μεριά την χαμένη Ελευθερία και Ανεξαρτησία μας!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)