"ΝΤΟΥ" ΕΚΑΝΕ Η ΡΩΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ ΜΕ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ, ΕΝΩ ΔΕΚΑΔΕΣ "ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΙ" ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΑΓΟΝΙΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ! ΓΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΜΙΛΑΕΙ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ!

ΣΠΑΕΙ
0

Σε στρατιωτική κατάληψη στρατηγικών σημείων της Κριμαίας προχώρησε η Ρωσία τα ξημερώματα, βγάζοντας από τη Ναυτική της Βάση στη Σεβαστούπολη Πεζοναύτες και Αλεξιπτωτιστές, φορτηγά και τεθωρακισμένα μεταφοράς προσωπικού, καταλαμβάνοντας
τα δύο Αεροδρόμια Συμφεροπόλεως και Σεβαστουπόλεως, γέφυρες, οδικούς κόμβους και σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας!
   Όπως ακριβώς χθες κατέλαβαν Ρώσοι Αλεξιπτωτιστές το Κοινοβούλιο της Κριμαίας, το οποίο δεν άφηναν να συνεδριάσει οι "Τουρκόφωνοι" Τάταροι προκαλώντας επισόδια. Αλλά το καλό το παλικάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι. Την κατάληψη εκείνη δείχνει βίντεο που μόλις δόθηκε στη δημοσιότητα:
   Το ΣΠΑΕΙ είχε αποκαλύψει ότι 200 "κεφάτοι" -όπως τους είχαμε χαρακτηρίσει - Ρώσοι Πεζοναύτες είχαν μεταφερθεί την Δευτέρα από το Σότσι στη Ρωσική Πολεμική Βάση της Κριμαίας, έτοιμοι για "γλέντι"...
   Και το γλέντι άρχισε...

   ΕΤΟΙΜΟΙ ΟΙ ΑΕΡΟΔΙΑΔΡΟΜΟΙ
  Οι Ρώσοι Στρατιώτες στα Αεροδρόμια δεν φέρουν διακριτικά και δεν εμποδίζουν την κίνηση των πολιτών, αλλά περιπολούν και τα έχουν θέσει υπό τον πλήρη έλεγχό τους δια παν ενδεχόμενον, έτοιμοι να δεχθούν προσγείωση Ρωσικών Μεταγωγικών ή Ελικοπτέρων σε οποιαδήποτε στιγμή της μέρας ή της νύχτας απαιτηθεί!

   ΚΙΕΒΟ: ΕΝΟΠΛΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΡΩΣΙΑΣ
   Η Ουκρανία μιλά πλέον για "ένοπλη εισβολή" αναγκάζοντας πριν λίγο το Ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών να παραδεθχεί την μετακίνηση και κυκλοφορία των Ρωσικών Τεθωρακισμένων στην Κριμαία και πέριξ της μισθωμένης Ναυτικής της Βάσης, για λόγους προστασίας από ...τρομοκρατικές ενέργειες, δηλαδή από Ουκρανικές ή άλλες ανεπίσημες Νατοϊκές Δυνάμεις ή Μισθοφόρους!
  
   ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ "ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΙ"
 Την ίδια ώρα στα Σύνορα Κριμαίας - Ρωσίας, στο στόμιο της Αζοφικής στην πόλη Κερτς (αρχαία ελληνική αποικία του Παντικάπαιου) πετούν συνεχώς δεκάδες Επιθετικά Ρωσικά Ελικόπτερα Mil Mi-24, τα λεγόμενα και "Κροκόδειλοι" λόγου του ρύγχους τους, που έχουν δυνατότητα μεταφοράς 8 κομμάντος το καθένα και σε μια στιγμή μπορούν να δημιουργήσουν ολόκληρη διάσπαρτη θανάσιμη "αποικία" στο "αντίπαλο" έδαφος, παραλύοντας νευραλγικά σημεία του "εχθρού"!
   Τα ελικόπτερα κατέγραψαν περαστικοί οδηγοί στο βίντεο που ακολουθεί παρακάτω!
   Και φαίνεται μάλιστα πως οι "Κροκόδειλοι" είναι πεινασμένοι...
   ΣΠΑΕΙ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)