ΤΟ ΚΡΑΧ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ! - ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ! - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΥ ΞΕΧΕΙΛΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ! - Η ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΛΥΣΗΣ!

ΣΠΑΕΙ
1
 Σε ένα αεροσκάφος που πέφτει, χωρίς καύσιμα, χωρίς όργανα και χωρίς πιλότους βρίσκεται η Ελλάδα, πετώντας με την αεροπορική εταιρεία "ΜΝΗΜΟΝΙΟ AIR", ιδιοκτησίας "ΤΡΟΪΚΑ & ΣΙΑ  Α.Ε."!
   Και για να μη γίνει κατανοητή η τραγωδία
της πορείας στον "αυτόματο πιλότο", που έχει ρυθμιστεί σε πρόσκρουση θανάτου, η εταιρεία έχει αφήσει δυο-τρεις άρρενες Αεροσυνοδούς, τον Αντώνη τον Ζαππειάρη, τον Βαγγέλα τον Γιωργέλα και τον Κάρολο Μαυρούλια, να ψευτοχαμογελάνε και να σερβίρουν ξυνισμένα γιαούρτια στους αγχωμένους και μελλοθάνατους επιβάτες, πασπαλισμένα με μπόλικη ζάχαρη Γερμανίας...
   
   Το Σχέδιο Πτήσης είναι μοιραίο! Και αποκαλύπτεται σε όλο του το εφιαλτικό μεγαλείο από το παραπάνω ντοκουμέντο (πατήστε για μεγέθυνση) που αναδεικνύει το ΣΠΑΕΙ, το οποίο και μόλις σήμερα (21-11-2013) κατατέθηκε στη Βουλή και βρίσκεται στη σελίδα 139 της Επίσημης Εισηγητικής Έκθεσης της Κυβέρνησης για τον Προϋπολογισμό του 2014... 
   Για να γίνει κατανοητή η Αλήθεια και το μέγα Έγκλημα, προσθέσαμε στον επίσημο πίνακα του Υπουργείου Οικονομικών και τον πράσινο πίνακα της Eurostat με τα στοιχεία του 2009, ώστε να μπορεί να γίνει σύγκριση...
   
    ΤΑ ΠΕΙΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ
το Κραχ του Χρέους
   Από τα παραπάνω λοιπόν επίσημα στοιχεία  προκύπτει ότι:

   1. Το 2009, προ του Μνημονίου, είχαμε 21 ολόκληρα δισ. λιγότερο ΧΡΕΟΣ από ό,τι σήμερα! Χάρη στη Συνταγή της Τρόικας και παρά τα Κουρέματα και την απάνθρωπη Φοροληστεία, αλλά και τις Φονικές Περικοπές σε Μισθούς και Συντάξεις! 
ΧΡΕΟΣ 2009=299,690 δισ.  -  ΧΡΕΟΣ 2013=321 δισ.  >> ΧΡΕΟΣ +21 δισ.

   2. Το 2009, προ του Μνημονίου, είχαμε 48 ολόκληρα δισ. περισσότερο ΑΕΠ από ό,τι σήμερα! Χάρη στη Συνταγή της Τρόικας και την ανθρωποφάγο Λιτότητά της! 
ΑΕΠ 2009=231,081 δισ.  -  ΑΕΠ 2013=182,911 δισ.  >> ΑΕΠ -48 δισ.

  3. Επομένως η συνολική λογιστική ΖΗΜΙΑ που μας προκάλεσε η Τρόικα και το Μνημόνιο στο Ταμείο της Εθνικής Οικονομίας, είναι τουλάχιστον 69 ολόκληρα δισ. ευρώ! Ένα ποσό απίστευτο! 
ΖΗΜΙΑ 21+48= 69 δισ.

  4. Το 2009, προ του Μνημονίου, το ΧΡΕΟΣ μας ήταν κατά 45,8% λιγότερο από ό,τι σήμερα ως προς ΑΕΠ! 
 ΧΡΕΟΣ 2009=129,7% του ΑΕΠ   -   ΧΡΕΟΣ 2013=175,5% του ΑΕΠ  >> ΧΡΕΟΣ/ΑΕΠ +45,8%

   Δηλαδή εάν "μπήκαμε" στο Μνημόνιο το 2010 για Χρέος στο 129,7% του ΑΕΠ , τότε τι θα έπρεπε να "κάνουμε" σήμερα που το Χρέος μας σκαρφάλωσε στο 175,5% του ΑΕΠ;
   Η αποτυχία είναι πασιφανής και το μέγεθος του Εθνικού, Οικονομικού και Κοινωνικού Εγκλήματος Γιγάντιο! Διότι όχι μόνο Δεν θεραπεύτηκε το πρόβλημα, αλλά εξ αιτίας του Μνημονίου ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΨΕ ΤΡΑΓΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΙΑΤΡΕΥΤΑ!
   ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ, ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, από λάθος φάρμακο, από λάθος συνταγή, από λάθος πιλότους, από λάθος σχέδιο πτήσης, από λάθος του λάθους, που συνεχίζεται ως τώρα αμετανόητα! Και κυρίως αδιόρθωτα!

   5. Ο Ελληνικός λαός εμπαίχτηκε τραγικά! Ενώ το 2009 χρειαζόμασταν περίπου 68 δισ. για να φτάσουμε το Χρέος (ΑΕΠ=ΧΡΕΟΣ ή ΧΡΕΟΣ στο 100% του ΑΕΠ), ΤΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ περίπου 138 δισ.!!! Δηλαδή ΤΑ ΔΙΠΛΑ!!!
   Δεν "μπορέσαμε" τα 68 και θα "μπορέσουμε" τα 138; Δεν "μπορέσαμε" τα λίγα και θα "μπορέσουμε" τα πολλά; 
  Είναι δυνατόν να ανεχόμαστε μια τέτοια "βιβλική" καταστροφή, έναν τέτοιο εμπαιγμό, μια τέτοια πορεία θανάτου, που λένε τώρα ότι θα λήξει πλέον το 2057, σε 44 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑΈχοντας εν τω μεταξύ να πληρώνουμε εξοντωτικές δόσεις των ενόχων Τροϊκοδανείων, ως "επιβράβευση" που μας κόβουν χέρια, πόδια, κεφάλια, ελπίδα, όνειρο, αναπνοή; Και με την αυτονόητη προϋπόθεση ότι δεν θα υπάρχει πλέον Ύφεση, που είναι βέβαιη αν δει κανείς τα παρακάτω ποσά των δόσεων και τα ολοένα νέα επί νέων μέτρα που απαιτεί κάθε τόσο η Μαύρη Τρύπα της Θανάσιμης Συνταγής με τους Υποπολλαπλασιαστές και η εκδικητική μανία των αχρείαστων Δανειστών εναντίον μας!

Η ΛΥΣΗ
   Κύριοι, το αεροσκάφος πέφτει! Η συντριβή θα είναι τρομακτική και μαθηματικά βέβαιη! Μόνη πιθανότητα που έχουμε είναι να ορμίσουμε τολμηρά στο Πιλοτήριο και να πάρουμε άμεσα τον έλεγχο του αεροσκάφους, που δεν έχει πιλότους, ούτε καν καύσιμα! Τα άρπαξε όλα η Τρόικα!
    Και έπειτα να τολμήσουμε άμεσα Αναγκαστική Προσγείωση! Υπάρχουν ακόμη έτοιμοι και διαθέσιμοι διάδρομοι! Υπάρχουν ακόμη ελπίδες! ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ! Πριν μας ρίξει η Εταιρεία στα βράχια! Ή πριν στείλει "εχθρικά μαχητικά" να μας καταρρίψουν!
    Δεν έχουμε καιρό! ΤΩΡΑ! 
   Και αμέσως μετά να σταματήσουμε τα "μπλε" του παραπάνω πίνακα Χρέους, δηλαδή να σταματήσουμε να  Πληρώνουμε τα Δάνεια της Τρόικας, που ζημίωσε τραγικά με το Εκβιαστικό Πρόγραμμά της την Ελλάδα: Οικονομικό ΚΡΑΧ, Φτώχεια, Ανεργία, Δημογραφική Υστέρηση, Αυτοκτονίες, Ύφεση θανάτου, Σκλαβιά, Κατοχή, διάλυση, Ολοκαύτωμα!

   ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΤΟ ΠΙΛΟΤΗΡΙΟ!
   ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ!
 ΜΕ ΜΑΖΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ Ή ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΨΗΦΙΣΗ ΚΑΘΟΛΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΔΟΣΕΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ, εάν προηγουμένως δεν γίνει λογιστικός Έλεγχος του Χρέους, δεν υπολογιστεί η πραγματική οικονομική και κοινωνική ζημία που προκάλεσαν τα Μέτρα και η Τρόικα στην Ελλάδα, δεν αφαιρεθεί η ζημία αυτή από το τελικά οφειλόμενο ποσό και δεν παραβιαστεί η υιοθετούμενη στο εξής "Ρήτρα Ανάπτυξης", δηλαδή η μελλοντική αποπληρωμή, μόνο εάν υπάρχει Ανάπτυξη και πραγματικό Πλεόνασμα με σύγχρονη κοινωνική ευημερία!
   Η ΚΑΘΟΛΙΚΗ αυτή ΨΗΦΙΣΗ του εν λόγω Νόμου από το σύνολο των Βουλευτών, θα αποτελέσει και μία εξιλέωσή τους  για την μέχρι τώρα αδράνεια ή σύμπραξή τους!
   Κατόπιν τούτου, θα σχηματιστεί ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ από την παρούσα Βουλή, με σκοπό την αποκατάσταση της Οικονομίας και Κοινωνίας, την ανακούφιση των ευπαθών ομάδων και ανέργων, την Εθνική ανασυγκρότηση, μέχρι τις 25 Μαΐου 2014, οπότε και μπορούν να διεξαχθούν Εθνικές Εκλογές μαζί με τις Ευρωεκλογές!
   Η Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας και Αξιοπρέπειας, θα καταθέσει Νέο Προϋπολογισμό, ο οποίος σύμφωνα με τις δεσμεύσεις του παραπάνω Νόμου, θα έχει υπερπλεόνασμα, ενώ θα συμπεριλαμβάνει μόνο την πληρωμή των Ομολόγων και όχι των Δανείων, όπως προαναφέρθηκε.

   Η λύση αυτή του ΣΠΑΕΙ, είναι και Δημοκρατική και Κοινοβουλευτική και Συνταγματική και Ενωτική και πραγματικά σωτήρια και εξαιρετικά ωφέλιμη για την αναγέννηση της χώρας από τις Στάχτες του Μνημονίου!
   Αρκεί  να καταλάβουμε όλοι ότι αυτή είναι η τελευταία μας ευκαιρία!
   Το αεροσκάφος ήδη πέφτει!
   Ας αρπάξουμε το πιλοτήριο τώρα! Και ο Θεός βοηθός!

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

  1. Το 1990 είχαμε χρέος 23 δις. Μέχρι το 2001 δανειστήκαμε 350 δις (Αστρονομικό ποσό) Και πληρώσαμε τοκοχρεωλύσια 353 δις. Δανειζόμασταν για να ξεπληρώνουμε και να δίνουμε τόκους. Και στις 31/12/2001 είχαμε υπόλοιπο χρέους 153 δις!
    Απο το 2002 μέχρι το 2009. Σημήτης για 2 χρόνια 2002 - 2004, Κώστας καραμανλής 2004 – 2009, σε 7 μόλις χρόνια, συνολικά πήραμε δάνεια 436 δις ! πληρώσαμε τοκοχρεωλύσια 370 δις και 31/12/2009 είχαμε χρέος 300 δις!
    Τα χρέη λοιπόν είναι πληρωμένα!
    Δέν αναγνωρίζουμε χρέος. Δέν θα κάνουμε τα λάθη της Αργεντινής να αναγνωρίσουμε τμήμα του χρέους. Η Ελληνική δημοκρατία δέν αναγνωρίζει το χρέος. Οι λαοί όταν ξεσηκώνονται παράγουν δίκαιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου