ΒΑΤΕΡΛΩ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΚΑΦΑ ΚΕΡΙ! - ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΡΩΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ!

ΣΠΑΕΙ
1

   Για ..."ρητορικό επιχείρημα" του Υπουργού Εξωτερικών Κέρι μιλούν τώρα παγωμένες οι ΗΠΑ από τον Ρωσο-Συριακό αιφνιδιασμό, για παράδοση και καταστροφή των Χημικών της Συρίας, όπως ανέφερε μουδιασμένη η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, η δικής μας Ελληνίδα Τζεν Ψάκι!

   Υπενθυμίζουμε τις καταιγιστικές εξελίξεις που συνέβησαν πριν λίγο:

 1. Ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι απαντώντας στο Λονδίνο σε ερώτηση Δημοσιογράφου, δίνει μια εβδομάδα στη Συρία να παραδώσει τα χημικά της για να σταματήσει η επίθεση, πιστεύοντας ότι δεν θα γίνει ποτέ κάτι τέτοιο και την πατά κανονικά...διαπράττοντας την μεγαλύτερη γκάφα της ζωής του στο παρά πέντε της ψηφοφορίας του Κογκρέσου και της επίθεσης!

   2. Ο Υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ στη Μόσχα προτείνει ξαφνικά στον Σύριο ΥΠΕΞ που βρίσκεται στη ρωσική πρωτεύουσα, να παραδώσει η Συρία τα χημικά της, να τεθούν υπό διεθνή έλεγχο και να καταστραφούν!

   3. Η Συρία απαντά ότι το δέχεται, τρελαίνοντας και μπερδεύοντας τα σχέδια των ΗΠΑ!

 4. Παράλληλα ο Βρετανός Πρωθυπουργός Κάμερον και ο Γ.Γ. του ΟΗΕ δηλώνουν ότι συμφωνούν!

   5. Στο Κογκρέσο των ΗΠΑ ετοιμάζεται πρόταση για να δοθεί χρόνος 45 ημερών στον Άσαντ να παραδώσει τα Χημικά του για καταστροφή!

   6. Μπροστά στον πανικό της Αμερικανικής Διπλωματίας, οι ΗΠΑ αναγκάζονται να δηλώσουν ότι "θα εξετάσουν" την πρόταση Ρωσίας-Συρίας αλλά με επιφύλαξη...

  7. Ήδη αυτή τη στιγμή έχει πραγματοποιηθεί και τηλεφωνική επικοινωνία Κέρι - Λαβρόφ σχετικά...

   ΣΠΑΕΙ

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

  1. Αυτό που γίνεται στη Μέση Ανατολή είναι ανεκδιήγητο.
    Από τη μία πευρά οι εβραιο-σιωνιστές αμερικανοί τάσσονται υπέρ των ισλαμιστών, τους οποίους πολεμούσαν στο Αγφανιστάν και οι οποίοι έχουν πλήξει με τρομοκρατικές επιθέσεις τις ΗΠΑ.
    Από την άλλη πλευρά, το κοσμικό "καθεστώς" του Ασσάντ υποστηρίζουν η Ρωσσία και η Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν!

    Δηλαδή έχουμε ισλαμιστές να στηρίζουν κοσμικούς και τους δύο αιώνιους εχθρούς αμερικανούς και άλλους ισλαμιστες να συμπράττουν κατά του Ασσάντ!

    Η πλήρης παράνοια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου