ΧΕΪΓΚΕΛ: ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ! - ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ 48 ΩΡΩΝ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ!

ΣΠΑΕΙ
0

   Ο Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Τσακ Χέιγκελ δήλωσε  ότι ο Αμερικανικός Στρατός είναι έτοιμος να δράσει κατά της Συρίας!

  "Έχουμε μετακινήσει πόρους προκειμένου να είναι σε θέση να εκπληρώσουν και να
συμμορφωθούν με όποια επιλογή ο Πρόεδρος θελήσει να λάβει" ανέφερε σε συνέντευξή του στο BBC και πρόσθεσε "είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε"!

   Κατόπιν τούτου εκτιμάται ότι οι ΗΠΑ θα χτυπήσουν πριν τη συνάντηση Πούτιν - Ομπάμα στην Πετρούπολη την ερχόμενη εβδομάδα, στο πλαίσιο της G20, ώστε να βρεθεί προ τετελεσμένων η Ρωσία και να ξετυλιχτεί από εκεί πέρα  η διαβούλευση για την ...ειρηνευτική διαδικασία... Δηλαδή θα χτυπήσουν άμεσα, ίσως και εντός των επομένων 48 ωρών!

   Επίσης όπως ανέφερε το Reuters, δυτικές δυνάμεις έχουν ενημερώσει την Συριακή Αντιπολίτευση να περιμένει χτύπημα κατά του Άσαντ μέσα σε λίγες μέρες, όπως ομολόγησαν πηγές που βρίσκονταν σε συνάντηση μεταξύ των απεσταλμένων της και του Συριακού Εθνικού Συνασπισμού στην Κωνσταντινούπολη.

   Οι Ισραηλινοί που βρίσκονται σε επιφυλακή, αναφέρουν ότι στη Βάση του Ταμπούκ στη Σαουδική Αραβία έχουν μεταφερθεί μοίρες αμερικανικών αεροσκαφών F-15 και μία μοίρα γαλλικών Rafalε, έτοιμα για τις επιχειρήσεις!   

   Εν τω μεταξύ στην Ουάσινγκτον, ο Ομπάμα παλεύει ακόμη με το "μετά", που είναι και το πιο δύσκολο και μπλεγμένο σημείο ...μετά την επίθεση και σε αντίθεση με τον Χέιγκελ που ετοίμασε πλήρως τον Αμερικανικό Στρατό, αξιωματούχος των ΗΠΑ ανέφερε στο Reuters ότι ο Ομπάμα δεν έχει ακόμη αποφασίσει στρατιωτική δράση!

  Αυτό δείχνει - εκτός των άλλων - ότι διατηρεί μια μικρή αμφιβολία, ενώ ο στρατιωτικός "χρόνος μηδέν" αρχίζει να παρέρχεται...

   Η Έκθεση των Επιθεωρητών θα αποτελέσει προφανώς καταλυτικό παράγοντα στις αποφάσεις... και πρέπει να είναι έτοιμη αύριο ή μεθαύριο...

   ΣΠΑΕΙ

Read more: http://voiceofrussia.com/news/2013_08_27/Obama-has-not-decided-on-military-action-in-Syria-US-official-1805/


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)