ΠΕΜΠΤΗ Η ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΤΟΜΑΧΟΚ! - ΘΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΕΚΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΥ ΕΝΟΧΟΠΟΙΕΙ ΤΗ ΣΥΡΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! - ΤΟ ΠΟΛΥ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ!

ΣΠΑΕΙ
0

   Την Πέμπτη  αναμένεται η έναρξη της Αμερικανικής Επίθεσης εναντίον του Άσαντ!

  Θα προηγηθεί έκθεση των Μυστικών Υπηρεσιών Πληροφοριών των ΗΠΑ, που θα ενοχοποιεί το καθεστώς της Συρίας για τη χρήση χημικών!

   Η Έκθεση θα δοθεί στη δημοσιότητα και θα είναι το σκαλοπάτι που θα πατήσει ο Ομπάμα, καθώς θέλει να είναι ηθικά και νομικά εντάξει!

   Σύμφωνα με Αξιωματούχους των ΗΠΑ που μίλησαν στην Washington Post, η επίθεση θα είναι σύντομη "περιορισμένης εμβέλειας και διάρκειας", θα γίνει με πυραύλους Τόμαχοκ από τα αμερικανικά πλοία στην Αν. Μεσόγειο ή βομβαρδιστικά αεροσκάφη και θα στοχευθούν αεροδρόμια, αεροσκάφη και εγκαταστάσεις ελέγχου , αλλά όχι τα χημικά για να μην υπάρξουν περαιτέρω απώλειες στον πληθυσμό από την διαφυγή των φονικών αερίων!

   Η εκτίμηση είναι ότι θα βρέχει Τόμαχοκ επί μια ή δύο ημέρες! Τόσο θα διαρκέσει η επίθεση για όλους τους λόγους του "μετά" που έχει αναφέρει κατ΄ επανάληψη το ΣΠΑΕΙ...

   Κάτι τέτοιο όμως δεν ικανοποιεί τους Ισλαμιστές!

  Οπότε δεν αποκλείεται κάποιο τέχνασμα για να πετύχουν μεγάλη Αμερικανική Εμπλοκή!

  Ο Ομπάμα πρέπει να έχει τα μάτια του ανοιχτά...

  Πιθανότερη ημέρα σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα είναι η Πέμπτη.

   Τέλος, οι δισταγμοί του Ομπάμα, συμπίπτουν με την κοινή γνώμη των ΗΠΑ, η οποία είναι απολύτως αρνητική στο ενδεχόμενο αμερικανικής επίθεσης στη Συρία, σύμφωνα με δημοσκοπήσεις!

   Και αυτός είναι ένας ακόμη λόγος, για να είναι η επίθεση σύντομη!

   ΣΠΑΕΙ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)