ΕΓΓΥΗΣΗ Ο ΠΑΟΚ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ! ΣΤΟ ΑΨΕ-ΣΒΗΣΕ ΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΜΑΤ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥ "ΠΙΠΕΡΙΟΥ" ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ! Βίντεο!

ΣΠΑΕΙ
0

  Εγγύηση όπως φαίνεται αποτελεί πλέον ο ΠΑΟΚ του ευαίσθητου Ιβάν Σαββίδη για την προστασία της Μακεδονίας μας, τη στιγμή που η Αθήνα αδιαφορεί συνεχίζοντας τα μυστικά παζάρια, ενώ παλαιότερα "οπαδοί του Ηρακλή" είχαν προκλητικά και ανεμπόδιστα σηκώσει την Σημαία των πλαστογράφων μέσα στην Θεσσαλονίκη και έξω από τον Λευκό Πύργο!

   Στον χθεσινό κρίσιμο αγώνα της Σάλκε με τον ΠΑΟΚ, ο Δικέφαλος του Βορρά απέδειξε, ότι όχι μόνο είναι μια μεγάλη ομάδα που κατάφερε να πάρει ισοπαλία μέσα στην έδρα των Γερμανών, αλλά παραμένει μια ομάδα με Ελληνική Ψυχή, καθώς μόλις σήκωσαν προκλητικό πανό Σκοπιανοί του "Κόμιτι Ultras Σκόπια" με τον Ήλιο της Μακεδονίας, αμέσως οι αρμόδιοι του ΠΑΟΚ το κατήγγειλαν, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθεί με μεγάλη και πρωτοφανή ευαισθησία η Γερμανική Αστυνομία και να ορμίσει μέσα στην κερκίδα των οπαδών της Σάλκε, καταπάνω στους φανατικούς Σκοπιανούς με γκλοπ και σπρέι πιπεριού, κάνοντάς τους του "πιπεριού" όνομα και πράμα!


   Η διοίκηση της Σάλκε δεν πίστευε στα μάτια της με αυτό που συνέβαινε! Η παρέμβαση των Γερμανικών ματ ήταν ανεξήγητη και υπερβολική όπως κατήγγειλαν, τι στιγμή που η ίδια η Αστυνομία δεν αντέδρασε όταν ένας ανεγκέφαλος και τελικά καταστροφικός για την ομάδα οπαδός του ΠΑΟΚ είχε πετάξει κροτίδα! Το γεγονός αυτό καυτηριάζουν σήμερα γερμανικά και άλλα ξένα ΜΜΕ.

   Εμ, τι να κάνουμε... Αυτό θα πει να έχεις φίλη τη Μέρκελ...

   Ο επαναληπτικός θα είναι την Τρίτη (27/8) αλλά στην άδεια δυστυχώς Τούμπα στις 21.45! Όμως υπάρχουν και τα ...αερόστατα...

  ΣΠΑΕΙ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)