ΤΡΕΜΕΙ Η ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ! ΣΗΜΑ SOS ΤΟΥ ΡΟΥΜΑΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ!

ΣΠΑΕΙ
0
 Τρέμει η Ρουμανία την ορμητική κάθοδο των Ρώσων, βλέποντας παράλληλα την αδυναμία του ΝΑΤΟ, στο οποίο είχε ενταχθεί το 2004 με την βοήθεια του Μπους!
Ο Πρόεδρος της Ρουμανίας Τραϊάν Μπασέσκου,
μιλώντας στο AP δήλωσε  ότι η γειτονική Μολδαβία είναι «σε μεγάλο κίνδυνο»! Λόγω φυσικά της Υπερδνειστερίας, που επίσης ζήτησε να ενωθεί με την Ρωσία και όπου η Μόσχα διατηρεί στρατιωτικές Δυνάμεις σαν Ειρηνευτική Δύναμη!

 Ο Πρόεδρος της Ρουμανίας, ένα αμφιλεγόμενο πρόσωπο που αποχωρεί σε λίγους μήνες από την εξουσία (φίλος του Μπους και έκπτωτος δύο φορές, μία από Βουλή και μία από Δημοψήφισμα και διασωθείς ελέω Συνταγματικού Δικαστηρίου) δήλωσε τη Δευτέρα ότι η Ρωσία έχει δημιουργήσει μια αλυσίδα συγκρούσεων γύρω από τη Μαύρη Θάλασσα, που μπορεί να συμψηφιστεί ανά πάσα στιγμή, στοχεύοντας δια του Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν στην ανοικοδόμηση της πρώην Σοβιετικής Ένωσης στα πρώην σύνορά της με τη Δύση!
  Έτσι, κατά τον Ρουμάνο Πρόεδρο, ανά πάσα στιγμή μπορεί και η Υπερδνειστερία να αποτελέσει Ρωσικό Έδαφος...
   Ενώ ίσως και η ίδια η Μολδαβία, που ζει σε συνθήκες φτώχειας, η φτωχότερη χώρα της Ευρώπης, που εξαρτάται μάλιστα απόλυτα από την Ρωσία, ίσως ζηλέψει ξαφνικά την τύχη της Κριμαίας...
   Και εκεί πιθανόν εστιάζονται οι βαθύτεροι φόβοι του Ρουμάνου Προέδρου...



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)