ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΑΝΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟ SHUTDOWN ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ! - ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΙ 800.000 ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΜΕΝΟΥΝ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΑΛΛOI 2.000.000! - ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΜΠΑΜΑ!

ΣΠΑΕΙ
0

 Παγκόσμιο πανικό προκαλεί το shutdown της Αμερικανικής Οικονομίας, που αδυνατεί να συντάξει τον Προϋπολογισμό του 2014, μετά την χθεσινή αποτυχία για συμφωνία ανάμεσα σε Δημοκρατικούς και Ρεπουμπλικάνους, οι οποίοι
είναι πυρ και μανία με τον καλόκαρδο Ομπάμα, επειδή δεν βομβάρδισε τη Συρία για να δουλέψουν οι Πολεμικές τους Βιομηχανίες και Πολυεθνικές...

   Ο Ομπάμα που με την θαρραλέα ματαίωση του βομβαρδισμού της Συρίας έσωσε τον πλανήτη από έναν πρόωρο Αρμαγεδώνα, προσπαθεί να περάσει ένα Σύστημα Υγείας (Obamacare), το οποίο δεν θέλουν οι ωμοί Ρεπουμπλικάνοι (βλέπε Μπους) και εστιάζοντας σε αυτό, διαφώνησαν στην σύνταξη του Προϋπολογισμού και την κατανομή των κονδυλίων για το 2014 για να εκθέσουν τον Πρόεδρο Ομπάμα, τον οποίο επιθυμούν να ρίξουν από την εξουσία, σαν ένα νέο "Κέννεντυ"!

   Η ασυμφωνία όμως αυτή παραλύει το Αμερικανικό Κράτος, καθώς δεν εγκρίνονται έτσι κονδύλια και πληρωμές μισθών, με αποτέλεσμα από σήμερα να μπαίνει κυριολεκτικά λουκέτο σε αμέτρητες θέσεις και υπηρεσίες των ΗΠΑ! 
   Έτσι υπολογίζεται ότι από σήμερα κιόλας 2.000.000 Αμερικανοί θα μείνουν απλήρωτοι, ενώ 800.000 απολύονται αμέσως και μάλιστα χωρίς αποζημίωση! 
   Η Αμερική βρίσκεται πλέον σε safe mode (κατάσταση ασφαλούς λειτουργίας) με εν λειτουργία μόνο τις πλέον απαραίτητες και βασικές δομές!
   Ήδη σήμερα έκλεισαν τα Αμερικανικά Μουσεία, Εθνικά Πάρκα, το Μνημείο του Λίνκολν, ακόμα και αυτό το Άγαλμα της Ελευθερίας έβαλε λουκέτο και δεν είναι πλέον επισκέψιμο, ενώ κινδυνεύουν να μείνουν ξεκρέμαστοι στο Διάστημα ακόμη και οι Αστροναύτες, καθώς το Κέντρο στο Χιούστον θα υπολειτουργεί...

   Το shutdown συνέβη και πάλι πριν 17 χρόνια στις ΗΠΑ και κράτησε σχεδόν ένα μήνα προκαλώντας μεγάλη οικονομική ζημία, αλλά αυτή τη φορά τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά επειδή υπάρχει η Διεθνής Κρίση και από την άλλη η επερχόμενη Χρεοκοπία των ΗΠΑ, που έχει ξεπεράσει κάθε λογικό και νομικό όριο, με το Αμερικανικό Χρέος να βρίσκεται τώρα στα 16,7 τρισεκατομμύρια δολάρια!
   Ο δε Λευκός Οίκος, υπολογίζει τώρα πως κάθε εβδομάδα σε κατάσταση shutdown (λουκέτου) θα κοστίσει 10 δισ. δολάρια στην Αμερικανική Οικονομία! Κάτι που σε συνδυασμό με το παραπάνω φέρνουν "ΚΡΑΧ", εάν δεν υπάρξει λύση και μάλιστα υποχώρηση των Ρεπουμπλικάνων!
 Plus500

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)