ΔΙΑΡΡΟΙΑ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ!

ΣΠΑΕΙ
0

 Εκατοντάδες Βρετανοί τουρίστες του "πολυτελούς" τουρκικού Ξενοδοχείου 5* Sentido Perissia στον κόλπο της Αττάλειας στην Νότια Μικρασία, έχουν προσβληθεί από διάρροια και πυρετό, ενώ πολλοί από αυτούς έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομείο!

   Το ξενοδοχείο υποφέρει φαίνεται εδώ και ένα μήνα από την επιδημία που σχετίζεται με την παρασκευή του φαγητού και τις κακές συνθήκες υγιεινής, παρότι είναι 5 αστέρων, όπως αναφέρει η Dmail, αλλά παρόλα αυτά δεν προειδοποίησε τους ξένους για το τι μπορεί να συμβεί...

   Οι Βρετανοί τουρίστες, που ξόδεψαν εκατοντάδες αγγλικές λίρες για τις διακοπές του καλοκαιριού, κάνουν "διακοπές" είτε έγκλειστοι στα δωμάτια του Ξενοδοχείου πίνοντας μόνο νερό επί μέρες, είτε έγκλειστοι σε Τουρκικό Νοσοκομείο με τους ορούς στα χέρια!


  Οι Βρετανοί απειλούν τώρα με βαριές αγωγές τους υπεύθυνους των Τουριστικών πρακτορείων που τους πήγαν ...Τουρκία, όταν μάλιστα η επιδημία υπήρχε!

   Μάλιστα οι Τουρίστες που άρχισαν στην απελπισία τους να παρακολουθούν το προσωπικό του Ξενοδοχείου, είδαν με έκπληξη έναν Τούρκο να πηγαίνει στην τουαλέτα και φεύγοντας να μην πλένει τα χέρια του! Και να πηγαίνει γραμμή στην κουζίνα του Τουρκικού Ξενοδοχείου...

  ΣΠΑΕΙ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)