ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΗΠΑ!

ΣΠΑΕΙ
1

 Συγκλονίζονται οι ΗΠΑ εδώ και λίγες ώρες από το πρωτοσέλιδο-βόμβα της μεγάλης σε κυκλοφορίας εφημερίδας "News York Times", όπου παρουσιάζονται οι Ισλαμιστές να εκτελούν εν ψυχρώ και με φανατισμό 7 Στρατιώτες του Συριακού Στρατού του Άσαντ!

Ήδη προκαλείται κύμα αγανάκτησης για τα ατιμώρητα εγκλήματα των Ισλαμιστών, πολλοί εκ των οποίων ανήκουν στην Τρομοκρατική Αλ-Κάιντα και τις πλέον ακραίες Τρομοκρατικές Ισλαμιστικές Οργανώσεις του Κόσμου!

   Η Αμερικανική Εφημερίδα, που πραγματικά παρεμβαίνει την πιο καίρια στιγμή  και ενώ ο Ομπάμα είναι έξω, στην Πετρούπολη!

   Η Εφημερίδα παρουσιάζει και το βίντεο της Εκτέλεσης, επιδεινώνοντας δραματικά τα πράγματα για τα ψέματα του Κέρι και την παραπλανητική προσπάθεια του Λευκού Οίκου, λίγο πριν  την κρίσιμη ψηφοφορία στο Κογκρέσσο!

   Θυμίζουμε ότι οι NYTimes είχαν πρωταγωνιστήσει στην ενημέρωση τις δραματικές εκείνες ώρες του 2001, που η ίδια αυτή εγκληματική ισλαμιστική οργάνωση, η Αλ-Κάιντα, χτύπησε τους δίδυμους Πύργους της ΝΥ και η εφημερίδα φαίνεται πως δεν ξεχνά!

   Η παρέμβαση αυτή πλέον αλλάζει τα δεδομένα!


 Σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα, το βίντεο ενεχείρησε πρώην αντάρτης, "αηδιασμένος" με όσα συμβαίνουν και με την κατάντια των ανταρτών που γίνονται χειρότεροι από το καθεστώς που προσπαθούν να ανατρέψουνεξελισσόμενοι ολοένα και περισσότερο σε "συμμορίες ληστών, απαγωγέων και δολοφόνων"!

 Διοικητής της Ομάδας των Ανταρτών που φαίνονται στο Βίντεο να εκτελούν τόσο ωμά και απάνθρωπα τους Στρατιώτες οι οποίοι προηγουμένως έχουν βασανισθεί όπως φαίνεται στις πλάτες τους, είναι σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Abdul Samad Issa, 37 ετών, γνωστός στη βόρεια Συρία ως «θείος», επειδή δύο από τους υπαρχηγούς του είναι ανίψια του!

   Η Ομάδα έχει κάτι λιγότερο από 300 μαχητές, ένας από τους οποίους είναι και ο μετανοημένος άνθρωπος που παρέδωσε το βίντεο που γυρίστηκε τον Απρίλιο, για να μάθει η ανθρωπότητα τι συμβαίνει εκεί κάτω!

   Ο Αρχηγός αυτός, ο Ίσσα, ήταν ζωέμπορος πριν τον πόλεμο και έφτιαξε και εξόπλισε την Ομάδα για εκδίκηση, όπως λέει γεμάτος ισλαμιστικό φανατισμό στο βίντεο, το οποίο βιντεοσκοπήθηκε για να δουν οι ενδιαφερόμενοι (σουνίτες) πόσο καλή "δουλειά" κάνει και να χρηματοδοτήσουν την ομάδα του!

   Μάλιστα είναι τόσο καλή η δουλειά, που οι εκτελεστές ρίχνουν στο τέλος τα πτώματα σε ένα πηγάδι...

   Και τέτοιες ομάδες δρουν δεκάδες, πολλές εκ των οποίων είναι συνδεδεμένες με την Αλ - Κάιντα, σκορπώντας τον θάνατο, τη βια και την τρομοκρατία!

  Και έχεις στην Ουάσινγκτον την περασμένη Τετάρτη, τον Υφυπουργό Τζον Κέρι να επιμένει «υπάρχει μια πραγματική μετριοπαθή αντιπολίτευση"...

   Τόσο μετριοπαθής, όσο αποκαλύπτει το μετριοπαθές βίντεο! Γιατί πράγματι υπάρχουν πολύ χειρότερα από αυτό!

   Και το ΣΠΑΕΙ θα το αποδείξει εάν χρειαστεί!

   Δείτε το Βίντεο της εκτέλεσης παρακάτω - προσοχή σκηνές βίας - ακατάλληλο για κάτω των 18:


ΣΠΑΕΙ

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου