ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΡΩΣΙΑΣ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ! - ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΗ ΚΑΤΑΠΑΥΣΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ ΑΠΟ ΠΟΡΟΣΕΝΚΟ - ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΥΚΡΑΝΟΥ ΥΠΕΞ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΒΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ!

ΣΠΑΕΙ
0
"Ετοιμοι για κάθε σενάριο στην Ουκρανία" δήλωσε σε χθεσινή συνεδρίαση της Δούμας κεκλεισμένων τω θυρών ο Ρώσος Υπουργός Άμυνας Σερκγέι Σοϊγκού, όπως ανέφερε βουλευτής που παραβρέθηκε.
Μάλιστα τόνισε πως ο Ρώσος Υπουργός, που έχει βραβευτεί με το βραβείο του "Ήρωα της Ρωσίας" επιβεβαίωσε ότι ο Ρωσικός Στρατός μπορεί να εκτελέσει κάθε εντολή του Προέδρου Πούτιν!

   ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥΤΙΝ - ΠΟΡΟΣΕΝΚΟ
  Εν τω μεταξύ μετά την δολοφονία δύο Ρώσων Δημοσιογράφων από τους Ουκρανούς, υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία των Προέδρων Ρωσίας και Ουκρανίας, Πούτιν και Ποροσένκο και ξαφνικά ο Ουκρανός διέταξε την μονομερή κατάπαυση του πυρός στις ανατολικές επαρχίες που αντιστέκονται δυναμικά οι Ρωσόφωνοι, ενώ έπαυσε από τα καθήκοντά του τον Υπουργό Εξωτερικών του Αντρίι Ντέστσιτσα, ο οποίος είχε βρίσει τον Πούτιν. Στη θέση του τοποθετεί τον Πρέσβη της Ουκρανίας στη Γερμανία Πάβλο Κλίμκιν...
   Ποιος ξέρει τι του είπε ο Πούτιν στη "διάλεκτο της Αρκούδας" και έγινε αρνάκι...
   ΣΠΑΕΙ


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)