ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΑΡΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΡΙΞΑΝ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ! ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΟΜΗΡΩΝ! Βίντεο

ΣΠΑΕΙ
0
  Συνταράζουν εδώ και δύο μέρες οι φοβερές και απόλυτα έγκυρες αποκαλύψεις δυο σημαντικών Ευρωπαίων, για το ποιος έριξε τελικά τα χημικά στη Συρία!
  Οι δύο Ευρωπαίοι,
νομίζοντας ότι πρόκειται για ...επανάσταση καταπιεσμένων που διψούν για Δημοκρατία, είχαν σπεύσει με μεγάλη προθυμία να βοηθήσουν τους Ισλαμιστές κατά του Άσαντ, αλλά κατέληξαν αιχμάλωτοί τους για πέντε ολόκληρους, βασανιστικούς μήνες στη Συρία!
  Πρόκειται για τον Δημοσιογράφο της ιταλικής εφημερίδας La Stampa Domenico Quirico και τον Βέλγο Καθηγητή Pierre Piccinin da Prata, που έπειτα από συντονισμένες ενέργειες της Ιταλικής και Βελγικής Κυβέρνησης επέστρεψαν τελικά στη Γηραιά Ήπειρο τα ξημερώματα της Δευτέρας 9-9-2013, εμφανώς αδυνατισμένοι, ταλαιπωρημένοι και κυρίως πικραμένοι και προδομένοι από τους "Αντάρτες" όπως δημόσια ομολόγησαν!

Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ PICCININ ΓΙΑ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ
   Ο Pierre Piccinin da Prata είχε ταξιδέψει πολλές φορές στη Συρία από το 2011 και είναι ο συγγραφέας του βιβλίου "Μαζί με τους Αντάρτες στη Συρία", το οποίο όταν το έγραφε τυφλωμένος από ενθουσιασμό, δεν φανταζόταν ποτέ τι θα περνούσε στα χέρια τους και πως θα γινόταν ο ίδιος ο αυτήκοος μάρτυρας της μεγάλης πλεκτάνης με τα χημικά, που πήγαν να φορτώσουν στον Άσαντ, για να παρασύρουν σε πόλεμο τον αγαθό Ομπάμα!
   Σε τηλεοπτική συνέντευξή του στο RTL-TVI την Τρίτη 10-9-2013, ο Piccinin υπήρξε κατηγορηματικός, ότι τα χημικά δεν τα έριξε ο Άσαντ:
  «Είναι ένα ηθικό καθήκον να το πούμε. Δεν είναι η κυβέρνηση του Μπασάρ αλ-Άσαντ που έχει χρησιμοποιηθεί αέριο σαρίν ή άλλο σε μάχες στα προάστια της Δαμασκού! Είμαστε σίγουροι μετά από μια συνομιλία που μας έχει εκπλήξει!  Ακόμη και αν μου κοστίζει να το πω, γιατί από τον Μάιο του 2012 υποστήριζα σθεναρά τον Ελεύθερο Συριακό Στρατό στο δίκαιο αγώνα του για τη δημοκρατία»!



Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ DOMENICO QUIRICO ΓΙΑ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ
 Ο Ιταλός συγκρατούμενος του Piccinin, ο Domenico Quirico, αφού δήλωσε προδομένος από την ...Επανάσταση και ανέφερε ότι τους φερόταν σαν ζώα, δίνοντας τους να φάνε τα αποφάγια των ανταρτών, με καθημερινούς ξυλοδαρμούς αποκάλυψε πως έμαθαν ότι τα χημικά δεν τα έριξε ο Άσαντ:
 Domenico Quirico: "Εμείς δεν γνωρίζαμε - είπε ο ανταποκριτής της La Stampa - ό, τι συνέβαινε κατά την κράτησή μας στη Συρία, και συνεπώς και την επίθεση του αερίου στη Δαμασκό.
 Αλλά μια μέρα - πρόσθεσε - στο δωμάτιο όπου κρατούνταν οι φυλακισμένοι, μέσα από μια μισάνοιχτη πόρτα, ακούσαμε μια συνομιλία στα Αγγλικά μέσω του Skype που είχαν οι πρωταγωνιστές, τρεις άνθρωποι που δεν ξέρουμε τα ονόματά τους.  Ένας από αυτούς μας παρουσιάστηκε νωρίτερα ως Στρατηγός του Απελευθερωτικού Στρατού της Συρίας. Ένας δεύτερος, που ήταν μαζί του, ήταν ένας άνθρωπος που ποτέ δεν είχαμε δει. Ακόμη και για τον τρίτο, που συνδέονταν μέσω Skype, δεν γνωρίζουμε τίποτα.
   Σε αυτή τη συζήτηση είπαν ότι η επιχείρηση των αερίων στις δύο συνοικίες της Δαμασκού είχε γίνει από τους Αντάρτες ως προβοκάτσια, για να προκαλέσει τη Δύση να επέμβει στρατιωτικά ! Και νομίζανε πως ο αριθμός των νεκρών ήταν υπερβολικός"!
 Ωστόσο ο Quirico σημειώνει πως δεν μπορεί να ξέρει εάν η παραπάνω συζήτηση των ανταρτών μέσω Skype, βασιζόταν σε πραγματικά γεγονότα ή φήμες...


ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΑΘΩΟΣ Ο ΑΣΑΝΤ ΑΠΟ PICCININ
 Όμως ο Piccinin είναι απολύτως κατηγορηματικός και πάλι, τονίζοντας στην συνέχεια της τηλεοπτικής συνέντευξής του:
   "Είμαι λίγο έκπληκτος, γιατί ήμασταν μαζί (με τον Quirico), όταν ακούσαμε αυτή τη συζήτηση. Πρόκειται για Στρατηγό του Στρατού της Ελευθερίας που μας απομόνωσε και έναν Αξιωματικό της Αλ-Φαρούκ. Και σε αυτή τη συζήτηση ήταν σαφές ότι το καθεστώς Άσαντ δεν ήταν υπεύθυνο"!


ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ
  Ο Pierre Piccinin da Prata μίλησε τη Δευτέρα και στο Βελγικό Ραδιόφωνο "Bel RTL", στον δημοσιογράφο Vincent Lorge:
 Lorge Vincent: Πώς είσαι; 
 Pierre Piccinin: "Σωματικά καλά παρά τα βασανιστήρια που έχουμε υποστεί ο Domenico και εγώ. Ψυχολογικά επίσης, αφού μπορούσαμε να υποστηρίξουμε ο ένας τον άλλο. Πραγματικά ο ένας χωρίς τον άλλο δεν θα μπορούσε να κρατήσει. Όμως δύο, σε περιπτώσεις όπως αυτές, μπορούν να ενθαρρύνονται". 
 Vincent Lorge: Μιλάτε για τα βασανιστήρια, αυτό σημαίνει ότι η κράτησή σας ήταν ιδιαίτερα επώδυνη; 
  Pierre Piccinin: «Είναι μια πολύ ιδιαίτερη κράτηση. Ήταν μια τρομακτική οδύσσεια σε ολόκληρη την Συρία. Είχαμε μετακινηθεί πάρα πολλές φορές σε πολλά σημεία. Και υπάρχουν στιγμές όπου καταλήξαμε με τις ομάδες. Δεν ήταν πάντα η ίδια ομάδα που είχαμε, (άλλοτε) με πολύ πολύ βίαιες ομάδες, αντι-δυτικές ομάδες και ισλαμιστές-αντιχριστιανούς. Αυτό είχε (σαν αποτέλεσμα) μερικές φορές σκληρή σωματική βία". 
   Vincent Lorge: Εξευτελισμούς επίσης; 
  Pierre Piccinin: «Οι εξευτελισμοί, οι εκφοβισμοί, οι εικονικές εκτελέσεις. Ο Domenico υπέστη δύο εικονικές εκτελέσεις περίστροφο! Σε κάποια στιγμή νομίζαμε ότι επρόκειτο να μας σκοτώσουν γιατί μας είπαν ότι είχαμε γίνει ένα πρόβλημα και θα απαλλαγούν από εμάς.
   

ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ...ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΣΕ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΙΕΣ
  Vincent Lorge: Προσπαθήσατε να ξεφύγετε;
  Pierre Piccinin: «Προσπαθήσαμε να ξεφύγουμε δύο φορές. Τη στιγμή που δεν θα μπορούσαμε να Εκμεταλλευτήκαμε την ώρα της προσευχής, αρπάξαμε δύο καλάσνικοφ και βγήκαμε από το κτίριο. Για δύο ημέρες διήρκεσε η φυγή, πριν μας πάρουν πίσω εκεί και μας τιμωρήσουν σοβαρά για την απόπειρα διαφυγής".
πάμε αρκετά μακριά. 
   Vincent Lorge: Πιστεύετε ότι μια μέρα θα επιστρέψετε στη Συρία; 
   Pierre Piccinin: "Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι η συριακή επανάσταση για 7, 8 μήνες ήταν μια πολύ σημαντική εξέλιξη. Ο στρατός της Συρίας είχε σχεδόν εξατμιστεί. Και τώρα είμαστε αντιμέτωποι με κύματα Ισλαμιστών ή ληστείες ορισμένων ομάδων που αποσπούν τα εδάφη που ελέγχουν. Νομίζω ότι έχει γίνει πολύ επικίνδυνη για τους Δυτικούς ακόμη επιχείρηση στη Συρία υπό τις παρούσες συνθήκες μια επανάσταση που βρίσκεται σε παρακμή και τη στροφή σε κάτι άλλο"!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)