"ΜΕΓΑ ΡΕΥΜΑ" ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΝΙΓΕΙ ΤΟ "ΠΟΤΑΜΙ"!

ΣΠΑΕΙ
3
Προβληματισμένοι είναι τα στελέχη και οι φίλοι του Κώστα Καραμανλή από την ακινησία του πρώην Πρωθυπουργού, ο οποίος έχει "Μέγα Ρεύμα", απόλυτη δικαίωση σε όλα σχεδόν τα επίπεδα, αλλά και μεγάλη προς το παρόν ατολμία ως προς τα
επόμενα πολιτικά του βήματα, τη στιγμή που ο κόσμος τον θέλει και τον περιμένει, με ποσοστά μάλιστα έκπληξη, που θα κάνουν πολλούς μεγαλοεκδότες και διαπλοκολόγους να τρίβουν τα μάτια τους!

   Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ  ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
  Πολύ περισσότερο που τώρα έχει εντοπιστεί και ταυτοποιηθεί ο Αμερικανός Πράκτορας της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα ονόματι William B., ο οποίος με άνωθεν εντολή παρακολουθούσε τηλεφωνικά τον Κώστα Καραμανλή, που ήταν ανεπιθύμητος για τους Ρεπουμπλικανούς τους Μπους και τις Πολευθνικές τους, καθώς δεν συνεργάστηκε στο Σχέδιο Αννάν και προσανατολίστηκε στην πραγματική Ανεξαρτησία και την ενεργειακή προοπτική της Ελλάδας, ξεκινώντας μια τολμηρή συνεργασία με την Ρωσία και τον ίδιον τον Πούτιν, που αναδεικνύεται στον υπ΄ αριθμόν 1 δυναμικό και μάλιστα Ορθόδοξο Ηγέτη στον Κόσμο, απογειώνοντας την χώρα του!

   ΜΕΓΑ ΡΕΥΜΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
 Οι φίλοι του Κώστα Καραμανλή, πολλοί εκ των οποίων δεν εντάσσονται αναγκαστικά στη ΝΔ αλλά προέρχονται από όλους τους χώρους και την Αριστερά (μεγάλη διείσδυση), επιθυμούν την άμεση και ενεργό άνοδό του εκ νέου στην Πρωθυπουργία, ακόμη και με ένα Νέο Κόμμα, ένα "Μέγα Ρεύμα", που θα ενώσει και θα δυναμώσει τους Έλληνες, με υψηλούς εθνικούς στόχους και νέες συμμαχίες με Ρωσία και Κίνα, αξιοποιώντας την ΑΟΖ και εφαρμόζοντας οικονομική πολιτική δημιουργικής έκρηξης τύπου Παπαθανασίου, που μπορεί να απογειώσει την αγορά και την κοινωνία, αποδεσμεύοντάς μας από τις αλυσίδες του Μνημονίου!
   Ο ορμητικός χείμαρρος του νέου "Μέγα Ρεύματος" Καραμανλή, εκτιμάται πως είναι τέτοιος, που θα φέρει άμεσα ως πρώτο Κόμμα τον Καραμανλή και θα πνίξει κυριολεκτικά τα μνημονιακά ΠΑΣΟΚ, Ελιές και Ποτάμι, το κόμμα που επιχειρεί να παλινορθώσει τον 6γχρονισμό του Σημίτη!
   Το "Μέγα Ρεύμα" Καραμανλή, μπορεί να είναι λοιπόν μια ηχηρή και τρομερή απάντηση στους σχεδιασμούς των ντόπιων και ξένων κέντρων, που στόχο έχουν την απόλυτη αποδυνάμωση της Ελλάδας, του λαού και των αξιών της!

   ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΤΗΣ
   Πάντως ως ένα πρώτο βήμα - μετά από πολύ μεγάλη ακινησία και προβληματισμό, που έχει να κάνει με την προσωπική πληγή που του άνοιξε η ήττα του 2009, αλλά και η απαίτηση "άψογης στάσης" που του επιβάλει ο ρόλος τους ως πρωην Προέδρου της ΝΔ για την μη ευθεία αμφισβήτηση Σαμαρά, που συνεργάστηκε με το ένοχο ΠΑΣΟΚ Γιωργάκη-Βενιζέλου, το οποίο εξόντωσε με Βατοπαίδι και "λεφτά υπάρχουν" τον Καραμανλή - ο πρώην Πρωθυπουργός φαίνεται ότι αναμένει την πρώτη πλέον ευκαιρία για να παραιτηθεί από Βουλευτής, ώστε να του λυθούν τα χέρια και το στόμα!

  Κάτι τέτοιο φαίνεται πως θα γίνει αμέσως μετά τις Ευρωεκλογές, αναλόγως και του αποτελέσματος, ώστε να μην χρεωθεί τα ποσοστά που δεν αναμένεται να είναι και τα καλύτερα και πάντως δεκάδες μονάδες κάτω από τα ποσοστά ΝΔ επί των ημερών του!
  Δεύτερο βήμα μετά την αποχώρηση, είναι πιθανά η δημιουργία μιας ανεπίσημης Κίνησης Φίλων Καραμανλή, όπου θα ζυμωθεί το νέο Πρόγραμμα και τα νέα Στελέχη και κυρίως οι Εθνικοί Στόχοι...

   ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
   Θεωρείται πάντως βέβαιο ότι ο Σαμαράς για να προλάβει τον Καραμανλή, θα τον προτείνει για Πρόεδρο Δημοκρατίας.

   ΣΧΕΔΙΟ Β΄: ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ
  Εάν όμως δεν δεχθεί ο Καραμανλής, τότε παίζει η μεγάλη έκπληξη, κατά την οποία ο Σαμαράς, θέλοντας να διασωθεί με το κεφάλι ψηλά, θα πάει o για Πρόεδρος Δημοκρατίας, παραδίδοντας με κοινή συμφωνία το Κόμμα στον Καραμανλή, που θα επιστρέψει - είτε έτσι είτε αλλιώς -  απόλυτα πανηγυρικά και θα πάρει δικαιωμένος - και μάλιστα με μεγάλη διαφορά - τις Εκλογές που του έκλεψαν το 2009!
   Έτσι ή αλλιώς η ώρα του δικαιωμένου Καραμανλή έρχεται!
   Αρκεί στο ενδιάμεσο να μην αλλάξει και ο ίδιος, όπως άλλαξε οβιδιακά ο Σαμαράς από το Ζάππειο μέχρι το Μαξίμου...

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

  1. ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ 11.55

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι εννοείς SEMIRAMISISIS PAPANIKOLOPOULOU??? Ποία Πέμπτη???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΙΡΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ???ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ !!! ΑΠΟ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ.ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου