"ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΣ 2" - ΤΩΡΑ!

ΣΠΑΕΙ
0
Τσίπρας, Καμμένος, Κουτσούμπας πρέπει να αναλάβουν τώρα την μεγάλη πρωτοβουλία! Να προχωρήσουν σε έναν νέο "Γοργοπόταμο"! Σε μια νέα κοινή "ανατίναξη" της Γερμανικής Κατοχής και της Νεοναζιστικής Αυγής ταυτόχρονα, απελευθερώνοντας τον λαό και την χώρα
από την διπλή δουλεία και τον πολιτικό και οικονομικό εγκλωβισμό!
  Φτάνουν πια οι δισταγμοί και οι αναβολές! Κάθε στιγμή που περνάει, γυρίζει την Ελλάδα μια δεκαετία πίσω!
   Δισταγμοί και αναβολές που θρέφουν και συμφέρουν μόνο την ηγεσία της Χιτλεροαυγής, που διαλύει από μέσα τη χώρα με Ναζιστικούς χαιρετισμούς και πρακτικές, αρπάζοντας απελπισμένους Έλληνες και μεταμορφώνοντάς τους σαν Κίρκη σε βαρβάρους!
 Δισταγμοί και αναβολές, που συμφέρουν και τα Ανθελληνικά Κέντρα, καθώς η χώρα  κυβερνάται προσβλητικά από έξω με e-mail της Τρόικας, που απλά διαβιβάζει τις εντολές της στην Κατεχόμενη Αθήνα! Και οι Δήμιοι σπεύδουν αμέσως να τις εκτελέσουν και να μας εκτελέσουν!
   Λίγους λίγους μας στήνουν στο απόσπασμα! Μας φυλακίζουν, μας απειλούν, μας σκοτώνουν κάθε στιγμή, σκοτώνοντας πρώτα τα όνειρά μας!
  Αρπάζουν την περιουσία μας, τη δουλειά μας, την Πατρίδα μας! Στέλνουν στην φτώχεια και την πείνα ή στα κάτεργα του εξευτελιστικού μισθού καθημερινά δεκάδες!
  Η Τρόικα διατάζει:  
  "Κλείστε δουλειές, κόψτε μισθούς, απολύστε ανθρώπους, ξεπουλήστε τα πάντα, κουρέψτε εφάπαξ, λιώστε συντάξεις, γκρεμίστε οικογένειες, πάρτε σπίτια, σπείρτε το φόβο, κυβερνήστε με τρόμο"... 
   Και ο Έλληνας; Τι κάνει ο Έλληνας;
  Πού είναι οι ηγεσίες του;
   Πού είναι το "Ελευθερία ή Θάνατος";
   Πού είναι η "Εθνική Αντίσταση";
 Πού είναι ο "Γοργοπόταμος"; Όταν οι δεξιές και αριστερές δυνάμεις της Αντίστασης συνεργάστηκαν για να ανατινάξουν τη Γέφυρα του Γοργοποτάμου, σταματώντας την τροφοδότηση του Ράιχ και του ίδιου του Ρόμελ κάτω στην Αφρική!
   Γιατί και τότε διαφωνούσαν σε πολλά, τους χώριζε ιδεολογικό χάσμα, αλλά τους ένωνε η Ελλάδα!

   ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ! Γιατί πάνω από όλα είναι η Πατρίδα!
  Συνεργάστηκαν! Γιατί θέλει ενότητα και ομοψυχία, αρετή και τόλμη η Ελευθερία!
  Και εάν τότε συνεργάστηκαν, γιατί όχι και τώρα; Που έχουμε και πάλι ξενική Κατοχή και πάλι φτώχεια και πάλι πείνα και πάλι αρπαγή!
   Η ΕΛΛΑΔΑ ΖΕΙ ΤΟΝ Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ!
   Και παγκόσμια σημασία για τις ελευθερίες όλων των λαών, θα έχει η Νίκη της!

   Είναι λοιπόν κυριολεκτικά η ώρα για τον "ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟ 2"! Που σημαίνει Άμεση Ανατροπή της Κυβέρνησης-μαριονέτα - Παύση Λιτότητας και Μνημονίου - Απαίτηση Γερμανικών Επανορθώσεων και Κατοχικού Δανείου - Αναχαίτιση της Χρυσής Αυγής!
    Και οι τρόποι είναι δύο:
   1. Με ομαδική παραίτηση των Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΞ. ΕΛ., ΚΚΕ και των αναπληρωτών τους, ώστε να προκηρυχτούν υποχρεωτικά Εκλογές!
   2. Με κοινό κάλεσμα του λαού σε Ειρηνική Στάση και Εθνική Απεργία και από τα τρία μαζί Κόμματα, με ρητή δέσμευσή- εγγύησή τους, πως θα πληρωθούν κανονικά τις ημέρες Απεργίας από εδώ και πέρα οι Δημόσιοι Υπάλληλοι και πως θα αποκατασταθούν άμεσα στη θέση τους, και τις οικονομικές απολαβές τους, όσοι Αστυνομικοί της ΕΛΑΣ και των ΜΑΤ, εγκαταλείψουν την Συγκυβέρνηση της ντροπής και περάσουν στο πλευρό του λαού, παύοντας να είναι το ρόπαλο κατ΄ ουσίαν του Βερολίνου!

   ΜΠΟΡΟΥΝ:
  Τσίπρας, Καμμένος, Κουτσούμπας, μπορούν! Γιατί αυτή είναι η ώρα να αποδείξουμε όλοι πόσο πολύ αγαπούμε την Ελλάδα, αυτόν τον πανάρχαιο βράχο των Άθλων, των Θαυμάτων, του μεγάλου Πολιτισμού και της Δόξας!
  Τσίπρας, Καμμένος, Κουτσούμπας, μπορούν! Όχι μόνο να ανατρέψουν μαζί με όλους μας τη Συγκυβέρνηση της Τρόικας και να απομονώσουν το τέρας της Χαυγής, που ντροπιάζει διεθνώς τον Ελληνικό Πολιτισμό και τους Ήρωες του ΄40, αλλά και να αναλάβουν μετά τις Εκλογές τη Διακυβέρνηση με μια Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας και Αποφασιστικότητας! Στην οποία θα συμμετέχουν ή θα στηρίζουν! Αφήνοντας στην άκρη τα θέματα που διαφωνούν  και πιάνοντας τα θέματα που συμφωνούν, όπως:


ΣΤΟΧΟΣ:
  1. Άμεση διεκδίκηση των οφειλόμενων Γερμανικών Επανόρθωσεων και εγγραφή τους στον Προϋπολογισμό.
   2.  Εξέταση της Νομιμότητας του Χρέους
  3. Παύση πληρωμών οφειλόμενων ποσών σε Γερμανία, μέχρι εξοφλήσεως των Γερμανικών Οφειλών προς την Ελλάδα.
   4. Αποκατάσταση κοινωνικών αδικιών, μισθών και συντάξεων, δώρων, βασικών επιδομάτων
 5. Εξεταστική Επιτροπή για την Οικονομική Καταστροφή του Ελληνικού Λαού και την παράδοση της Εθνικής Ασυλίας!
   6. Άμεση αποκατάσταση και λειτουργία ΕΡΤ, ως εθνικής μας ραδιοτηλεόρασης.
  7.  Παύση κάθε απόλυσης
  8. Προγραμματισμός Εθνικού Εξοπλιστικού Προγράμματος Στρατού, Στόλου, Αεροπορίας, με υλοποίησή του κατά 70-80% μέσα στην Ελλάδα, από Έλληνες εργαζομένους και οικείες βιομηχανίες.
   9. Σχεδιασμός Εθνικής Παραγωγής Ενέργειας (ΔΕΚΟ, υδρογονάνθρακες, αιολική, ηλιακή ενέργεια)
   10. Σχέδιο Εθνικής Οικονομικής Ανάπτυξης
   11. Σχέδιο Εθνικής Πολιτικής Υγείας
   12. Εγγυημένο Εθνικό Εισόδημα για όλους
 13. Αποχώρηση από Δουβλίνο - Επαναπροώθηση Λαθρομεταναστών με κίνητρα - Αποκατάσταση Τάξης και Ασφάλειας
   14.  Αποτροπή περαιτέρω ενίσχυσης της Χρυσής Αυγής, με επιστροφή στον αγνό πατριωτισμό και την εθνική παιδεία και ιστορία, τις Ορθόδοξες Χριστιανικές αρχές, που αποτελούν παγκόσμια γροθιά στον Ναζισμό και τις παραφυάδες του!

   Δεν πρέπει να μας χωρίζουν εκείνα στα οποία διαφωνούμε, όταν μας ενώνουν εκείνα τα ανώτερα στα οποία συμφωνούμε!
   Και συμφωνούμε ότι η Ελλάδα και οι Έλληνες πρέπει να διασωθούν! 
  Γιατί δεν τους ταιριάζει, Νικητές όντας του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, να σύρονται σαν ανδράποδα από τους ηττημένους!
  Ούτε πάλι τους πρέπει, ως Νικητές του Χίτλερ, να αποδέχονται υμνητές του παρανοϊκού καταστροφέα της Πατρίδας μας, μέσα στην ίδια την Ελλάδα! Που έγινε φωτιά και στάχτη από τα εγκλήματα και ολοκαυτώματα των Ναζί!
   Πριν από εμάς, χιλιάδες Έλληνες και Ελληνίδες έδωσαν τη ζωή τους, για να παραμείνουμε Έλληνες και για να είμαστε Ελεύθεροι! Ας μην τους προδώσουμε! 
   Ο "ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΣ 2" πρέπει να ξεκινήσει ΤΩΡΑ!
   ΣΠΑΕΙ
 


Η εκπομπή με τίτλο «ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΣ» επιχειρεί την παραστατική αναβίωση του γεγονότος του σαμποτάζ κατά των Γερμανών τη νύχτα της 25ης Νοεμβρίου 1942, μέσα από την κατάθεση της προσωπικής μαρτυρίας του μοναδικού εν ζωή της ομάδας των σαμποτέρ, 64 χρόνια μετά, Θέμη Μαρίνου

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)