Ο ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟΝ "ΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΩΝ"!

ΣΠΑΕΙ
0

  Το πυραυλοφόρο Καταδρομικό "Μόσχα", το επιλεγόμενο και "Φονιάς των Αεροπλανοφόρων" στέλνει ο Πούτιν στην Ανατολική Μεσόγειο, σε απάντηση της μετακίνησης του Αμερικανικού
Αεροπλανοφόρου Νίμιτς προς την Ερυθρά Θάλασσα, με πρόθεση να βγει από το Σουέζ!

   Στρατηγικές κινήσεις "υψηλής ραπτικής" κάνει η Ρωσία στην περιοχή Κρίσης! Μετά την αποστολή 4 Αποβατικών με εκλεκτές Μονάδες Πεζοναυτών, στέλνει τώρα επειγόντως η Βασίλισσα των Καταδρομικών, το "Μόσχα", ένα πλοίο ειδικό για να κονιορτοποιεί τις εχθρικές δυνάμεις σε στεριά και σε θάλασσα, ατρόμητο μπροστά σε εχθρικά αεροπλανοφόρα, τα οποία μπορεί να βουλιάξει με ομοβροντία πυραύλων! Γι΄ αυτό και από το ΝΑΤΟ αποκαλείται "Φονιάς των Αεροπλανοφόρων"!

   Το "Μόσχα" είναι εξ ίσου αποτελεσματικό κατά των Υποβρυχίων και της πλήρης υποστηρίξεως και καλύψεως Απόβασης ...Πεζοναυτών, για τους οποίους δημιουργεί ομπρέλα προστασίας!

  Το Καταδρομικό, Ναυαρχίδα του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας, αποστέλλεται τώρα επειγόντως,  ώστε να αναλάβει Ναυαρχίδα του Ρωσικού Πολεμικού Στόλου Ανατολικής Μεσογείου, με το βλέμμα στη Συρία, υπό την Διοίκηση του Κυβερνήτη του, Αντιναύαρχου Βαλέρι Κουλικόφ!


   To Καταδρομικό, έχει λάβει μέρος στις επιχειρήσεις κατά της Γεωργίας για την υπεράσπιση της Ν. Οσετίας, ενώ πέρυσι είχε περάσει από τον Πειραιά.



ΣΠΑΕΙ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)