ΜΕΓΑΛΟ ΒΗΜΑ ΣΤΟΝ ΟΗΕ: Ο ΝΕΟΣ ΙΡΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ!

ΣΠΑΕΙ
0
 Μεγάλο βήμα της Περσίας στην ειρήνη και κατανόηση της ταραγμένης Μέσης Ανατολής, με την αναγνώριση του Ολοκαυτώματος των Εβραίων!
  Ο νέος Πρόεδρος του Ιράν, Χασάν Ρουχανί, μιλώντας
στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη, αναγνώρισε για πρώτη φορά το φοβερό Ολοκαύτωμα των Εβραίων από τους Ναζί, εκπλήσσοντας θετικά τους πάντες, τη στιγμή που το Ισραήλ μέχρι πρότινος θεωρούσε εχθρική χώρα την Περσία και μάλιστα μποϊκοτάριζε τις ομιλίες των εκάστοτε Ιρανών Προέδρων, όπως έκανε και αυτή τη φορά! Αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον εύστροφο και τολμηρό νέο Πρόεδρο του Ιράν, να προβεί στην ιστορική δήλωσή του:
 «Οποιοδήποτε έγκλημα κατά της ανθρωπιάς, συμπεριλαμβανομένου του εγκλήματος που διαπράχθηκε από τους Ναζί κατά των Εβραίων, είναι κατακριτέο»!

   Αλλά και ο Ομπάμα έκανε άνοιγμα στον Ιράν αναγνωρίζοντας το δικαίωμά του να έχει πυρηνική ενέργεια για ειρηνική χρήση, κάτι που ικανοποίησε τον Ρουχανί, ωθώντας τον να δηλώσει δημόσια από του βήματος του ΟΗΕ, πως "ούτε τα πυρηνικά, ούτε τα οποιαδήποτε άλλα όπλα μαζικής καταστροφής, περιλαμβάνονται στο ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα. Και σε γενικές γραμμές είναι αντίθετο προς τις βασικές θρησκευτικές και ηθικές αρχές μας"!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)