ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΟΤΖΙΑ: ΣΑΜΑΡΑΣ, ΕΒΕΡΤ, ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΣ ΕΣΩΣΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ! Βιντεο

ΣΠΑΕΙ
0

Σε συνέντευξη του στην "Επόμενη μέρα" της ΕΡΤ (18-12-2017), ο ΥΠΕΞ Νίκος Κοτζιάς είπε ότι ο Σαμαράς στην αρχή και έπειτα η τριανδρία Έβερτ, Κανελλόπουλου και Δήμα, ευθύνονται επειδή δεν άφηναν "λυθεί" το Σκοπιανό...  

 Με άλλα λόγια, ο Αντώνης Σαμαράς και έπειτα οι Μιλτιάδης Έβερτ, Αθανάσιος Κανελλόπουλος και Σταύρος Δήμας, είναι εκείνοι που έσωσαν το ελληνικό όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και δεν επέτρεψαν την παράδοσή του στους Σκοπιανούς!

 Όπως είναι γνωστό, η πλευρά Μητσοτάκη προωθούσε τότε τη Σύνθετη Ονομασία "Σλαβομακεδονία" και ασκώντας μυστική διπλωματία, παρά την αντίθετη απόφαση των Πολιτικών Αρχηγών, επιχείρησε να έρθει σε συνεννόηση με τον Κίρο Γκλιγκόροφ.

   Ο Αντώνης Σαμαράς, ΥΠΕΞ που πέτυχε την μην αναγνώριση των Σκοπίων από την ΕΟΚ (Ε.Ε) θέτοντας τους τρεις περίφημους όρους το 1991 (σύνταγμα, σύνορα, σύμβολα), αντέδρασε σε εκείνη τη δίγλωσση πολιτική του Πρωθυπουργού και έριξε την Κυβέρνηση Μητσοτάκη για το Σκοπιανό το 1993, με ανεξαρτητοποιήσεις δικών του πατριωτών Βουλευτών (Γεροντόπουλος, Συμπιλίδης)! Καταφέρνοντας έπειτα, παρά την μεγάλη πολεμική (του πετούσαν ως και μεταλλικά μπουλόνια οι ΝΔκράτες σε κάποια περιοδεία του), να βάλει την Πολιτική Άνοιξη στη Βουλή.

 Αντιδρούσαν όμως και οι Έβερτ, Κανελλόπουλος και Δήμας, ακραιφνείς Καραμανλικοί και άλλοι (όπως ο Αριστοτέλης Παυλίδης και μετέπειτα ο Παναγιώτης Ψωμιάδης).

 Ο Σταύρος Δήμας μάλιστα, προτάθηκε πρόσφατα από τον Αντώνη Σαμαρά για Πρόεδρος Δημοκρατίας τον Δεκέμβριο του 2014, με το γνωστό αρνητικό αποτέλεσμα λόγω μειοψηφίας της ΝΔ και την πρόκληση πρόωρων εκλογών τις οποίες κέρδισε ο ΣΥΡΙΖΑ "σκίζοντας Μνημόνια"...

 Η ομολογία Κοτζιά, είναι "ύμνος" για εκείνους που αγωνίστηκαν, ακόμη και κόντρα στο κόμμα τους και "θυσιάστηκαν" πολιτικά, εμμένοντας σε ιδανικά και αξίες ανώτερα από κάθε κόμμα και ιδεολογία!

   Ο Αντώνης Σαμαράς, έμεινε π.χ. 16 χρόνια εν βουλευτική "εξορία", ενώ ο Μιλτιάδης Έβερτ πολεμήθηκε εσωκομματικά τόσο, ώστε να χάσει τις εκλογές του 1996 (είχε αντιδράσει σφόδρα στην ντροπή των Ιμίων) και να μην καταφέρει να εκλεγεί Πρωθυπουργός έναντι του Σημίτη, όχι εξαιτίας του εκσυγχρονιστικού ΠΑΣΟΚ, αλλά εξ αιτίας της πολεμικής Μητσοτάκη και ΜΜΕ προσκείμενων στη ...ΝΔ...

   Ο Σαμαράς κατάφερε να δικαιωθεί προσωρινά, γινόμενος ανέλπιστα Πρωθυπουργός το 2012 μέσα στη θύελλα των Μνημονίων του "τυφώνα" Γιωργάκη, σώζοντας την χώρα κυριολεκτικά στην κόψη του ξυραφιού. Ο Έβερτ όμως δεν έζησε για να δικαιωθεί... Αν γινόταν Πρωθυπουργός το 1996, η Ελλάδα θα απέφευγε την τραγική εποχή Σημίτη, τα swap όπου κρύφτηκε δημόσιο χρέος το οποίο γνώριζαν οι Αμερικάνοι, ώστε να μας εμβολίσουν την κατάλληλη στιγμή, όταν στο τιμόνι της χώρας θα βρισκόταν όχι ο εκλεκτός τους, Σημίτης ή Γιωργάκης, αλλά ο μεγάλος Κώστας Καραμανλής, που έφερε Ελλάδα και Ρωσία σε μια μεγάλη στρατηγική φιλία! Ούτε θα υπήρχε η διαγραφή του Θρησκεύματος από τις Ταυτότητες των Ελλήνων, γεγονός από το οποίο άρχισε η καταστροφή της χώρας (κόπηκε η ευλογία)...

   Ναι, κάποιοι αντιστάθηκαν στο ξεπούλημα του Ονόματος Μακεδονία! Κάποιοι πολιτικοί, αντιστάθηκαν στο Σκοπιανό! Και τα Σκόπια βρίσκονται σήμερα πιασμένα στο δίχτυ που έστησαν, χωρίς να μπορούν να μπουν σε ΝΑΤΟ και Ε.Ε., με μια προσωρινή ονομασία στον ΟΗΕ και στα πρόθυρα διάλυσης.

   Ακούστε την ομολογία Κοτζιά, που βιάζεται να "λύσει" το Σκοπιανό, που ευτυχώς μπλόκαραν και δεν "έλυσαν" οι Σαμαράς, Έβερτ, Κανελλόπουλος και Δήμας! Γιατί υπάρχει και φιλότιμο!



ΣΠΑΕΙ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)