ΤΗΝ "ΤΡΟΪΚΑΝΗ ΑΥΓΗ" ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ "ΠΙΑΣΕΙ"; ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΝΤΙ ΠΙΕΤΡΟ!

ΣΠΑΕΙ
0
   Πολλές φορές έχουμε γράψει πως στην Ελλάδα υπάρχουν τρεις επικίνδυνες "Αυγές"! Η "Χρυσή" (Νεοναζιστική), η "Κόκκινη" (Διεθνιστική - Ανθελληνική) και η "Τροϊκανή" (ΝεοΚατοχική - Εξολοθρευτική)! Και αυτή την τελευταία- τα εγκληματικά λάθη της οποίας όπλισαν και τροφοδότησαν τις δύο άλλες - ποιος άραγε θα την "πιάσει";

   Γιατί ενώ στην περίπτωση της νεοναζιστικής "Χρυσής" οι διαδικασίες κινήθηκαν αστραπιαία με ταχύτητα φωτός, στην περίπτωση της "Τροϊκανής" κινούνται με ταχύτητα νυσταγμένης χελώνας! Και ειδικά σε ότι αφορά το κλειδί της υπόθεσης, που είναι το τεχνητά διογκωμένο έλλειμμα της ΕΛΣΤΑΤ του 2009, βάση του οποίου μας έβαλαν στο ΔΝΤ και περιέκοψαν σκανδαλωδώς κεκτημένα, μισθούς και συντάξεις, με αποτέλεσμα τη διάλυση της Αγοράς, των Εσόδων και της Οικονομίας!

 Και όμως, στο παρελθόν υπήρξαν σαφείς καταγγελίες στελεχών της ίδιας της ΝΔ, όπως ο (μόνος) πετυχημένος πρώην Υπουργός Παπαθανασίου, ότι το έλλειμμα 2009, βάση του οποίου οι δύο Γιωργάκηδες μας έστειλαν στη λαιμητόμο του ΔΝΤ, ήταν διογκωμένο και όχι πραγματικό!
   Και ενώ η ΝΔ έγινε πια Κυβέρνηση, ο Πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ επί Γιωργάκη, Ανδρέας Γεωργίου, παραμένει ακόμη και σήμερα στη θέση του!

   Ο ίδιος δε ο Αντώνης Σαμαράς του Ζαππείου, είχε υποσχεθεί μία και μόνη Εξεταστική, αυτή για την είσοδο της Ελλάδας στο ΔΝΤ και το Μνημόνιο! 
   Και όμως (2) ο Πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ επί Γιωργάκη, Ανδρέας Γεωργίου, παραμένει ακόμη σήμερα στη θέση του!

 Αλλά το χειρότερο για την "Τροϊκανή Αυγή" είναι ότι υπάρχουν ρητές, δημόσιες καταγγελίες, από μέλος του ΔΣ της ίδιας της ΕΛΣΤΑΤ, τη Ζωή Γεωργαντά, Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Μακεδονία, η οποία αποτελεί ΒΑΣΙΚΟ ΜΑΡΤΥΡΑ για το σκάνδαλο της πλαστής διόγκωσης του Ελλείμματος του 2009 στο 15,4%, ώστε να μπούμε στο σκληρό πρόγραμμα διάλυσης του Μνημονίου, στον οδοστρωτήρα του ΔΝΤ, προκαλώντας φονική Ύφεση και Ανεργία, γκρεμίζοντας το ΑΕΠ ως προς το Χρέος και άρα αυξάνοντας και όχι μειώνοντας το ΧΡΕΟΣ!


  Η κα Γεωργαντά, που μετέχει σε μια νέα κίνηση πολιτών πλέον με τον τίτλο ΥΠΕΡΒΑΣΗ, κατήγγειλε ότι η διόγκωση του Ελλείμματος ζημίωσε με 28 δισ. τη χώρα και πως το πραγματικό Έλλειμμα του 2009, όχι μόνο δεν ήταν το εφιαλτικό 15,4%, αλλά ήταν ΜΟΝΟΨΗΦΙΟ!



  Για την εξαιρετικά σοβαρή αυτή υπόθεση παρενέβησαν προς τιμήν τους οι τότε Εισαγγελείς Οικονομικού Εγκλήματος  Πεπόνης και Μουζακίτης και άσκησαν ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος, σε βάρος των Ανδρέα Γεωργίου, Πρόεδρου της ΕΛΣΤΑΤ, Κωνσταντίνου Μολφέτα Διευθυντή Εθνικών Λογαριασμών και Αθανασίας Ξενάκη Διευθύντριας Στατιστικών Ερευνών, για τις πράξεις ψευδούς βεβαιώσεως κατά συναυτουργία σε βάρος του Δημοσίου υπό την ιδιαζόντως επιβαρυντική περίσταση της ιδιαιτέρως μεγάλης αξίας του αντικειμένου του εγκλήματος  και δεύτερον της παράβασης καθήκοντος κατ΄εξακολούθηση!
   Και όμως (3) ο Πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ επί Γιωργάκη,  Ανδρέας Γεωργίου, παραμένει ακόμη σήμερα στη θέση του!

  Όμως φέτος, τον Αύγουστο του 2013, η 5η Ειδική Ανακρίτρια του Πρωτοδικείου Αθηνών Έλενα Πεδιαδίτη, όλως περιέργως αποφάνθηκε πως δεν υπάρχουν σε βάρος τους ενδείξεις που να επιτρέπουν τη συνέχιση της ποινικής διαδικασίας! Χωρίς καν να καλέσει στο Γραφείο της για κατάθεση τον Πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ Α. Γεωργίου, ούτε καν την κα Γεωργαντά, με την οποία επιδίωξε να συναντηθεί ιδιωτικώς, σύμφωνα με πολύ σοβαρή καταγγελία της ίδιας της κας Γεωργαντά!
  Αυτές ακριβώς οι καταγγελίες έκαναν τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών και κατόπιν τη Συντονιστική Επιτροπή Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, να αποστείλουν Επιστολή και προς την εισαγγελία του Αρείου Πάγου, ζητώντας την πλήρη δικαστική διερεύνηση και διαλεύκανση της υπόθεσης!
   Κατόπιν τούτων, η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου αντέδρασε άμεσα και ο Αντιεισαγγελέας  κ. Κολιολώστας παρήγγειλε παρέμβαση της Εισαγγελίας Εφετών για την ουσία της υπόθεσης (Έλλειμμα 2009), ενώ παρέπεμψε στη δικαστική επιθεώρηση τις καταγγελίες περί της Ειδικής Ανακρίτριας!
     Και όμως (4) ο Πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ επί Γιωργάκη,  Ανδρέας Γεωργίου, παραμένει ακόμη σήμερα στη θέση του!

   
   Παράλληλα, βάση του Μνημονίου, η Χώρα που δεν μπορούσε να εξοφλήσει τις παλαιές οφειλές, ΥΠΕΡΔΑΝΕΙΣΤΗΚΕ από την Τρόικα πάνω από 200 δις, πολλά εκ των οποίων πήγαν στις Τράπεζες και τα οποία πληρώνει ο λαός από τις περικοπές των μισθών και συντάξεών του...
   Και χάρη στα νέα Δάνεια, το Χρέος όχι μόνο δεν μειώθηκε αλλά αυξήθηκε! Με τον ελληνικό λαό να είναι σε δουλεία και η χώρα σε υποτέλεια!

   Ποιος λοιπόν θα επιταχύνει το ξεκαθάρισμα της Μεγαλύτερης Καταστροφής που υπέστη ποτέ η Ελλάδα μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο;
  Ποιος θα οδηγήσει στο εδώλιο τους Υπευθύνους της Μνημονιακής Τραγωδίας;
   Ποιος θα "πιάσει" την "Τροϊκανή Αυγή";
   ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΝΤΙ ΠΙΕΤΡΟ!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)