ΓΙΑΝΟΥΚΟΒΙΤΣ: ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Η ΡΩΣΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΕΣΑ!

ΣΠΑΕΙ
0

"Από τη Ρωσία με ...αγάπη" επανεμφανίστηκε ο ανατραπείς Πρόεδρος της Ουκρανίας Βίκτωρ Γιανουκόβιτς, δίνοντας συνέντευξη από
την ρωσική πόλη Ροστόβ στον ποταμό Ντον, κοντά στην Αζοφική, στα δεξιά της Κριμαίας απ΄ όπου και φυγαδεύτηκε στην αγκαλιά της Αρκούδας.

  Μιλώντας υπό την υψηλή προστασία της Μόσχας, ο Γιανουκόβιτς υποστήριξε ότι είναι ο νόμιμος Πρόεδρος τον οποίο κανείς δεν εκτόπισε, αλλά αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την Ουκρανία λόγω απειλής της ζωής του ίδιου και της οικογένειάς του.
   Χαρακτήρισε πλήρη ανομία, τρομοκρατία και χάος αυτό που επικρατεί τώρα στο Κίεβο από μια εθνικιστική κυρίως μειοψηφία, ενώ κατηγόρησε ευθέως τη Δύση για υποκίνηση των επεισοδίων στην Πλατεία Ανεξαρτησίας!
   
   Ζήτησε συγνώμη από τον Ουκρανικό λαό για ό,τι συνέβη καθώς δεν είχε τη δυνατότητα να διατηρήσει τη σταθερότητα, ενώ τόνισε πως δεν είχε δώσει καμία εντολή πυροβολισμών, μέχρι τη στιγμή που η Αστυνομία δέχθηκε πυροβολισμούς από ενόπλους!

   Ανέφερε ότι οι Εκλογές που προκηρύχθηκαν για τις 25 Μαΐου είναι παράνομες και πως δεν θα λάβει μέρος.

   Τέλος, είπε ότι δεν έχει συναντηθεί ακόμη με τον Πούτιν και ενώ τάχθηκε υπέρ της εδαφικής ακεραιότητας της Ουκρανίας (κάτι που δεν αποκλείει την Αυτονομία των Ανατολικών Περιφερειών και της Κριμαίας), ζήτησε ευρεία Αυτονομία για την Κριμαία εντός όμως της χώρας, αλλά και απηύθυνε άμεση έκκληση στην Ρωσία να επέμβει, όπως μεταδίδουν Ρωσικά ΜΜΕ:
   "Η Ρωσία δεν μπορεί να εγκαταλείψει την Ουκρανία στην τύχη της και θα πρέπει να χρησιμοποιήσει όλα τα δυνατά μέσα για να αποτρέψει το χάος και τον τρόμο στη γειτονική χώρα" τόνισε με νόημα ο Γιανουκόβιτς, ομολογώντας ότι θα επιστρέψει πίσω μόλις λάβει διεθνείς εγγυήσεις ασφαλείας...

   Τι σημαίνουν όλα αυτά τα ¨διφορούμενα";
   Ότι ο Γιανουκόβιτς μόλις ξετύλιξε το Ρωσικό Σχέδιο Α, σύμφωνα με το οποίο η Μόσχα θέλει να ξαναπάρει τον έλεγχο όλης της Ουκρανίας, μέσω του Νομίμου Προέδρου.
   Το Σχέδιο Β είναι η επίτευξη Αυτονομίας των Ανατολικών Περιοχών και της Κριμαίας και τέλος, εάν όλα αυτά αποτύχουν ή αργήσουν, τότε θα μπει σε εφαρμογή το ΣΧΕΔΙΟ Γ, δηλαδή η Στρατιωτική Επέμβαση και η Ένωση με τη Ρωσία!
   Άλλωστε μέρος της Στρατιωτικής Επέμβασης σε βελούδινη έκδοση υλοποιείται σήμερα "χωρίς διακριτικά" στην Κριμαία, ενώ όλες οι μηχανές της πολεμικής γροθιάς της Ρωσίας είναι αναμμένες!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)