ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ! ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ "ΚΟΜΜΑ ΠΟΥΤΙΝ" ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΣΠΑΕΙ
0
  "Κόμμα Πούτιν" ετοιμάζεται στην Ελλάδα σαρώνοντας όλο το παλαιοκομματικό σύστημα που κατέστρεψε ανελέητα την χώρα και καταφτώχυνε υλικά και πνευματικά τους Έλληνες, μετατρέποντας τον ενδοξότερο λαό της Ιστορίας
και του Παγκόσμιου Πολιτισμού, σε τραγικό επαίτη του Βερολίνου!

   Το Νέο Κόμμα θα έχει τη μορφή εθνικού, πολιτικού, οικονομικού και κοινωνικού ταυτόχρονα ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, θα βασιστεί στις αρχές, τα ιδανικά και τις αξίες της ίδιας της Ελλάδας και του λαού μας, που πάντα μας έβγαλαν Νικητές στις πιο δύσκολες περιόδους της Ιστορίας, ενώ θα χτίσει μια δυναμική στρατηγική σχέση με την Ρωσία, σε όλα τα επίπεδα, με την αυτονόητη προϋπόθεση ότι θα εξυπηρετείται έτσι το εθνικό και οικονομικό μας συμφέρον!

Ο ηγέτης της Ρωσίας, Βλαδίμηρος Πούτιν, ο ευσεβής προσκυνητής του Αγίου Όρους, ο δυναμικός πολιτικός της διεθνούς σκηνής, ο Κυβερνήτης της ηθικής και της κοινωνικής ευαισθησίας, ο ηγέτης της πυγμής και της σύνεσης ταυτόχρονα, αποτελεί σήμερα ένα επιτυχημένο παγκόσμιο πρότυπο Ορθοδόξου Ηγέτη για τον Ελληνισμό,  στις βυζαντινές ρίζες του οποίου ακριβώς βασίζεται η χρηστή διακυβέρνηση της Ρωσίας, σε συνδυασμό με την ιστορική κληρονομιά του ομόδοξου ρωσικού λαού, στους αγώνες του εναντίον Τατάρων, Τούρκων, Ναζισμού, Αθεϊστικών Καθεστώτων και του Ισλαμιστικού εξτρεμισμού!

   Ελλάδα και Ρωσία, έχουν μια ισχυρή, κοινή και δικαιωμένη θριαμβευτικά Ορθόδοξη Πίστη, που κάνει αδελφούς τους δύο λαούς, αλλά έχουν ταυτόχρονα και κοινά γεωπολιτικά, οικονομικά και στρατηγικά συμφέροντα, που μπορούν να αλλάξουν κυριολεκτικά την πορεία ολόκληρης της ΝΑ Ευρώπης και Αν. Μεσογείου, δίνοντας στην Ελλάδα ξανά τον μεγάλο, διεθνή και πρωταγωνιστικό ρόλο που της αξίζει, εδραιώνοντας μια νέα πορεία ευημερίας και δύναμης για τον Ελληνισμό!

  Το  "Κόμμα Πούτιν", αναμένεται να είναι η μεγάλη εθνική ευκαιρία της Ελλάδας, να ξεφύγει οριστικά από τα Μνημόνια, τη φτώχεια και τον αργό θάνατο του Δ΄ Ράιχ, αλλά και των δυτικών τραπεζιτών και τοκογλύφων, αξιοποιώντας τη Νέα Στρατηγική Σχέση με τη Ρωσία του Πούτιν και τον τεράστιο ορυκτό και υποθαλάσσιο πλούτο της ελλαδικής ΑΟΖ!

  Παράλληλα, η δυνατότητα ελλιμενισμού και επισκευών του Ρωσικού Πολεμικού και Εμπορικού Στόλου στην Ελλάδα, θα δώσει την ευκαιρία αναζωογόνησης της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ελληνικής Βιομηχανίας, με τα χιλιάδες έμπειρα στελέχη και εργατικό δυναμικό.

 Ακόμη, η δυνατότητα συμπαραγωγής υπερσύγχρονων οπλικών συστημάτων στην Ελλάδα, θα δώσει νέα πνοή στην Αμυντική μας Βιομηχανία και θα συμβάλει στην Στρατιωτική Υπεροχή του Ελληνισμού στη ΝΑ Ευρώπη και Α. Μεσόγειο!

 Τέλος, θα γιγαντωθεί το κύμα θρησκευτικού και πολιτισμικού Τουρισμού από τη Ρωσία προσφέροντας επιπρόσθετα έσοδα στην Ελλάδα, καθώς η χώρα μας θα αποτελέσει τον πιο φιλικό και δημοφιλή προορισμό για εκατομμύρια Ρώσους τουρίστες!

   Το "Κόμμα Πούτιν", αναμένεται να σαρώσει κυριολεκτικά, φέρνοντας την μεγάλη Δημοκρατική Αλλαγή που επιθυμεί ο προδομένος Ελληνικός Λαός!
   ΣΠΑΕΙ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)