"ΝΥΧΤΕΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ 2008" ΖΕΙ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥΤΙΝ!

ΣΠΑΕΙ
0
"Νύχτες Καραμανλή" του 2008 ζει το Κίεβο της Ουκρανίας, για να μην περάσει η στενή συνεργασία με τη Ρωσία και τον Πούτιν και η χώρα να γυρίσει στη Δυτική σφαίρα επιρροής!
   Το Κίεβο φλέγεται όπως και η Αθήνα το 2008, τότε που
με αφορμή τον θάνατο του Αλέξη Γρηγορόπουλου, ξένες μυστικές υπηρεσίες υποδαύλιζαν τις ταραχές και τη λεηλασία της Αθήνας, κουβαλώντας ακόμη και Αλβανούς του UCK μέσω Σκοπίων, προκειμένου να ρίξουν την Κυβέρνηση Κώστα Καραμανλή, επειδή είχε προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό την ελληνορωσική συνεργασία, ιδίως στον τομέα Ενέργειας και Αγωγών, με αποτέλεσμα να θίγονται ζωτικά συμφέροντα των Πολυεθνικών των Ρεπουμπλικανών του τότε Προέδρου Μπους!
   Η διαφορά με την Ουκρανία είναι ότι η μεν Κυβέρνηση Καραμανλή κράτησε την Αστυνομία πίσω, ώστε να μην πέσει "λάδι στη φωτιά" και έχουμε νέους νεκρούς, όπως τώρα στην Ουκρανία, με αποτέλεσμα όμως να γίνουν και πρωτοφανείς λεηλασίες...

   Τόσο καλά στημένα ήταν τότε όλα, ώστε τα Αμερικανικά ΜΜΕ ήταν σίγουρα ότι θα πέσει ο Καραμανλής σε τέτοιο βαθμό που το έγραφαν το προανήγγειλαν με απόλυτη βεβαιότητα! Χαρακτηριστικό είναι το το έγραφε η USA TODAY, μέσα σε ένα γενικό, ξαφνικού κλίμα παραληρήματος κατά της Ελλάδας: 
  USA TODAYΗ Κυβέρνηση Καραμανλή θα πέσει. Ματαιώθηκαν εσωτερικές αεροπορικές πτήσεις. Οι ζημιές ξεπέρασαν τα 26 εκ δολάρια. (Η «Ουάσιγκτον Ποστ» το ανεβάζει, στις 23 Δεκεμβρίου, σε 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια!!!). Ο Γιώργος Παπανδρέου απαιτεί εκλογές. Η Κυβέρνηση Καραμανλή  έχει αυτοδυναμία στη Βουλή μιας ψήφου. Το 1/5 των Ελλήνων ζει κάτω από τα όρια της φτώχειας"!

   Οι ΗΠΑ "καίγονταν" να φύγει ο Καραμανλής, και να αναλάβει ο Γιωργάκης και να βάλουν σε εφαρμογή και το σχέδιο θανάτου του Ευρώ....
   (Είναι γνωστό άλλωστε πως όταν αργότερα ανέλαβε Πρωθυπουργός ο Γιωργάκης και ενώ ο Ιβάν Σαββίδης είχε κανονίσει συνάντηση του στη Μόσχα με τον Πούτιν και ο Πούτιν έδινε 25 δισ. ζεστά και χαμηλότοκα στην Ελλάδα για να μην μπούμε στο Μνημόνιο, ο Γιωργάκης όχι μόνο αρνήθηκε  να τα ζητήσει, αλλά έστω και να το συζητήσει...

   ΚΙΕΒΟ 2014
 Παρομοίως στο Κίεβο, οι ξένες Μυστικές Υπηρεσίες αλωνίζουν κυριολεκτικά και υποδαυλίζουν τις ταραχές, με σκοπό την πτώση Γιαννούκοβιτς ο οποίος πρόσφατα αρνήθηκε να βάλει την Ουκρανία στην Ε.Ε. και την έστρεψε προς τη Ρωσία, κάτι το οποίο σημαίνει πως η χώρα θα περνούσε οριστικά στη Ρωσική σφαίρα επιρροής και μάλιστα μπορεί να έφτανε και σε Τελωνειακή Ένωση μαζί της, εξέλιξη που αποτελεί κόκκινο πανί για τα αμερικανικά και ευρωπαϊκά συμφέροντα!
  Ήδη στις συγκρούσεις τις 18ης-19ης Φεβρουαρίου 2014 σκοτώθηκαν τουλάχιστον 26 άτομα, εκ των οποίων 10 αστυνομικοί, τραυματίστηκαν και πάνω από 1.000 άτομα, ενώ σήμερα, 20 Φεβρουαρίου, έχουμε μέχρι στιγμής άλλους 42 νεκρούς!
   ΣΠΑΕΙ

   Δείτε τι συμβαίνει με Ρωσία και Ουκρανία και http://spaei.blogspot.gr/2013/12/blog-post_7.html

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)