ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΔΙΕΤΑΞΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ! ΘΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ! ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ Η ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΡΩΣΙΑ!

ΣΠΑΕΙ
0
   Με αιφνιδιαστική διαταγή του Προέδρου Πούτιν τέθηκαν πριν λίγο σε Συναγερμό οι Στρατιωτικές Δυνάμεις Κεντρικής και κυρίως Δυτικής Ρωσίας, που όλως τυχαίως βρίσκονται στα Ουκρανικά Σύνορα!
   Ο Συναγερμός ισχύει από
τις 14.00 ώρα Μόσχας, αφορά όλους του Κλάδους των ενόπλων Δυνάμεων, ακόμη και  την Αεροδιαστημική Άμυνα, ενώ συμπεριλαμβάνει αντιμετώπιση Τρομοκρατίας, ως και ...εξάπλωση Επιδημιών!

  Ο ίδιος ο Υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου αποκάλυψε την ξαφνική σημερινή εντολή Πούτιν και ήδη βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και πυρετώδεις προετοιμασίες οι Ρωσικές Δυνάμεις, ώστε να έχουν πετύχει ως αύριο την μέγιστη επιχειρησιακή ετοιμότητά τους!
   Σαν να πρόκειται δηλαδή για Ολικό Πόλεμο, κάθε είδους και απειλής!
   Ο Έκτακτος Συναγερμός θα περιλαμβάνει μεγάλης εμβέλειας κινητοποιήσεις Δυνάμεων και Μονάδων Στρατού, Αεροπορίας και Ναυτικού σε θέσεις διασποράς και στρατηγικά σημεία και θα διαρκέσει μέχρι τις 3 Μαρτίου!
  Ο ίδιος ο Πούτιν θα παρακολουθεί κατά βήμα όλα τα στάδια της κινητοποίησης και αναμένεται να επιθεωρήσει προσωπικά τον Στρατό για να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι το επίπεδο ετοιμότητάς του!
  Μόλις χθες άλλωστε ο Πρωθυπουργός της Ρωσίας Ντιμίτρι Μεντβέντεφ, δήλωσε ότι τα συμφέροντα της Ρωσίας και των πολιτών της στην Ουκρανία βρίσκονται υπό απειλή! Κάτι που τα λέει όλα...

 Η γιγάντια Άσκηση Συναγερμού της Ρωσικής Αρκούδας, αποτελεί ηχηρή απάντηση στην ανατροπή Γιανουκόβιτς, τις προειδοποιήσεις ΗΠΑ να μην παρέμβει ο Ρωσικός Στρατός και την προσπάθεια της Δύσης να αρπάξει κυριολεκτικά όλη την Ουκρανία στη σφαίρα επιρροής της, παρότι οι Ανατολικές περιοχές είναι Ρωσόφωνες και Ρωσόφιλες και συζητούν ήδη την απόσχισή τους, όπως γράψαμε πρόσφατα.
  Ιδιαίτερα η Κριμαία, όπου και σήμερα έγιναν μεγάλες διαδηλώσεις στη Συμφερόπολη για την ένωση ή όχι με τη Ρωσία, είναι η πρώτη που θα κηρύξει την Απόσχισή της και θα καλέσει σε βοήθεια-προστασία την Άρκτο. Τότε ο Ρωσικός Στρατός θα επέμβει, όπως θα γίνει και σε άλλες περιοχές, όπως στο Χάρκοβο.
   Θα είναι μια Επιχείρηση - Κεραυνός, όπως στην  Ν. Οσετία με την εισβολή τότε της Ρωσίας εναντίον της Γεωργίας!
   ΣΠΑΕΙ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)