ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ: ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΔΝΤ! Αναφορά-βόμβα στο Εφετείο Αθηνών!

ΣΠΑΕΙ
0

  Υπόμνημα-βόμβα που βάζει φωτιά στο σαθρό σύστημα των διαπλεκόμενων Εξουσιών και καταγγέλλει συγκάλυψη Δικαστικών σε εγκλήματα που διέπραξαν Πολιτικοί κατά του λαού και της χώρας, όπως αυτό της ΕΛΣΤΑΤ, αποκαλύπτει η Real-News!
  Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας "τα δυο πρώην μέλη του Δ.Σ της Στατιστικής Υπηρεσίας Ζωή Γεωργαντά και Νικόλαος Λογοθέτης (που έχουν αποκαλύψει εδώ και χρόνια πλέον την τεχνητή και άρα πλαστή διόγκωση του Ελλείμματος του 2009 -Κυβέρνηση Καραμανλή μέχρι τον Οκτώβριο- ώστε να μπούμε "υποχρεωτικά" και με τους πλέον σκληρούς και απάνθρωπους όρους στο ΔΝΤ και το Μνημόνιο, με αποτέλεσμα να καταστραφεί η χώρα και οι πολίτες), με αναφορά τους τώρα προς το Εφετείο Αθηνών, καταγγέλλουν μεθοδεύσεις των δικαστικών Αρχών για να "απαλλαγούν" των ευθυνών τους ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και ο πρώην Υπουργός Γιώργος Παπακωνσταντίνου, που κατηγορούνται ότι διόγκωσαν τεχνητά το έλλειμμα του 2009 για να οδηγήσουν τη χώρα στο μνημόνιο"!
  
  Στην Ελλάδα δεν θα βρεθεί λοιπόν "Ντι Πιέτρο";

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)