ΝΕΑ
Loading...

ΔΗΜΟΠΡΑΤΕΙΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΡΟΪΚΑ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;


 Δημοπρατείται σήμερα από το Υπουργείο ...Υποδομών, το πρώτο κρατικό Τέμενος του Ισλάμ στην Πρωτεύουσα της Ελλάδας... για την απελευθέρωση της οποίας από τους Μουσουλμάνους έδωσε τη ζωή του ο Καραϊσκάκης και τόσοι αγωνιστές!
   Παιδομάζωμα, βία, δουλεία, τρομοκρατία, σκλαβοπάζαρα, μαστιγώματα, σφαγές, βασανιστήρια, είναι οι μνήμες που άφησε πίσω του ο Ισλαμισμός στην Ελλάδα, επί 400 στο νότο και επί 500 στο βορρά χρόνια φρικτής σκλαβιάς!
   Και τώρα, έρχεται η ώρα να πληρώσει 1.000.000 ευρώ το Δημόσιο, τη στιγμή που ετοιμάζεται να απολύσει χιλιάδες, για να φτιάξει Τέμενος στο Ισλάμ! Που την ίδια ακριβώς στιγμή απαγάγει και σφάζει στη Συρία Ορθόδοξους Κληρικούς και λαϊκούς, πετάει από μπαλκόνια ανθρώπους και βιάζει γυναίκες σε Αίγυπτο και Πακιστάν, απαγορεύει Χριστιανικούς Ναούς στη Σαουδική Αραβία, και μετέτρεψε μόλις σε Τζαμί τον Ιερό Ναό της Αγια-Σοφιάς Τραπεζούντας, τον Ι. Ν. Αγίας Σοφίας στη Νίκαια της Βιθυνίας, ενώ αποφάσισε να κάνει τον ίδιο και για τη θρυλική Κωνσταντινουπολίτικη Μονή Στουδίου στην Τουρκία...

   Εκτός όμως από την ιστορία, τη μνήμη και το εθνικό φιλότιμο, τη Γενοκτονία 1.500.000 Ελλήνων της Ανατολής από το Ισλάμ, υπάρχει και η Διπλωματία, που υπαγορεύει την αμοιβαιότητα... Και αμοιβαιότητα, δεν υπάρχει πουθενά. Ίσα ίσα υπάρχει κλιμάκωση και βία ωμή!
  Από την άλλη με τέτοιες ενέργειες, που και πολιτικά είναι άστοχες, δίνεται τροφή στην ηγεσία της Χρυσής Αυγής για να ελκύει αφελείς και ανενημέρωτους ψηφοφόρους, αμαυρώνοντας την εικόνα της Ελλάδας, που πρέπει να ξαναβρεί το δρόμο της!
   Το Βυζάντιο, έκανε ιεραποστολή και διεύρυνε την επιρροή του! Εκπολίτιζε και δεν εκβαρβαριζόταν. Έδινε φως και δεν ανεχόταν σκοτάδι και οπισθοδρόμηση. Κέρδιζε με την Παιδεία του και δεν αναπαρήγαγε την αμορφωσιά και τον σκοταδισμό!
  Στην σημερινή Ελλάδα, ξέχασαν όμως τις ρίζες και τους τρόπους που δίδαξε κάποτε στην Οικουμένη η Αυτοκρατορία μας και γι' αυτό κράτησε χίλια ολόκληρα χρόνια...
  Και κινδυνεύουμε να περάσουμε σε διπλή κατοχή Ισλάμ και Τρόικας μέσα στην ίδια την Πατρίδα μας, δίνοντας τροφή στο τρίτο θηρίο που μας απειλεί ταυτόχρονα, τον Ναζισμό!
   Γιατί με το Τέμενος (το πρώτο) θα έχουν πια ποιο Κρατικό Κτίριο να κάνουν σύντομα "Πλατεία Ταρχίρ"...
   Κάποιοι ξεχάσαν τι έγινε στη λεηλασία του 2008 στην Αθήνα;
   Και δεν κατάλαβαν ακόμη, ότι η πρώτη πρόβα, η πρώτη πρόβα εξέγερσης, έγινε εδώ, στην Ελλάδα, πολύ πριν εφαρμοστεί η συνταγή σε Τυνησία, Λιβύη, Συρία και Τουρκία! ΕΔΩ! Με συρροή πρακτόρων, UCKάδων, λαθρομεταναστών και ισλαμιστών, που έδρασαν με κάλυψη τα οργισμένα παιδιά, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν άθελά τους σαν "άλλοθι" στο πείραμα της  μεθόδου...

ΣΠΑΕΙ

Share on Google Plus

About Spaei News

ΣΠΑΕΙ - Αποστολή Απελευθέρωσης

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου