Ο ΑΡΧΙΚΟΜΙΤΑΖΗΣ ΤΣΑΚΑΛΑΡΩΦ ΣΗΜΑΔΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! ΑΠΑΝΤΗΣΗ-ΣΠΑΘΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ!

ΣΠΑΕΙ
0
Κοφτερές απαντήσεις δίνει με ανακοίνωσή της η Παγκόσμια Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα στον Υπουργό Εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο, για την κάθετη εθνική υποχώρηση που ανήγγειλε από του βήματος της Βουλής στο Σκοπιανό!
   Η Επιτροπή διακηρύσσει το Ανυποχώρητο
των απανταχού Μακεδόνων, αποκαλεί την Κυβέρνηση "Συγκυβέρνηση των Κατεχόμενων Αθηνών", κατηγορεί για διπλωματική δουλικότητα τον Βενιζέλο, καλεί σε Ασυμβίβαστο Αγώνα όλους τους ελεύθερους και πραγματικούς, τους Έλληνες και μόνον Έλληνες - όπως αναφέρει - Μακεδόνες όλου του Κόσμου και αφιερώνει στο Υπουργείο Εξωτερικών το γιγάντιο Μνημείο του Αρχικομιτατζή Βασίλ Τσακαλάρωφ που έστησε ο Γκρούεφσκι στα Σκόπια για να σημαδεύει και πάλι την Βόρεια Ελλάδα, όπως πριν 100 χρόνια, στον καιρό του Ένοπλου Μακεδονικού Αγώνα!
   Παράλληλα, απέναντι στην ασυνήθιστη και παντελή έλλειψη επιχειρημάτων του Υπουργού για την Καταγγελία από την Ελλάδα της Ενδιάμεσης Συμφωνίας, εξηγεί τα πλεονεκτήματα μιας τέτοιας κίνησης, που θα μας λύσει τα χέρια, ώστε να βάζουμε παντού φανερά ΒΕΤΟ σε κάθε κίνηση των Πλαστογράφων και διεκδικητών της ιστορίας, της κληρονομιάς και της ίδια της γης της Μακεδονίας του Μεγάλου Αλεξάνδρου!
   Δείτε εδώ ολόκληρη την Ανακοίνωση της Παγκόσμιας Επιτροπής Μακεδονικού Αγώνα και την κραυγαλέα υποχωρητικότητα των "Κατεχόμενων Αθηνών" http://www.noiazomai.net/emkaben.html 
   Και σε εκτυπώσιμη μορφή εδώ http://www.noiazomai.net/emkaben.pdf

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)