ΑΝΘΙΜΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: "ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ";

ΣΠΑΕΙ
0
  Έξω από τα δόντια μίλησε σήμερα στο καθιερωμένο Κυριακάτικο Κήρυγμα παρέμβασης ο Παναγιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμος, κατηγορώντας ευθέως την Συγκυβέρνηση Σαμαρά για την κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας!

   Αφού χαρακτήρισε την πράξη αυτή "πρωτοφανές, μέγα λάθος", αναφέρθηκε σαφώς σε παραβίαση της Δημοκρατίας αναρωτώμενος "με ποιο δικαίωμα", "με ποια θέληση του λαού" γίνεται η κατάργηση, τόνισε ότι πρόκειται για "πρόκληση κατά του Θεού" και κατέληξε υψώνοντας τον τόνο τη φωνή του προς την Κυβέρνηση, λέγοντας:
   "Ποιοι είστε που θα καταργήσετε την Κυριακή";
  Επίσης υπογράμμισε ότι οι Κυβερνώντες "δέχονται προτάσεις οι οποίες προέρχονται από πηγές που πολεμούν την Εκκλησία"!

   KAI TO KKE...
 Παράλληλα ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης εξέφρασε την ευαρέσκειά του προς τον εμπορικό κόσμο, τους υπαλλήλους και όσους γενικά αντιδρούν στην κατάργηση της αργίας της Κυριακής, που σημαίνει "ημέρα Κυρίου".

   Κατά της κατάργησης της Κυριακάτικης αργίας τάσσεται και το ΚΚΕ, προπομπός αυτού που είδε ο Γέροντας Παΐσιος που είπε πως στο τέλος "μια μικρή μερίδα χριστιανών και το ΚΚΕ θα αντιδράσουν":
«Θα έρθει καιρός που θα ανεβαινοκατεβαίνουν Κυβερνήσεις, θα εναλλάσσονται τα κόμματα, θα ανακαλούνται Διατάγματα, θα ψηφίζονται Νόμοι και θα καταργούνται άλλοι και θα επικρατεί σύγχυση και ταραχή. 
  Τότε, ὅμως, θὰ ἀντιδράσουν λίγοι πιστοὶ Χριστιανοὶ ἀλλὰ καὶ τὸ Κ.Κ.Ε.»...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)