ΟΥΤΕ ΧΙΤΛΕΡ - ΟΥΤΕ ΣΤΑΛΙΝ! - ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! Αλλά θα τρίβουν σε λίγο τα μάτια τους!

ΣΠΑΕΙ
0
 Παλιά τα κόλπα! Δοκιμασμένα στο παρελθόν στην Ελλάδα μας! Την περήφανη νικήτρια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, που όμως δεν την άφησαν να παραλάβει τις δάφνες, τα εθνικά της δίκαια και εδάφη, την ευημερία της, αλλά την έσπρωξαν σε  Εμφύλιο σπαραγμό και
τρομερή αυτοκαταστροφή.... 
   Δοκιμασμένα και πρόσφατα όμως, σε Τυνησία, Λιβύη, Αίγυπτο, Συρία! 

   Οι ξένοι σκοτεινοί κύκλοι, δε θέλουν απλώς αδύναμη την Ελλάδα, αλλά ανύπαρκτη! Στάχτη! Ισοπέδωση, μηδενισμό!
   Τον Δεκέμβριο του 2008, έσπρωξαν σε λεηλασία πολλούς στην Αθήνα! Μέχρι και ξένους "ειδικούς" Αλβανούς UCKάδες κουβάλησαν από Κόσσοβο και Σκόπια! Ήθελαν τότε την ανατροπή Καραμανλή, επειδή δεν έκανε τα χατήρια του Μπους... "Δεν πειθαρχούσε εις τας εντολάς"...
   Και αφού τελικά την επέτυχαν δια του δήθεν "Βατοπεδίου" και του "λεφτά υπάρχουν"  όρμησαν με τα χαλκευμένα "ελλείμματα" σαν ληστρική συμμορία και με τον μανδύα ΔΝΤ-Τρόικα μας παίρνουν το ψωμί πάνω από το τραπέζι, ως και τη στάχτη από τη φωτιά! Τα πάντα! Κανένα περιουσιακό στοιχείο, καμία δυνατότητα οικονομικής δύναμης, έστω επιβίωσης για τους Έλληνες! "Επειδή δεν είναι απλά Έλληνες, αλλά Ορθόδοξοι Χριστιανοί Έλληνες! Και τολμούν να έχουν και τον Σταυρό στη σημαία τους! Και να έχουν την Κυριακή (ημέρα του Κυρίου) αργία και να πηγαίνουν Εκκλησίες και Μοναστήρια! Και δυναμώνουν! Και στηρίζονται! Και αναγεννιούνται"!

   Μα κάτι τέτοια οι διαβολικοί μηχανισμοί δεν τα αντέχουν! Σεληνιάζονται! "Κάντε στάχτη την Ελλάδα" είναι η εντολή τους! "Διαλύστε αυτή  τη μικρή αλλά βαθιά ρίζα, που τόλμησε να σταματήσει Πέρσες, Τούρκους, Ναζί, Κομμουνιστική Αθεΐα, Χίτλερ και Στάλιν και τώρα τη φοβερή Παγκοσμιοποίηση! Τσακίστε τους! Εξ'  αιτίας της Ορθοδοξίας που αυτοί οι Έλληνες διέσπειραν, έπεσε το θηρίο του Κομμουνισμού, που μας βόλευε! Εξ΄ αιτίας της Ορθοδοξίας, στέκουν, ελπίζουν και επιπλέουν τόσα χρόνια, ό,τι κι αν τους κάναμε οι Έλληνες! Ό,τι και εάν μηχανευτήκαμε! Και τώρα ακόμη, που εδώ και τρισήμιση χρόνια τους έχουμε στην στυγνή Κατοχή του Μνημονίου, σε Οικονομικό και Εργασιακό Ολοκαύτωμα, στέκουν ακόμη, χαμογελούν, ελπίζουν και κάνουν όνειρα, ακόμη και παιδιά! Κάθε άλλος λαός θα είχε ξεσηκωθεί και θα είχε μεταβάλει τη χώρα σε "Συρία", με χάος και εμφύλιο και εκατοντάδες νεκρούς! Αλλά αυτοί δεν κουνιούνται! Έχουν εφεύρει τη Δημοκρατία και ξέρουν πως τίποτε δεν είναι καλύτερο από αυτήν! Και αυξάνουν τον Τουρισμό! Ακόμη και "πλεόνασμα" βγάζουν! Και ας καταστρέψαμε την οικονομία τους! Τις εργασίες τους! Το παρόν τους! Στις Εκκλησίες παίρνουν ελπίδα και δύναμη, όπως το ΄21 και το ΄40! Εκεί χιλιάδες βρίσκουν φαγητό στα συσσίτια και κρατιούνται υλικά και ψυχικά! Και στις οικογένειες έχει επέλθει μια νέα άνθηση, όπου η οικογενειακή αγάπη και αλληλεγγύη είναι κάτι μοναδικό στον κόσμο! Καθώς γέροντες γονείς, με κατακομμένη τη σύνταξη, στηρίζουν και συμπληρώνουν το χαμένο εισόδημα των νέων...  Ακόμα και σε Ναζισμό τους σπρώξαμε, στη μεγάλη Χρυσή παγίδα, να απομονωθούν και να ρεζιλευτούν διεθνώς, να αλληλοφαγωθούν, αλλά και πάλι δεν πετύχαμε. Ούτε σε Κομμουνισμό πέσανε ούτε σε Ναζισμό! Τούς ξύπνησαν πάλι οι Μητροπολίτες τους! Βάλανε τις φωνές και το ποίμνιο σώθηκε! Όλα όσα κάναμε πήγαν άδικα! Τελικά έχουν τον Θεό μαζί τους! Και σε λίγο θα δυναμώσουν τόσο, που θα μας διώξουν και θα γίνουν δυνατότεροι και σοφότεροι από πρώτα και την Εκκλησία θα την έχουν πολύ καλύτερα από ποτέ, καθώς στάθηκε πλάι τους και τους στήριξε! Αφού λοιπόν δεν μπαίνουν σε Εμφύλιο, θα τους ρίξουμε εμείς! Και ύστερα την μισητή αυτή Ελλάδα θα την διαμελίσουμε και θα την αφανίσουμε τελείως! Τούρκοι, Σκόπια και Αλβανοί θα ορμήσουν στο σύνθημά μας, για να μην φαινόμαστε και πάλι, όπως πάντα! Και αφού αρπάξουν τα κομμάτια που θέλουμε, θα εμφανιστούμε σαν προστάτες και υπερασπιστές των ...καημένων Ελλήνων"...

   Σκοτεινοί κύκλοι, σκοτεινά σχέδια, ίδια πάντα, με την ίδια μέθοδο, της διχόνοιας, του διχασμού, του εμφυλίου! Εκεί που έσβηνε η νοσηρή παραφυάδα της Ναζιστικής Αυγής, χτυπήσανε τρία χαμηλόβαθμα μέλη της, για να τη ζωντανέψουν! Και ύστερα με αλλεπάλληλες προβοκάτσιες να αρχίσει ο εμφύλιος σπαραγμός!
  ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ! ΟΥΤΕ ΧΙΤΛΕΡ, ΟΥΤΕ ΣΤΑΛΙΝ! Μακριά από αυτά τα θηρία!
  ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ! Η ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ! Δεν θα μας σβήσουν οι σκοταδιστές και οι μισάνθρωποι! Σε αυτή την πέτρα, σε αυτόν τον ουράνιο Ορθόδοξο βράχο θα καραβοτσακιστούν σαν νέοι Δαρείοι!
  Γι΄ αυτό ας μείνουμε ενωμένοι, αδελφωμένοι και Έλληνες ως το τέλος, με αλάνθαστη πυξίδα Πίστη, Πατρίδα, Ιστορία, Γλώσσα, αρετή και τόλμη! Ιδανικά και Αξίες που πάντα σώζουν και μεγαλώνουν την Ελλάδα μας!
   Ας τη μεγαλώσουμε!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)