ΣΤΟ ΝΤΑΧΑΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ 77,7 ΔΙΣ, ΒΑΣΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ! - ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΩΣ ΕΔΩ! - ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ!

ΣΠΑΕΙ
0


  Στα κρεματόρια του Γερμανικού Νταχάου βρίσκεται ο Ελληνικός λαός εδώ και τρία φρικτά χρόνια, από τη στιγμή της σκανδαλώδους και αχρείαστης προσφυγής στην Τρόικα - με πλασματική διόγκωση του Ελλείμματος - και την ανάληψη της ουσιαστικής Διοίκησης της Χώρας μας από το Βερολίνο, όπως στα φοβερά χρόνια της Κατοχής!

  Εβδομήντα χρόνια μετά, η Γερμανική Κατοχή ξανάρθε, βάρβαρη, ανελέητη, ασυγκίνητη, χωρίς να καταβάλει ποτέ τις Γερμανικές Επανορθώσεις!

  Έστησε ντόπιες μαριονέτες, "Κατοχική Συγκυβέρνηση" και με σοκ και δέος, απειλές και προσβολές και πότε πότε κανένα "καρότο", παίρνει κάθε μέρα σαν νέα "Βέρμαχτ" τη ζωή και τα όνειρα των Ελλήνων!

   Πάνω από 100 δις υπολογίζεται ήδη η ωφέλεια της Γερμανίας από τη υπόθεση της Κρίσης της Ελλάδας! Ακριβώς όσα μας έχει ζημιώσει το φονικό Πρόγραμμα της Τρόικας, με κατακόρυφη μείωση του ΑΕΠ, πρόκληση 1.000.000 νέων ανέργων και διαφυγούσα ευημερία και ανάπτυξη! Γιατί κάποιοι υπολογίζουν μόνο πόσα δισ έπεσε το ΑΕΠ, χωρίς να προσθέτουν παράλληλα και το πόσο θα έπρεπε να είχε ανέβει μέσα στα τρία αυτά γερμανικά χρόνια! Το οποίο είναι επίσης απώλεια και ζημία! Επειδή όσο μεγαλώνει το ΑΕΠ, τόσο πέφτει το Χρέος και αντίθετα, όσο πέφτει το ΑΕΠ, τόσο γιγαντώνεται το Χρέος, δημιουργώντας συνεχώς νέες αγεφύρωτες τρύπες και κενά αδιάβατα! Και γι΄ αυτό είναι τόσο τραγικά τα πράγματα, ώστε ακόμη και εκείνοι που δουλεύουν, να μην μπορούν πλέον να ζουν!
 
  Έτσι μεγάλες μερίδες του ελληνικού πληθυσμού βρίσκονται ήδη σε γκρίζα Γερμανικά Στρατόπεδα Συγκέντρωσης, σε νέα Νταχάου, όπου σε συνθήκες φτώχειας, στέρησης και απελπισίας, με συνεχείς αυξήσεις φόρων και υποχρεώσεων που γεννούν απελπισία, λιμοκτονούν, αυτοκτονούν, αργοπεθαίνουν!

  Εφαρμόζοντας το πιο ανόητο Οικονομικό και φονικό Πρόγραμμα που έγινε ποτέ στα παγκόσμια χρονικά, ειδικά ρυθμισμένο για να σκοτώνει τον ασθενή, μέχρι να του πάρει την τελευταία του δεκάρα! 

   Ένα Πρόγραμμα, που όποιος το πρότεινε σε φημισμένες οικονομικές σχολές, με τα δεδομένα και τα στοιχεία ενός μικρού λαού με συνολικό πληθυσμό όσο μια ευρωπαϊκή μεγαλούπολη, θα τον είχαν πετάξει με τις κλωτσιές από τα σκαλοπάτια!

  Και τώρα - μετά τις απανωτές ομολογίες λαθών στο Σχεδιαμό του από το Δντ και τους λανθασμένους Πολλαπλασιαστές που εφάρμοσαν με πρωτοφανή αμάθεια, τέτοια ώστε για κάθε 1 δισ. ευρώ περικοπών, να δημιουργείται καταστροφή στην πράξη 2,35 δισ ευρώ - έρχεται και μια ακόμη αποκάλυψη-βόβμα από τη BILD, που παρουσιάζει έγγραφο του Γερμανικού Υπουργείου Οικονομικών του Σεπτεμβρίου του 2012, που φέρει την υπογραφή του Γερμανού Υφυπουργού Οικονομικών Στέφεν Κάμπετερ και στο οποίο τονίζεται ρητά, ότι από την Ελλάδα λείπουν 77,7 δισεκατομμύρια ευρώ. για την περίοδο 2015-2020! Υπάρχει δηλαδή κενό, "μαύρη τρύπα" 77,7 ολόκληρων δισεκατομμυρίων ευρώ! Που αποτυπώνουν την τραγική αποτυχία του Προγράμματος Θανάτου, που δείχνουν σε ποιο Νταχάου μας έχουν ρίξει! Και φανερώνουν και τον "Φούρνο" που θα μας πετάξουν στο τέλος, για να μας ξεφορτωθούν μετά τις Εκλογές και τα
Κέρδη τους!

 Κάνουμε ΕΚΚΛΗΣΗ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ, πριν χάσει τελείως τις δυνάμεις του μέσα στο Στρατόπεδο Συγκέντρωσης Οικονομικών Αιχμαλώτων!

  Και να κάνουμε την Ανταρσία, την Εξέγερση, την Επανάσταση των Καταδίκων ΤΩΡΑ!

   Βρισκόμαστε μέσα στην εξέλιξη ενός απάνθρωπου εγκλήματος, όπου δολοφονείται μια ολόκληρη χώρα! Για να της αρπάξουν τα πάντα! Ακόμη και την Αναπνοή! Με ένα Πρόγραμμα Θανάτου και Ασφυξίας το οποίο χορηγούν ενδοφλεβίως και υποκρυφίως!

   ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΤΟΥ!
  Να γκρεμίσει το ΝΤΑΧΑΟΥ! 
  Να δικάσει τους Ενόχους!
  Να ελευθερώσει τα ίδια τα παιδιά του!
  Να κάνει και πάλι Ελληνικό και ένδοξο το μέλλον και την πατρίδα του!
  ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΘΕΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)