ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΣΤΟ ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ! - ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΧΤΑ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΣΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ!

ΣΠΑΕΙ
2
Επιτέλους εμφανίστηκε και ένας να τα πάρει αρσενικά, με τα όσα συμβαίνουν σε αυτή τη χώρα και για το αρσενικό που παρουσιάστηκε πάνω από τα όρια στο Νεοχώρι, κοντά στις ...χρυσές γεωτρήσεις, κάνοντας
απαγορευτική την πόση του νερού στην περιοχή αυτή της βόρειας και πανέμορφης ορεινής Χαλκιδικής! Αλλά και το πότισμα πώς θα γίνει με αρσενικό, μια και το χωριό φημιζόταν κάποτε για τα φασόλια του;
   Μέσα στην καρδιά του βουνού, με τα κρυστάλλινα νερά, το νερό βγήκε δηλητηριασμένο! Και πήγαν 2-3 κάτοικοι στον Καμμένο, την ώρα που έβγαινε από την ομιλία του στο Βελλίδειο και το αναφέρουν. Και ο Πάνος τους ζητάει να αντιδράσουν λέγοντάς τους:
  «Πρέπει ο Πάχτας να μην μπορεί να κυκλοφορήσει! Λιντσάρετέ τον! Είμαι μαζί σας"! (δείτε το βίντεο στο 6.50')
   1. Σαφώς δεν ήταν δημόσια δήλωση όπως φαίνεται από το βίντεο, αλλά απλή κουβέντα
   2. Σαφώς και το είπε και εξήγησε πρότερα ότι εννοούσε το "να μη μπορεί να κυκλοφορήσει" από τις εντονότατες διαμαρτυρίες των κατοίκων!
  Επομένως όσα λένε τώρα σε όλο το μνημονιακό κατεστημένο, για να σκεπάζουν το μείζον (αρσενικό στο νερό μέσα στον πιο παρθένο τόπο της Ελλάδας) με το έλασσον (πολιτικό "λιντσάρισμα") είναι πραγματικά για γέλια, όταν την ίδια στιγμή τα ...ευαίσθητα ΜΜΕ, χαϊδεύουν κυριολεκτικά την Χρυσή Αυγή και την Τροϊκανή Χαραυγή!

   Πολλές φορές έχουμε στριμώξει τον Καμμένο για άλλα ζητήματα ή χειρισμούς, αλλά εδώ έπρεπε να τα πάρει επιτέλους αρσενικά και αντί να πει - όπως κάνουν οι προσκυνημένοι - "φτιάξτε Μνημείο στον Πάχτα", αυτός ζήτησε από τους κατοίκους να ξεσηκωθούν για το αρσενικό στο νερό των παιδιών τους και να μην αφήσουν σε χλωρό κλαρί τον Δήμαρχο!

ΙΔΟΥ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΟΠΟΥ Ο ΠΑΧΤΑΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΕΣ ΣΑΛΤΣΕΣ, ΟΜΟΛΟΓΕΙ
ΟΤΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ  ΕΧΕΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ!
(Δείτε το βίντεο στο 7.38΄)

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

  1. Μπράβο στον Πάνο τον Καμμένο.
    Αποδεικνύεται πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι το μόνο κόμμα που ενδιαφέρεται για το λαό και τους απλούς πολίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν ο Καμμένος είχε αρχ@@@@δια, δεν θα τόπαιρνε πίσω!! Θα τους κερνούσε όλους ένα ποτήρι με νερό Χαλκιδικής δημοσίως!!! Αλλά τι να πεις;; Μπούλης ήταν και Μπούλης είναι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου