ΚΑΛΠΑΖΕΙ ΗΔΗ Ο ΝΕΟΣ "ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ"! ΤΡΕΜΟΥΝ ΣΕ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΟΪΚΑ ΜΗΝ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ! ΑΡΧΗΓΟ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ! Ράγισε και τους τάφους η ομιλία και το σθένος του στη Βουλή! - Το tweet της Ραχήλ!

ΣΠΑΕΙ
0
 Ξεσπάθωσε ο Βύρων Πολύδωρας στη Βουλή με την ιστορική ομιλία του και το σθεναρό του ΟΧΙ, στην τελική προσπάθεια εκμηδενισμού των Ελλήνων, με την μεθοδευμένη "δήμευση" - όπως την χαρακτήρισε- της περιουσίας των πολιτών, που κατοχυρώθηκε ήδη από την Εθνοσυνέλευση της Επιδαύρου!
   Ο Βύρων, εκφραστής ο ίδιος "της ζώσας υπερηφάνειας του Ελληνικού Λαού", άνθρωπος με
σπάνια και κυρίως ελληνική παιδεία, ένας φιλόσοφος και μαχητής ταυτόχρονα, ανάμεσα σε κόλακες και εμπόρους των εθνών, σε απεσταλμένους και φοροεισπράκτορες του Δαρείου, ένας νέος "Μιλτιάδης" και "Θεμιστοκλής", αγανάκτησε με την δουλικότητα των ψευτοαρχόντων και ως αυθεντικός πρωτΆρχοντας του Ελληνισμού ο ίδιος, τράβηξε το σπαθί από τη θήκη και τους φώναξε "ως εδώ και μη παρέκει"!

   Γιατί "η συνείδηση και ο πολιτισμός του", η παιδεία και ο ανθρωπισμός του, αλλά και η
πολιτική του και νομική ευρυμάθεια, δεν του επιτρέπουν να ανεχτεί άλλο τους τους Δημίους του Δήμου, επικαλούμενος την "Κατάσταση Ανάγκης" της χώρας, που είχε επικαλεστεί και ο Μεταξάς το 1938 στο Δικαστήριο των Βρεξελλών, όπως την επικαλέστηκε και η Γερμανία το 1953, για να μην πληρώσει δάνεια και χρέη, αφού ο άνθρωπος είναι πάνω από τους τόκους και τα έθνη είναι πάνω από τους τραπεζίτες,  ώστε να βροντοφωνάεξι η Χώρα, με ομόφωνο ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, πως "δεν θα σας πληρώσω κύριοι Τροκανοί για να μην μου πεθάνει το παιδί! Ο λαός"!


   ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ "ΜΑΥΡΟΥ ΚΑΒΑΛΑΡΗ"
   "Να ηγηθεί νέου ανορθωτικού, ενωτικού και αναγεννητικού κόμματος" ζητάει τώρα ο κόσμος, βλέποντας τον Βύρωνα σαν τον νέο "Μαύρο Καβαλάρη" που έρχεται με ορμή, πίστη, οργή και δύναμη δικαίου, να σαρώσει τους αίτιους της σύγχρονης "Μικρασιατικής Καταστροφής" μας και να ελευθερώσει τη Χώρα και τους Πολίτες από τα αλλεπάλληλα Χρέη και φόρους, ώστε να σωθεί και πάλι η Ελλάδα την τελευταία έστω στιγμή!

   Ο "ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ" έχει τόση ψυχική δύναμη, που τρέμουν κυριολεκτικά στο Μαξίμου, στο ΠΑΣΟΚ και την ΤΡΟΪΚΑ, μην βγει μπροστάρης και Αρχηγός του λαού και τότε πάνε χαμένοι όλοι! Επειδή κανείς από τους "ντενεκέδες" δεν μπορεί να αντιβγεί μαζί του στον λόγο, κανείς δεν μπορεί να παραβγεί στο "σπαθί" γιατί το δίκιο είναι με το μέρος του!
   Ο "Μαύρος Καβαλάρης" είναι εδώ και μοιάζει να έρχεται σαν αστραπή να γκρεμίσει τους Τροϊκολάτρες και να ανορθώσει την αυθεντική και δοξασμένη Ελλάδα των προγόνων μας!
   Την Ελλάδα του ΟΧΙ και του ΕΠΟΥΣ!
   Το ποδοβολητό του ακούγεται πια καθαρά σε κάθε καρδιά και ταρακουνά συθέμελα όλο το Σχέδιο Δήμευσης και Δουλείας των Ελλήνων και της Ορθόδοξης Ελλάδας μας!

  ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ
   Το ερώτημα όμως είναι:
  1. Ο "Μαύρος Καβαλάρης" έπιασε αυτό τον πόθο και τη θέληση του λαού, που ενέπνευσε στην κοινή γνώμη η θαρραλέα και αντρίκια στάση του; 
   2. Συνέλαβε την άμεση, κατεπείγουσα αναγκαιότητα του "ΤΩΡΑ" ή θα χασομερήσει μοιραία στο δρόμο;
  2. Και το κυριότερο, θα κατορθώσει να διαχωρίσει την αυθεντική Εθνική Προσπάθεια που συσπειρώνει από δεξιά και αριστερά όλους τους πολίτες σε έναν υψηλό Πατριωτισμό και Ανθρωπισμό, από το νόθο και Ναζιστικό συσκεύασμα της Χρυσής Αυγής, ώστε να καθαρισθεί η χώρα ταυτόχρονα και από τους δυο μεγάλους λεκέδες, την Τρόικα και τον Νεοναζισμό;
   ΣΠΑΕΙ

 Υ.Γ. 1 - 20/12/2013
 Ήδη έχει εκδηλωθεί η πρώτη πολύ θετική αντίδραση και μάλιστα προκαταβολικά (;) από την Ραχήλ Μακρή, μια πολύ ποιοτική Βουλευτή
Μακεδονίας των (;) "Ανεξάρτητων Ελλήνων", η οποία φερόταν μέχρι πριν από λίγο να αποχωρεί από το κόμμα του Πάνου Καμμένου, χωρίς όμως αυτό να επιβεβαιώνεται μέχρι αυτή τη στιγμή στην πράξη!
   Η κα Μακρή, έστειλε μέσω twitter το στίγμα της, χαρακτηρίζοντας "ιστορική" την ομιλία του Βύρωνα Πολύδωρα στη Βουλή, πριν καλά καλά αρχίσει:
   ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ: "Τώρα Βύρων Πολύδωρας σε μια ιστορική ομιλία"...
   Μήπως και ιστορική Συμμαχία;

   Υ.Γ. 2 - 23/12/2013
  Νέος ύμνος της Ραχήλ στον Βύρωνα Πολύδωρα!
  Με νέα δήλωσή της στον Alpha 96,5 F.M. Θεσσαλονίκης, αφού δήλωσε "επικίνδυνα ελεύθερη" η Ραχήλ Μακρή έπλεξε εκ νέου το εγκώμιο του Βύρωνα Πολύδωρα, δίνοντας δεύτερο στίγμα πορείας, τονίζοντας:
   "...Προσπαθούν κάθε φορά να βρουν κάτι, για να μπορέσουν να το κάνουν μείζον θέμα στη χώρα και έτσι να μην μιλήσουμε για τα πολύ σοβαρά νομοσχέδια, που καταλύουν πλέον συνταγματικά δικαιώματα, που καταλύουν δικαιώματα που έχουν κατακτηθεί μετά από πάρα πολλούς αγώνες.
   Και μάλιστα για το θέμα των πλειστηριασμών, για το δικαίωμα της ιδιοκτησίας, το οποίο είχε, όπως είπε και ο Βύρων Πολύδωρας που έκανε μια ιστορική πολιτική ομιλία μέσα στην Βουλή, μια καταπληκτική ομιλία και ανέλυσε, είχε καταχωρηθεί και είχε καταγραφεί στην Α” Εθνοσυνέλευση. Καταλαβαίνουμε πόσο μεγάλη είναι η σημασία και το τι ακριβώς διετελέσθη στη Βουλή με το κλείσιμό της»!
   
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)