"ΣΚΥΛΙΑΣΕ" Ο ΟΛΛΑΝΤ! ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗ ΣΥΡΙΑ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ! - Ο ΝΕΟΣ "ΜΠΟΥΣ" ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!

ΣΠΑΕΙ
0

 Ο απογοητευτικός Πρόεδρος της Γαλλίας, χώρας που κάποτε έμεινε στην Ιστορία για τη Γαλλική Επανάσταση, σπεύδει να εξυπηρετήσει τα πλέον καταχθόνια και απάνθρωπα σχέδια του βαθέως Ισλάμ, της Τουρκίας και των Σουνιτών του Κατάρ και της Σαουδικής Αραβίας, όπου πάνω από 30.000 Αντικαθεστωτικοί είναι στις Φυλακές του πλέον σκληρού ισλαμικού καθεστώτος, Πρίγκιπας του οποίου δραπέτευσε πρόσφατα και κατήγγειλε τον Μεσαίωνα που κυριαρχεί εκεί, χωρίς να συγκινηθεί διόλου ο Φρανσουά Ολλάντ, καθώς πέρα από όλα τα άλλα Κατάρ και Σαουδική Αραβία έχουν χρήμα με ουρά....

   Ήδη μέσα ενημέρωσης και πολιτικοί αναλυτές κατηγορούν τον Ολλάντ για "ύφος Μπους", που όπως εκείνος, προσπαθεί να κατασκευάσει εχθρό για να δικαιολογήσει την Στρατιωτική Επέμβαση!

   Και είναι και ...σοσιαλιστής...

   Ο Γάλλος Πρόεδρος σε συνέντευξή του στη LE MONDE δηλώνει:

   "Η χημική σφαγή  της Δαμασκού δεν μπορεί και δεν πρέπει να παραμένει ατιμώρητη...Δεν είμαι υπέρ της διεθνούς επέμβασης με στόχο την «απελευθερώση» της Συρίας ή την ανατροπή του δικτάτορα, αλλά νομίζω ότι η στάση αυτή αρμόζει σε ένα καθεστώς που διαπράττει κάτι το ανεπανόρθωτο για τον πληθυσμό...

   ...Αν το Συμβούλιο Ασφαλείας δεν είναι σε θέση να δράσει, ένας Συνασπισμός θα σχηματιστεί. Θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν ευρύτερο. Θα βασίζεται στη θέση του Αραβικού Συνδέσμου που καταδίκασε το έγκλημα και επέστησε την προσοχή της διεθνούς κοινότητας. Θα έχουν την υποστήριξη των Ευρωπαίων. Αλλά υπάρχουν λίγες χώρες που έχουν την ικανότητα να επιβάλουν κυρώσεις με τα κατάλληλα μέσα. Γαλλία είναι μία. Είναι έτοιμη. Θα καθορίσει τη θέση της στενά με τους συμμάχους της"!

   Ερωτηθείς σχετικά με την άρνηση του Βρετανικού Κοινοβουλίου να ξεκινήσει στρατιωτική δράση στη Συρία, ο Ολλάντ πιστεύει ότι η Γαλλία μπορεί να λειτουργήσει χωρίς βρετανική σύμμαχό του, και ότι «κάθε χώρα είναι κυρίαρχη να συμμετάσχει ή όχι. Αυτό ισχύει για το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γαλλία.....Θα κάνω σήμερα μια εις βάθος ανταλλαγή απόψεων με τον Μπαράκ Ομπάμα" κατέληξε.

   ΣΠΑΕΙ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)