ΑΞΙΟΣ! ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΤΑΣΣΟΥ ΜΕ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΗΚΟ!

ΣΠΑΕΙ
0
   Άξιος! Ο γιος του Τάσσου, ο Νικόλας Παπαδόπουλος κατάφερε μέσα από έναν λαβύρινθο πιέσεων και χτυπημάτων κάτω από τη ζώνη και παρότι μετέχει στην Κυβέρνηση με 4 Υπουργούς του και 3 Προέδρους Ημικρατικών Οργανισμών, να σταθεί βράχος
όπως ο πατέρας του, για "να μην παραδώσει Κοινότητα, ενώ παρέλαβε Κράτος"
 Από την πρώτη στιγμή της παρασκηνιακής κατασκευής του "Κοινού Ανακοινωθέντος", του Προσυμφώνου δηλαδή ενός Νέου Αθλίου Σχεδίου Ανάν, που διαλύει την Κύπρο και αναγνωρίζει το Ψευδοκράτος, δικαιώνοντας τον Αττίλα και απαλλάσσοντας την Τουρκία, ο Νικόλας αντέδρασε σθεναρά και ανυποχώρητα, οδηγώντας καταρχήν σε απόφαση του Εκτελεστικού για άμεση έξοδο από την Κυβέρνηση Αναστασιάδη, με την προϋπόθεση ότι θα εγκρινόταν χθες (Τετάρτη) και από την Κεντρική Επιτροπή του ΔΗ.ΚΟ, όπως και έγινε με ψήφους 97 υπέρ και 81 κατά! Αριθμοί που δείχνουν τις μεγάλες παρασκηνιακές πιέσεις που ασκήθηκαν, για να να μην περάσει η γραμμή Νικόλα!
  Έτσι, το ΔΗΚΟ φεύγει από την Κυβέρνηση Ανα(ν)στασιάδη και το καλύτερο είναι ότι δίνεται ένα γερό χαστούκι σε όλα εκείνα τα Κέντρα και παράκεντρα που νομίζαν ότι μέσα στην Κρίση και τα Μνημόνια, δεν θα ξεφυτρώσουν και πάλι Τάσσοι!
  Αλλά δεν άκουσαν φαίνεται τον μεγάλο ποιητή της Κύπρου μας Βασίλη Μηχαηλίδη (1849- 1917)
"Η Ρωμιοσύνη έν’ φυλή συνόκ̌αιρη του κόσμου,
κανένας δεν εβρέθηκεν γαι να την-ι ’ξηλείψει,
κανένας, γιατί σ̌κ̌έπει την ’που τ’ άψη ο Θεός μου.
Η Ρωμιοσύνη έν’ να χαθεί, όντας ο κόσμος λείψει"

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)