ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΣΑΝΤ! ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΕΣ ΑΕΡΙΟ ΣΑΡΙΝ! ΣΤΟ ΟΒΑΛ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ! Ραγδαίες εξελίξεις!

ΣΠΑΕΙ
2

 Δηλητηριώδες αέριο Σαρίν χρησιμοποίησε η Δαμασκός κατά των Ανταρτών, αποκαλύπτουν με λεπτομέρειες οι Ισραηλινές Υπηρεσίες, καταδικάζοντας οριστικά τον Άσαντ και
πυροδοτώντας στην ουσία την αναμενόμενη αμερικανική επίθεση με πυραύλους Τόμαχοκ!

   Όπως αναφέρουν οι Ισραηλινοί μέσω του Debka, η επίθεση με χημικές κεφαλές αερίου νεύρων σαρίν, που έγινε την Τετάρτη 21  Αυγούστου και έχει στοιχίσει  πάνω από 1.000 ζωές ανθρώπων, ήταν το έργο της 155ης Ταξιαρχίας της 4ης μεραρχίας του Συριακού Στρατού, με επικεφαλής τον μικρότερο αδελφό του Προέδρου Άσαντ,  τον Maher Assad!

   Οι Ισραηλινοί αναφέρουν ότι τα κελύφη των δηλητηριωδών αερίων εξαπολύθηκαν από το μεγάλο βουνό Kalmun, Στρατιωτική Βάση νότια της Δαμασκού, μία από τις τρεις αποθήκες χημικών όπλων της Συρίας. Τα άλλα δύο είναι το Dummar, ένα προάστιο 5 χιλιόμετρα έξω από τη Δαμασκό, και το Al-Safira Αεροπορικής Βάση, δυτικά του Χαλεπίου.

   Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά "ούτε ένα κέλυφος ή γραμμάριο δηλητηριώδους αέριου φορτώνεται για χρήση σε οποιαδήποτε από τις τρεις περιοχές, χωρίς ρητή οδηγία του Πρόεδρου ή του αδελφός του"!

   Αυτή η Έκθεση έχει ήδη υποβληθεί σε ΗΠΑ, Αγγλία και Γαλλία, άγνωστο με ποιες αποδείξεις, διότι ο Άσαντ, δεν θα έκανε ποτέ τέτοια ανοησία να χτυπήσει με χημικά όταν ήταν εκεί οι Επιθεωρητές του ΟΗΕ ακριβώς για τα Χημικά...

  Πάντως αυτή η Έκθεση είναι ήδη επάνω στο Οβάλ Γραφείο και θα εξεταστεί από τον Ομπάμα στην έκτακτη Σύσκεψη στον Λευκό Οίκο, για να αποφασιστεί ποια μέτρα θα παρθούν, με πρώτο την πυραυλική επίθεση κατά του Άσαντ!

   ΗΠΑ - Ο Λευκός Οίκος δήλωσε μάλιστα το Σάββατο ότι όλο «φάσμα των επιλογών »είναι διαθέσιμο για τη Συρία, εάν είναι αποδειχθεί ότι οι δυνάμεις του Ασάντ χρησιμοποιήσει χημικά όπλα, κάτι που ο Ομπάμα είχε θέσει από πέρυσι ως "κόκκινη γραμμή":

   «Έχουμε μια σειρά από επιλογές που είναι διαθέσιμες, και πρόκειται να δράσουμε πολύ στοχευμένα, έτσι ώστε οι αποφάσεις να συνάδουν με τα εθνικά μας συμφέροντα, καθώς και την εκτίμησή μας για το τι μπορεί να προωθήσει τους στόχους μας στη Συρία," δήλωσε εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, προσθέτοντας: 

   "Μόλις έχουμε διαπιστώσει τα πραγματικά περιστατικά, ο Πρόεδρος θα λάβει τεκμηριωμένη απόφαση σχετικά με το πώς να απαντήσει" !

   ΓΑΛΛΙΑ - Η Γαλλία με τη σειρά της ισχυρίζεται ότι όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι τα συριακά στρατεύματα  είναι υπεύθυνοι για αυτό που ονομάζεται «σφαγή χημικών":

   "Όλες οι πληροφορίες που έχουμε στη διάθεσή μας συγκλίνουν να δείχνουν ότι υπήρξε μια σφαγή χημικών κοντά στη Δαμασκό και ότι το καθεστώς του Μπασάρ είναι υπεύθυνο" δήλωσε ο Υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας Λωράν Φαμπιούς το Σάββατο. 

   ΒΡΕΤΑΝΙΑ - Ο Υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας Γουίλιαμ Χέιγκ ισχυρίστηκε ότι «το καθεστώς Άσαντ έχει κάτι να κρύψει» , καθώς η ομάδα των Ηνωμένων Εθνών, η οποία είναι «20 λεπτά» από το σημείο της πρόσφατης επίθεσης, «δεν ήταν σε θέση» να πάει εκεί και να ερευνήσει...

   «Γιατί αλλιώς δεν θα επέτρεπααν την ομάδα των Ηνωμένων Εθνών να πάει εκεί;" ανέφερε ο Χέιγκ. 

   ΣΠΑΕΙ

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

  1. Μήπως λέω μήπως είναι και αυτό μια προβοκάτσια... για να υπάρχει άλλοθι στα γεράκια και στους επικυρίαρχους να παίξουν το παιχνίδι τους ανενόχλητοι...!
    λέω εγώ ο Ασεβής...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΟΙΔΙΟΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΕΡΓΟΘΕΑΤΕΣ ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου