SUCCESS STORY; - ΑΥΞΗΣΗ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ EUROBANK ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΧΣ!

ΣΠΑΕΙ
0
 Παρόλα τα δώρα που έλαβε φέτος η Eurobank (proton, ταχυδρομικό ταμιευτήριο κλπ.) από κυβέρνηση και τρόικα, παραμένει προβληματική και η πιο αδύναμη από τις 4 μεγάλες τράπεζες της Ελλάδας.
Το ταμείο χρηματοπιστωτικής σταθερότητας κάτοχος του 95% των μετοχών της εν λόγω τράπεζας, αντί να πουλήσει αυτές
που κατέχει, ετοιμάζει να εκδώσει νέες ύψους άνω του 1 δισεκατομμυρίου, ενισχύοντας την επάρκεια κεφαλαίου της Eurobank, σύμφωνα με οικονομικές πηγές και άρθρο του Reuters .
  Το Reutersαναφέρει ότι το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας  με την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών από τις JP Morgan και Lazard θα προσπαθήσει να επιτύχει την επιστροφή ιδιωτών επενδυτών στην τράπεζα, ενόψει της προθεσμίας του Μαρτίου που έχει θέσει η  τρόικα.
  Το τελικό ύψος του ποσού αυτού θα καθαριστεί βάση και των αποτελεσμάτων που θα έχουμε  μέσα στο Δεκέμβριο από το stress test.

   Ευλόγα διαφαίνεται πως η κυβέρνηση και η Τρόικα δυσκολεύεται ακόμα να διασώσει κάποιες Ελληνικές τράπεζες και σπαταλά πόρους και χρήματα τα οποία ξεχρεώνει ο Ελληνικός λαός, ενώ κάλλιστα θα μπορούσε τα παραπάνω να τα επενδύσει στην χώρα για την ανάπτυξη και την βελτίωση του οικονομικού κλίματος. 

κύρια Πηγή: http://www.reuters.com/

Plus500

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)