ΜΑΥΡΟ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΑΠΟ WASHINGTON POST ΣΕ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ!

ΣΠΑΕΙ
0


Ανελέητο σαμποτάζ της Washington Post αποτελεί η μαύρη κυριολεκτικά φωτογραφία με την οποία αποφάσισε η εφημερίδα (;) να συνδέσει τη συνέντευξη του Έλληνα Πρωθυπουργού στην ιστοσελίδα της, αμαυρώνοντας τελικά την εικόνα της χώρας μας!

   Η Washington Post, την οποία επισκέφθηκε ο κ. Σαμαράς στα πλαίσια των επαφών και παρεμβάσεων για τη βελτίωση της διεθνούς εικόνας της χώρας, "προβάλει" τη συνέντευξη που της παραχώρησε ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας με τη χειρότερη φωτογραφία που θα μπορούσε να βρεθεί, όπως μπορεί να διαπιστώσει ο καθένας!

   Τη στιγμή που - άσχετα από τις διαφορές που έχουμε εδώ μέσα - η χώρα μας έχει ανάγκη να δείχνει διεθνώς τη γαλάζια τουριστική εικόνα της, η WP μαύρισε κυριολεκτικά την Ελλάδα με την φωτογραφία-θρίλερ την οποία δημοσιεύει στην ηλεκτρονική έκδοσή της, τορπιλίζοντας όλα το κλίμα και την ελληνική (και ομογενειακή) προσπάθεια να βρεθεί αντίπαλο δέος κατά της Γερμανίας!
   Ο τίτλος της συνέντευξης "ο Έλληνας Πρωθυπουργός προωθεί τη χώρα σαν "προπύργιο σταθερότητας"" μοιάζει να γελοιοποιείται, να χλευάζεται και να ακυρώνεται από την δυσφημιστική και αποκρουστική φωτογραφία για την Ελλάδα, που είναι και η μοναδική του e-άρθρου!

   Πρόκειται για πραγματικό σαμποτάζ, που δεν θεωρείται καθόλου τυχαίο, μια και η Ελλάδα έχει πολλούς εχθρούς και πολέμια λόμπυ στις ΗΠΑ, που δεν θέλουν να σηκώσει η πατρίδα μας κεφάλι...
   Και όλα αυτά λίγες μόνο ώρες πριν την κρίσιμη αποψινή συνάντηση με τον Ομπάμα...


ΝΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ κύριοι της WP

ΣΠΑΕΙ
εξ/ακολουθήστε 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)