ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΟΥΤΙΝ: ΠΡΟΒΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΡΩΣΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!

ΣΠΑΕΙ
0
Αιφνιδιαστικό πολεμικό συναγερμό διάταξε σήμερα το πρωί ο Πούτιν για τις Κεντρικές Ρωσικές Δυνάμεις, προκειμένου να ελεγχθεί η ετοιμότητά τους και να δοκιμαστούν τα αντανακλαστικά τους δια παν ενδεχόμενον, δεδομένης της Κρίσης στην Ουκρανία και των συνεχών
προκλήσεων κατά των Ρωσόφωνων της περιοχής, οι οποίοι και έχουν κηρύξει την ανεξαρτησία τους.
 Η εντολή Πούτιν θέτει σε πολεμικό συναγερμό πάνω από 65.000 στρατιώτες5.500 άρματα, πάνω από 180 αεροπλάνα και 60 ελικόπτερα!

   Μάλιστα διατάχθηκε ειδικά η 98η Αερομεταφερόμενη Μεραρχία να πετάξει σε απόσταση "Κρίσης", 1.500 χιλιόμετρα μακριά από τη βάση της, προς τα Ουράλια, όπου θα πραγματοποιήσει ρίψεις αλεξιπτωτιστών, προχωρώντας έτσι σε πρόβα-εξομοίωση ρωσικής "εισβολής" στην Ουκρανία!
   Η πρόβα πολέμου θα διαρκέσει ως τις 28 Ιουνίου. 

   ΒΡΑΖΕΙ ΤΟ ΚΑΛΙΝΙΓΚΡΑΝΤ
 Εν τω μεταξύ βράζει κυριολεκτικά και το Καλίνιγκραντ, ο Ρωσικός θύλακας-κρατίδιο στη Βαλτική Θάλασσα, ο οποίος είναι απομονωμένος από την υπόλοιπη Ρωσία, ανάμεσα σε Λιθουανία και Πολωνία, όπου Ρώσοι Πεζοναύτες και Αλεξιπτωτιστές κάνουν συνεχείς ασκήσει προσομοίωσης εξουδετέρωσης εχθρικών δυνάμεων με κεραυνοβόλο επίθεση και σαμποτάζ!
  Επίσης ο Ρωσικός Στόλος της Βαλτικής με συμμετοχή Κορβετών, έκανε επιτυχή άσκηση εξουδετέρωσης εχθρικού υποβρυχίου, ενώ οι λοιποί σχηματισμοί είναι στα πεδία βολής και ασκούνται διαρκώς επί στόχων!
   ΣΠΑΕΙ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)