ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥ! ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ!

ΣΠΑΕΙ
0

 Δεν μπορείς να υπηρετείς δύο φανέλες! Δεν μπορείς να υπηρετείς δύο δικεφάλους! Δεν μπορείς πάνω στην καρδιά να έχεις την Αυτοκρατορία της Κωνσταντινούπολης (ΠΑΟΚ = Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών) και εκεί επάνω να βάζεις τους Εγκληματίες των Βαλκανίων, τους εμπρηστές της Ορθοδοξίας στο Κοσσυφοπέδιο, τους σχεδιαστές της "Μεγάλης Αλβανίας", τους Ισλαμιστές που εκπαιδεύουν και συμπολεμούν με τους Σφαγείς της Αλ Νούσρα στη Συρία!

   Φυσικά το παιδί δεν ξέρει... Δεν ξέρει τι έχει κάνει ο UCK... Όπως δεν ξέρει και ποια είναι και τι σημαίνει η φανέλα του ΠΑΟΚ!

   Όμως πρέπει να μάθει... ότι ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ UCK, ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΑ!

   Ήδη με Ανακοίνωσή του ο Δικέφαλος ΠΑΟΚ  καλεί τον Ανεγκέφαλο Κάτσε σε απολογία, για τη προσβλητική εμφάνισή του με τη φανέλα των εγκληματιών του UCK, που διέπραξαν εθνοκάθαρση εναντίον των Σέρβων αδελφών μας και των Ιερών Ορθοδόξων Μοναστηριών και Εκκλησιών μας στο Κοσσυφοπέδιο και τα Μετόχια!

   Το παρακάτω βίντεο δίνει μόνο μια γεύση από το Αλβανικό Πογκρόμ του Μαρτίου 2004 εναντίον των Σέρβων, όπου μέσα σε δύο ημέρες, 17 με 19 Μαρτίου, σκότωσαν 19 ανθρώπους, κατέστρεψαν 34 Εκκλησίες και ιστορικά Μοναστήρια, έκαψαν και γκρέμισαν πάνω από 500 σερβικά σπίτια, ανάγκασαν με βία και τρομοκρατία σε φυγή πάνω από 4.000 Σέρβους από τις εστίες τους και τραυμάτισαν εκατοντάδες άλλους!



ΣΠΑΕΙ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)