ΕΤΟΙΜΕΣ ΓΙΑ ΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΟΙ ΗΠΑ! ΣΠΕΥΔΕΙ 4ο ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΜΕ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΤΟΜΑΧΟΚ!

ΣΠΑΕΙ
0

  Οι ΗΠΑ με εντολή του Πενταγώνου στέλνουν στην περιοχή της Συρίας και 4ο Πολεμικό Πλοίο εξοπλισμένο με πυραύλους Τόμαχοκ και την οδηγία να λάβει θέση επίθεσης κατά
της Συρίας!


   Το πλοίο που σπεύδει ήδη είναι το USS Ramage (φωτο 1) που τελικά δεν θα αντικαταστήσει το USS Maham (φωτο 2),  το οποίο θα παραμείνει μαζί με τα  USS Gravely και USS Barry, όλα επίσης εξοπλισμένα με Τόμαχοκ! Τους πυραύλους που μπορούν να χτυπήσουν με ακρίβεια και από μακριά κάθε στόχο σε στεριά ή θάλασσα! (φωτο 3)


   Το Πεντάγωνο έχει διατάξει τα πλοία να λάβουν θέση για πυραυλική επίθεση, περιμένοντας το πράσινο φως από τον Πρόεδρο Ομπάμα, ο οποίος τελικά θα αποφασίσει στην έκτακτη σύσκεψη στον Λευκό Οίκο! Αλλά όταν αποφασίσει, πρέπει μέσα σε δευτερόλεπτα να ξεκινήσει η Καταιγίδα των Τόμαχοκ! Όπως είχε γίνει και στο Ιράκ!

   Αυτή η λύση είναι που μέχρι στιγμής προκρίνεται, και δεν εμπλέκει προς το παρόν σε χερσαίες επιχειρήσεις τις ΗΠΑ, που όμως εάν κάνουν το πρώτο βήμα, αναγκαστικά αργά ή γρήγορα θα πρέπει να κάνουν και το δεύτερο!

   Η Συρία, υποστηρίζεται από τη Ρωσία, το Ιράν και τη Χεζμπολάχ του Λιβάνου (σιίτες) και πολεμάται σφόδρα από τη Σαουδική Αραβία και το πλέον φανατικό και σκληρό Ισλάμ (σουνίτες)!

   ΣΠΑΕΙ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)