ΤΩΡΑ - ΝΙΚΗΣΕ ΤΟ "ΟΧΙ" ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΒΟΥΛΗ! - Η ΑΓΓΛΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ! - ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΜΙΛΙΜΠΑΝΤ! - ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΚΑΜΕΡΟΝ!

ΣΠΑΕΙ
2

 Αυτό το παλικάρι της φωτογραφίας έχει φέρει το πάνω κάτω σε ολόκληρο τον πλανήτη, μπλοκάροντας απόψε την άμεση επίθεση της Βρετανίας κατά της Συρίας, μαζί με τις Αμερικανικές Δυνάμεις!


   Το όνομά του είναι Εντ Μίλιμπαντ και είναι ο Αρχηγός των Εργατικών!

  Δίνοντας μια μεγάλη μάχη, κατάφερε να απομονώσει την Αγγλία από τις κραυγές των πολεμικών βιομηχανιών των ΗΠΑ που διψούν για πόλεμο!

   Αν και η δική του πρόταση για αναμονή πρώτα της Έκθεσης των Επιθεωρητών και Απόδειξη της  Ενοχής του Άσαντ, απορρίφθηκε με 332 ΟΧΙ έναντι 220 ΝΑΙ, υπήρξε το εφαλτήριο και ένας έξοχος πολιτικός χειρισμός, για να πετύχει στην αμέσως επόμενη ψηφοφορία την απόρριψη της Κυβερνητικής Πρότασης, για άδεια Έναρξης Στρατιωτικής Επίθεσης κατά της Συρίας, η οποία απορρίφθηκε με 285 ΟΧΙ, έναντι 272 ΟΧΙ, διαφορά 13 Βουλευτών! 

  Η ΑΓΓΛΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ, όπως έγραψε πρώτο εχθές το ΣΠΑΕΙ!


   Πρόκειται για μεγαλειώδη νίκη του Μίλιμπαντ και της σωφροσύνης!


     Αλλά πρόκειται και για πρωτόγνωρη ήττα του Πρωθυπουργού Κάμερον και του ΝΑΤΟ, μέσα στην ίδια την Αγγλία!

   Με τα ΟΧΙ γράφεται η ιστορία!

   Μετά το τέλος της ψηφοφορίας, ο Μίλιμπαντ των Εργατικών, δεν αρκέστηκε στο μοναδικό αποτέλεσμα, αλλά ζήτησε ενώπιον όλων τη δέσμευση του Κάμερον να μην παρακάμψει το αποτέλεσμα κάνοντας χρήση του βασιλικού προνομίου και ο Πρωθυπουργός το υποσχέθηκε, λέγοντας:
   "...Είναι σαφές για μένα ότι το βρετανικό κοινοβούλιο - γεγονός που αντικατοπτρίζει τις απόψεις του βρετανικού λαού - δεν θέλει να δει βρετανική στρατιωτική δράση. Το κρατώ αυτό και η Κυβέρνηση θα ενεργήσει αναλόγως"!

   Προσοχή τώρα να μη "δεχθεί επίθεση κανένα βρετανικό σκάφος".... ή η Τουρκία και επικαλεστούν το Άρθρο 5 του ΝΑΤΟ - Δείτε την αποκάλυψη του ΣΠΑΕΙ!

   ΣΠΑΕΙ

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ....ΟΤΙ ΕΙΠΑΤΕ ΧΘΕΣ ΕΓΙΝΕ....Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΗ ΤΗΣ.....ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΡΑΒΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΧΑΝΟΥΝ Η ΕΒΡΑΙΩΣΙΟΝΙΣΤΕΣ...........................ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ Η Π Α...........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου