Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο "ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ", ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΤΙΖΕ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! Ντοκουμέντα για αποπομπή εδώ και τώρα!

ΣΠΑΕΙ
0
Τραγωδία αποτελεί για τον ενιαίο και αδιαίρετο Ελληνισμό η πρόσφατη αποστολή Διαβήματος της ...Ελλάδας κατά της Κύπρου, το οποίο απέστειλε ο Υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος, ζητώντας και τα ρέστα από πάνω για τις ορθές διαμαρτυρίες της
Ελληνίδας Ευρωβουλευτού της Κύπρου Ελένης Θεοχάρους, η οποία κατήγγειλε τον Βενιζέλο για απαράδεκτη αποδοχή Τουρκικού Εγγράφου στο Συμβούλιο Διασύνδεσης Ε.Ε.-Τουρκίας, το οποίο έκανε λόγο για "εκλιπούσα Δημοκρατία της Κύπρου", χωρίς ο Υπουργός μας, ως και Προεδρεύων ΥΠΕΞ της Ε.Ε., να αντιδράσει διόλου! Λες και ήταν ο ...Πρέσβης της Ολλανδίας...

 ΕΓΙΝΕ "ΤΟΥΡΚΟΣ"...
  Ο δε μεγάλος και τρανός εν Ευρώποις Βενιζέλος, με αλαζονεία χιλίων Καρδιναλίων φορτισμένος, επειδή τον μάλωνε και τον τσαλάκωνε μια Κύπρια Ελληνοπούλα με αντίστοιχο θάρρος χιλίων Κιμώνων, έγινε "τούρκος" κατά το κοινώς λεγόμενον, όπερ και έστειλε Διάβημα κατά της ίδιας της αδελφής Κύπρου! Κάτι που έκανε μόνο η Χούντα του Ιωαννίδη!

 ΗΤΑΝΕ "ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ" - ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ WIKILEAKS
Παρεμπιπτόντως πάντως και σύμφωνα με Έγγραφη Αναφορά της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα, με ημερομηνία 7-10-2009, σχετικά με τα στελέχη της νεοσχηματισθείσας τότε Κυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου, την οποία  αποκάλυψε το Wikileaks, ο Βενιζέλος είχε πατρικό επώνυμο το "Τούρκογλου"!   Όπως ακουγόταν από χρόνια και στη Θεσσαλονίκη, αλλά το διέψευδε ο Υπουργός... (Πατήστε την εικόνα δίπλα για μεγέθυνση)
   Βέβαια το να αλλάζεις ένα επώνυμο που δεν σου ταιριάζει και δεν σε εκφράζει, είναι θεμιτό. Αλλά το να στρέφεσαι κατά της Κύπρου, αντί κατά της Τουρκίας, αυτό είναι αθέμιτο, απαράδεκτο, προσβλητικό, άνανδρο και εθνικά επιζήμιο και επικίνδυνο! Είναι λόγος αποπομπής!
   Γιατί όπως θα δούμε παρακάτω, το Τουρκικό Έγγραφο είναι σωστή κόλαση για τις ελληνικές θέσεις και τα εθνικά δίκαια! Αλλά για αυτό δεν βρέθηκε καιρός για Διάβημα... Παρά μονάχα για την Κύπρο και την Ελένη Θεοχάρους που το αποκάλυψε!

   ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ - ΚΟΛΑΣΗ
  Αποδεικνύεται λοιπόν δυστυχώς από τα παρακάτω κείμενα-ντοκουμέντα, πως η αντίδραση της Ελένης Θεοχάρους όχι μόνο δίκαια και επιβεβλημένη υπήρξε, αλλά δυστυχώς ανέδειξε μόνο την κορφή του παγόβουνου, αφού το Τουρκικό Έγγραφο που κατατέθηκε και έγινε αποδεκτό από το Συμβούλιο Σύνδεσης και τον Βενιζέλο χωρίς να πέσουν κεραυνοί, περιέχει θρασύτατες και προκλητικές τουρκικές διεκδικήσεις, όχι μόνο κατά της Κύπρου αλλά και της μάνας Ελλάδας, που έπρεπε να υποχρεώσουν τον Υπουργό, όπως και να τον λέγαν, σε σωρεία σκληρών Διαβημάτων κατά της Τουρκίας!

 ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ 1: "ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ" ΣΕ ΘΡΑΚΗ
 Συγκεκριμένα το Τουρκικό Έγγραφο κάνει λόγο για "Τουρκική Μουσουλμανική Μειονότητα της Δυτικής Θράκης", παραβιάζοντας την ιστορική αλήθεια, τη Συνθήκη της Λωζάνης, αλλά και τα δεδομένα της περιοχής, "τουρκοποιώντας" ακραιφνείς ελληνικές ομάδες πληθυσμών όπως οι εξισλαμισμένοι Έλληνες Πομάκοι, αλλά και αλλογενείς, όπως οι Ρομά!
  Για πρώτη δε φορά η Άγκυρα προσθέτει τον όρο "Μουσουλμανική" στο "Τουρκική", προφανώς γιατί μελλοντικά μπορεί να μας παρουσιάσει και άλλες εκπλήξεις, με τα σχέδια Νεοθωμανισμού του Νταβούτογλου και τους πολυπληθείς λαθρομετανάστες που μας στέλνει, για να αποτελέσουν την σκέτη "Μουσουλμανική Μειονότητα" της Ελλάδος...
   Αλλά ο Βενιζέλος έστειλε το Διάβημα στην Κύπρο...

  ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ 2: "ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ" ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
   Στην ίδια σελίδα 31 του Τουρκικού Εγγράφου, η Άγκυρα κάνει λόγο και για "Τουρκικές Κοινότητες στα Δωδεκάνησα" των οποίων η κατάσταση, όπως τονίζει, "είναι πολύ χειρότερη" από ό,τι στη Θράκη! 
  Σε μια ολοφάνερη πανευρωπαϊκή προσπάθεια-προπαγάνδα, να δημιουργήσει "Μειονότητα" και στα θαλάσσια πλευρά μας, στα εντόνως αμφισβητούμενα και γκριζαρισμένα από την Τουρκία Δωδεκάνησα...
   Αλλά ο Βενιζέλος έστειλε το Διάβημα στην Κύπρο...

 ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ 3: ΑΠΕΙΛΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ 12 ΜΙΛΙΑ
  Επίσης, στην σελίδα 51, υπάρχει μια ακόμη τεράστια πρόκληση όχι μόνο κατά της Ελλάδας αλλά και του Διεθνούς Δικαίου, των ίδιων των θεμελιωδών αρχών της Ε.Ε., καθώς η Τουρκία  απειλεί με Πόλεμο για την άσκηση του διεθνώς νομικά κατοχυρωμένου από Δίκαιο της Θάλασσας δικαιώματος της επέκτασης των εθνικών κυριαρχικών ορίων (σε ύδατα και αέρα) ως τα 12 ναυτικά μίλια!
 Ισχυρίζεται δε με την ίδια αυθάδεια και προκλητικότητα, ότι δεν θα αποσύρει την Απειλή Πολέμου (casus belli) που έχει ψηφίσει κατά της Ελλάδας, μόνο εάν προηγουμένως η Ελλάδα αποσύρει το ...Διεθνές Δίκαιο, δηλαδή το δικαίωμά της να επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα και τον εναέριο ταυτόχρονα χώρο της στα 12 μίλια...
  Αλλά ο Βενιζέλος έστειλε το Διάβημα στην Κύπρο...

  ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ 4: "ΤΟΥΡΚΙΚΗ" Η ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ ΚΑΙ Η ΑΟΖ ΜΑΣ
  Στην ίδια ακόμη σελίδα 51, η πρόκληση κορυφώνεται, με πλήρη και πάλι διαστρέβλωση και καταπάτηση του Διεθνούς Δικαίου, αφού αναφέρεται πως "η Τουρκία έχει ab initio και ipso facto κυριαρχικά δικαιώματα επί των ηπειρωτικών ζωνών της υφαλοκρηπίδας στην περιοχή"!
   Δηλαδή ακυρώνει εξ αρχής και αυτοδίκαια το Διεθνές δίκαιο, ισχυριζόμενη ότι τα ελληνικά νησιά είναι δήθεν πάνω σε τουρκική υφαλοκρηπίδα... Κάτι που ακυρώνει με την σειρά του την κυριαρχία μας στα νησιά και τα δικαιώματά μας στον υποθαλάσσιο χώρο τους... 
   Αλλά ο Βενιζέλος έστειλε το Διάβημα στην Κύπρο...

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ 5: "ΕΚΛΙΠΟΥΣΑ" Η ΚΥΠΡΟΣ
 Τέλος, στην σελίδα 59, αναφέρεται από την Τουρκία ως "εκλιπούσα" (και εντός εισαγωγικών μάλιστα) η Δημοκρατία της Κύπρου, την οποία δεν αναγνωρίζει η Άγκυρα και συνεχίζει προκλητικά και παράνομα να κατέχει στρατιωτικά το βόρειο τμήμα της από το 1974, μέχρι να καταφέρει να την υποδουλώσει ολόκληρη με ένα νέο Σχέδιο Αννάν που ετοιμάζεται πυρετωδώς...
  Αλλά ο Βενιζέλος έστειλε το Διάβημα στην Κύπρο...

ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΝΔ Η ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
  Από όλα τα παραπάνω είναι προφανές ότι ο ...Βενιζέλος πρέπει να αποπεμφθεί άμεσα από την Κυβέρνηση της Ελλάδας, την οποία βλάπτει σοβαρά, εκτός από οικονομικά με το Μνημόνιο και εθνικά πλέον, με τα ακατανόητα και απόλυτα λανθασμένα Διαβήματα ή την κραυγαλέα σιωπή του!
   Οι Βουλευτές της ΝΔ, οφείλουν να αποσύρουν άμεσα την εμπιστοσύνη τους από τον Υπουργό Εξωτερικών, πριν βρεθούν και αυτοί μαζί του σε ολική και λαϊκή - δια των εκλογών - έξωση από τη Βουλή των Ελλήνων και μάλιστα δια παντός!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)