ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ: "ΝΕΟΒΑΛΚΑΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"! ΚΙΝΗΣΗ-ΜΑΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ!

ΣΠΑΕΙ
10

 Σε κίνηση-ματ προχωρεί η Παγκόσμια Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα, ακριβώς στην επέτειο συμπλήρωσης 22 χρόνων από την Ανεξαρτησία των Σκοπίων στις 8 Σεπτεμβρίου 2001 και λίγες μόνο ώρες πριν φθάσει στην Αθήνα (Δευτέρα) ο μεσολαβητής του ΟΗΕ για το Σκοπιανό Μάθιου Νίμιτς!

  Τη στιγμή που η Αθήνα παζαρεύει μυστικά το ιερό ελληνικό όνομα "Μακεδονία" με ...γεωγραφικό προσδιορισμό... και η Βασίλισσα Ρωξάνη δακρύζει για μια ακόμη προδοσία στον Τάφο της Αμφίπολης, η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ, κόβει τις γέφυρες σε οποιαδήποτε υποχώρηση, ορίζοντας και καθιερώνοντας το μόνο όνομα που μπορεί να κάνει αποδεκτό για τα Σκόπια!

   Και αυτό είναι το "ΝΕΟΒΑΛΚΑΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" - "NOVOBALKANIAN REPUBLICA"! Καθιερωμένο στο Σύνταγμα και στον ΟΗΕ, ως η μόνη και για κάθε χρήση Ονομασία!

   Οι κάτοικοι θα ονομάζονται "Νεοβαλκάνιοι" - "Novobalkanians"!

   Η ταυτότητα - εθνικότητα- γλώσσα "Νεοβαλκανική" - "Novobalkanian"!

   Το διαβατήριο θα αναγράφει "Novobalkanian!

   Το νέο διεθνές σύμβολο θα είναι το "NB"!




ΣΠΑΕΙ

Δημοσίευση σχολίου

10Σχόλια

  1. Γιατί Νεοβαλκανικοί;
    Υπάρχουν δηλαδή και Παλαιοβαλκανικοί;

    Εγώ προτείνω: Δημοκρατία των Σκοπίων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επειδή ακριβώς δεν είναι παλαιοί, αυτόχθονες κάτοικοι των Βαλκανίων, όπως οι Έλληνες...
    Και το κρατίδιο δημιουργήθηκε πρόσφατα, με ζωή μόλις 22 ετών.
    Η Ονομασία εξασφαλίζει σε όλα τα ύψη και βάθη τα ελληνικά συμφέροντα και την ιστορική αλήθεια, από κάθε πλευρά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανονικά θα πρέπει να βρεθεί εδαφική λύση στο Σκοπιανό. Ούτε Νεοβαλκανική Δημοκρατία, ούτε Δημοκρατία των Σκοπίων.

      α) Να δωθούν στην Ελλάδα οι περιοχές που της ανήκουν δικαιωματικά από τους Βαλκανικούς και τον Α΄ ΠΠ (Γευγελή, Στρώμνιτσα, Ρέσνα, Μοναστήρι, Δοϊράνη κά).
      β) Να παραχωρηθούν στην Αλβανία, οι θύλακες με τους Αλβανικούς πληθυσμούς στα Δυτικά του του ψευδοκράτους των Σκοπίων (αφού βέβαια λυθεί το Βορειοηπειρωτικό και παραχωρηθούν στην Ελλάδα οι τέσσερις νομοί της Βορείου Ηπείρου).
      γ) Όλο το υπόλοιπο βόρειο κομμάτι να παραχωρηθεί στην αδελφή, φίλη, σύμμαχο και ομόδοξο Σερβία.

      Αυτή είναι η μόνη λύση. Αλλά αυτό το εγχείρημα θέλει δυναμικούς πολιτικούς, με σθένος και Ελληνική ψυχή, όχι σαν αυτούς που παριστάνουν τους ΥΠΕΞ.

      Διαγραφή
  3. Η επιτροπή καλά τα λέει. Ποιος όμως θα τους ακούσει;; Και ποιοι θα το δεχτούν;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σωστή προσέγγιση από την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΠΕΙΡΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ !!!
    ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ !!!

    Novobalkanian Republica - Αυτό το όνομα ταιριάζει στους Σλάβους . Αυτό μόνο το όνομα δεχόμαστε γι΄ αυτούς εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ , ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ !!!

    Να τους δοθεί , να πάνε στο διάολο ............

    Αρκετά ανεχτήκαμε από τους πλαστογράφους της Ιστορίας .

    ΤΕΛΟΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Македонија на македонците!!!
    Μακεδονία για τους Μακεδόνες!!!
    Македонија на македонците!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιούς εννοείς Μακεδόνες δεν μας λες ... Το όνομα "Μακεδονία" εδόθη για πρώτη φορά μετά τους Βαλκαννικούς Πολέμους σε μία ευρύτερη γεωγραφική περιοχή των Βαλκανίων , η οποία μοιράστηκε σε Ελλάδα , Βουλγαρία , Σερβία και Αλβανία . Ποιοί είναι λοιπόν οι Μακεδόνες ; Εκείνοι που γεννήθηκαν ΄Ελληνες , που ίδρυσαν τον 8ο π. Χ. αιώνα και ονόμασαν με Ελληνικότατο όνομα το συγκεκριμένο γεωγραφικό διαμέρισμα της Ελλάδος ΄Η οι Βούλγαροι , οι Αλβανοί και οι Σλάβοι που εισέρρευσαν στη Βαλκανική χερσόνησο ως μετανάστες από τον Ανατολικό Καύκασο , κατά την διάρκεια της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας , δηλαδή από τον 7ο έως τον 10ο μ.Χ. αιώνα ;;;;;;;;;;;;; Γιά κάν' το μας "λιανά" , για να καταλάβουμε κι εμείς οι "αγράμματοι" !!! ... ΄Αντε , γιατί πολύ μας τα πρήξατε με τις παπαριές σας .....

      Διαγραφή
    2. Доколку Македонија се простираше на поголемиот дел од Балканскиот Полуостров, зошто тогаш Грција не се вика Македонија??? Зошто Грците зборуваат грчки јазик, а не МАКЕДОНСКИ? Доколку македонците потекнуваат од грците, зошто не сме толку црни како вас? Затоа што ние сме МАКЕДОНЦИ!!! А вие тоа го знаете само сте алчни по историјата и глумите лудило :)

      Διαγραφή
    3. παλι καλα,που οι δυο ελληνες ιεροκυρικες σας εδωσαν αλφαβητο.δεν θα ειχατε και αλφαβητο για να γραφετε.τυχαιο ειναι,που ολοι οι σλαβοι χρησιμοποιουν,το ιδιο αλφαβητο.

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου