ΒΙΝΤΕΟ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΕΚΤΟΞΕΥΟΥΝ ΠΥΡΑΥΛΟ ΧΗΜΙΚΩΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ! ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ!

ΣΠΑΕΙ
0


 Σοκαριστικό βίντεο-ντοκουμέντο, δείχνει τους Ισλαμιστές Αντάρτες πολέμιους του Άσσαντ, να κατέχουν και να εκτοξεύουν πύραυλο χημικών κατά αμάχων φιλοκυβερνητικών στη Συρία!

   Το βίντεο ανέβηκε στο διαδίκτυο από υποστηρικτές του Άσσαντ!

  Θυμίζουμε για την ιστορία, ότι σύμφωνα με επίσημη καταγγελία της Ρωσίας στον ίδιο τον ΟΗΕ, δια του Ρώσου  Πρέσβη Βιτάλι Τσούρκιν,  οι Αντάρτες Ισλαμιστές έπληξαν στις 19 Μαρτίου 2013 με πύραυλο χημικών και συγκεκριμένα του νευροπαραλυτικού αερίου Σαρίν, περιοχή στο Χαν αλ Άσαλ, δίπλα στο Χαλέπι, προκαλώντας τον θάνατο τουλάχιστον 26 ανθρώπων και τον τραυματισμό άλλων 86! 

   Τις αναλύσεις και την πιστοποίηση έκαναν οι ίδιοι οι Ρώσοι, θέτοντάς επισήμως το θέμα υπ΄ όψιν του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ! Αλλά τότε κανείς δεν κινητοποιήθηκε εναντίον των Ανταρτών!

  Οι Ρωσικές έρευνες, έδειξαν τότε, πως επρόκειτο όχι για βιομηχανικό πύραυλο, αλλά για αυτοσχέδιο πύραυλο, σαν αυτόν του βίντεο!

   Μάλιστα οι Ρώσοι πλέον εκτιμούν, ότι υπάρχουν ομοιότητες ανάμεσα στη χημική επίθεση του Μαρτίου στα προάστια του Χαλεπίου,  με την πρόσφατη του Αυγούστου στα προάστια της Δαμασκού!

   ΑΝΑΝΕΩΣΗ: Πριν λίγο το Υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας, ανακοινώνοντας τα ευρήματα των Ρώσων Ειδικών για την παραπάνω χημική επίθεση του Μαρτίου στο Χαλέπι, εκτιμά πλέον επισήμως ότι πρόκειται για αυτοσχέδιο πύραυλο, σαν αυτούς "που κατασκευάζονται στη Βόρεια Συρία από τη λεγόμενη Ταξιαρχία Bashair al-Nasr"!

    ΣΠΑΕΙ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)